TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
tomaszek
-
Rafał_Szeremeta
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Agnieszka Szott:
http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=7708
ojj michu23 jak zes ty to mogl stwierdzic ? polowa rundy pierwszej a ty juz takie wnioski wysuwasz...
to ja ci moze cos powiem Jelenia Cukierki jeszcze z tonu napewno zejda
dodatkowo uwazam ze AZS Poznan mimo dobrego poczatku tez niedlugo zlapie dola , Muks jeszcze ostatniego slowa nie powiedzial
rowneiz upatruje ze z dwojki Energa i Utex jedna druzyna bedzie miala znizke formy duzo jeszcze przed nami wiec poczekaj z ocenami bo sie lekko zdziwisz
co do Leszna nie bede obiektywny bo jestem ich kibicem ale uwazam ze nowe zawodniczki moga diametralnie zmienic te druzyne ale no coz wyjdzie albo nei wyjdzie pierwsza opcja bardziej mi sie podoba
jedyne co widac to slabiutki łks i ciut lepiej grające Pabianice ale tu upatruje jednego spadkowicza wsrod tych 2 druzyn i prosze mnie nie atakowac ze tez tak oceniam pochopnie ale to widac realnie ze tam sie nic nie dzieje pomimo tego ze łks niby kogos sciaga..a MArcheva gra jednak w kratke
ps. a wogole sezon w izraelu juz trwa? wydaje mi sie ze dopiero startuja nie jestem pewny.. ale wasza zawodniczke juz widzialem w skladzie jednej z druzyn szukajac info o edi curry jak znajde zapodam linka
to ja ci moze cos powiem Jelenia Cukierki jeszcze z tonu napewno zejda
dodatkowo uwazam ze AZS Poznan mimo dobrego poczatku tez niedlugo zlapie dola , Muks jeszcze ostatniego slowa nie powiedzial
rowneiz upatruje ze z dwojki Energa i Utex jedna druzyna bedzie miala znizke formy duzo jeszcze przed nami wiec poczekaj z ocenami bo sie lekko zdziwisz
co do Leszna nie bede obiektywny bo jestem ich kibicem ale uwazam ze nowe zawodniczki moga diametralnie zmienic te druzyne ale no coz wyjdzie albo nei wyjdzie pierwsza opcja bardziej mi sie podoba
jedyne co widac to slabiutki łks i ciut lepiej grające Pabianice ale tu upatruje jednego spadkowicza wsrod tych 2 druzyn i prosze mnie nie atakowac ze tez tak oceniam pochopnie ale to widac realnie ze tam sie nic nie dzieje pomimo tego ze łks niby kogos sciaga..a MArcheva gra jednak w kratke
ps. a wogole sezon w izraelu juz trwa? wydaje mi sie ze dopiero startuja nie jestem pewny.. ale wasza zawodniczke juz widzialem w skladzie jednej z druzyn szukajac info o edi curry jak znajde zapodam linka
-
tomaszek
Rafał_Szeremeta pisze:Agnieszka Szott:
no na eurobaskecie jest ale wydaje mi sie ze oficjalna strona FIBA oraz oficjalna strona ligi izraelskiej są chyba bardziej wiarygodne
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
-
gulchynsky
- Młodzik
gulchynsky pisze:matrix pisze:walker pisze:Agnieszka ma uraz pleców i jest w Polsce,leczy się w Toruniu,wraca do gry jakoś w styczniu-a gdzie to sama chyba jeszcze nie wie...
To być może zagra.....w Gdyni!!!!
Mało prawdopodobne
a czemu? czyżby dziewczyny nie chciały tam grać? Ja bym tam grał i grał....
matrix pisze:gulchynsky pisze:matrix pisze:walker pisze:Agnieszka ma uraz pleców i jest w Polsce,leczy się w Toruniu,wraca do gry jakoś w styczniu-a gdzie to sama chyba jeszcze nie wie...
To być może zagra.....w Gdyni!!!!
Mało prawdopodobne
a czemu? czyżby dziewczyny nie chciały tam grać? Ja bym tam grał i grał....![]()
![]()
Fajne miasto,świetni kibice, niezła kasa...czego chcieć więcej!!!! ELDORADO!!!,jak na polskie warunki...
Miasto - super. Kibice - też (ci, których ja znam). Kasa - to zależy dla kogo.
Hmm a porównując liczbę minut zawodniczek na parkiecie w Gdyni i Toruniu to... masz rację - życie jak w Madrycie
Ostatnio zmieniony 20 października 2008, 19:55 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”