2 zawodniczki i 2 aspekty koszykowki ...
Pozwolę sobie scharakteryzowac po krótce obydwie z nich żeby uświadomic niektórych z kim mamy doczynienia
Pierwsza z nich
Shields ...moim zdaniem diament do oszlifowania ...1 sezon w WNBA i jak mówi jej trener ma sie uczyć by być przyszłością tej ligi .
To że jest rezerwową w mistrzu USA wcale nie oznacza że mamy doczynienia z kimś przeciętnym...
Ta dziewczyna ma charakter jej personal record to 65 pkt w lidze uniwersyteckiej zdobyte w wygranym meczu 111-108 ...czyli wiemy jedno ...rzucać potrafi

, wybrana zreszta została z numerem 8 w Drafcie i sezon przed WNBA miała bardzo udany średnie okolo 26 pkt na mecz i chyba z 11 zbiorek , sama się nazywa factory of points...
Ale co istotniejsze przed tym wspominanym przez mnie udanym sezonem miala sezon przerwy związany z urodzeniem dziecka (tu taka sugestia do Drzewinskiej jak sie chce to sie gra niczym nowa zawodniczka)
I rzeczywiscie w porownaniu z Ryan Coleman jej staty są w lidze uniwersyteckiej znacznie lepsze !!! - mam dobre przeczucie co do niej
a teraz hmm pani
Byears ...powiem krótko przydomek THUG-TOT, kto zna angieslki ten sobie wszystko uloży
jesli ktos mowi ze Szopen w polskiej lidze gra brutalnie to poczekajcie na real gangsta Byears która ma na swoim końcie m.in:
- oskarzenie za gwalt koleżanki z drużyny w WNBA (sama byers jest lesbijką i tego nie kryje)
- slynne parkietowe bójki za które byla zawieszana i karana
- problemy z alkoholem i narkotykami
To tylko niektóre z jej licznych wykorczeń ktoóre udało mi się znalezc jesl i nie wierzycie mozecie zajrzeć na forum drzuzyny STORMS gdzie mowiło sie o przyjściu jej w sezonie bodajże 2005 do drużyny ...reakcja była taka ze nikt jej tam nei chcial z kibicow , a i sami kibice chcieli zwracac bilety i karnety na nadchodzący sezon . Ogólnie ta kobieta ma problemy z agresywną grą na parkiecie ...więc kreuje nam sie postrach ligi , nie bardzo mi sie ona podoba jesli chodzi o jej wizerunek i staty a o wyglądzie zew. nie wspomne bo niektórzy mogą sie przerazic.
A wiec mamy 2 bieguny ktoś kto moze dynamicznie ulożyc nam gre i ktos kto może nam przysporzyć dużo dużo problemów i mimo to ze ta pani ma 35 lat to raczej sie nie poprawiła...