rzymi pisze:No cóż, pora zbierać się na mecz.. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Ale powiedz , Kogo
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
PKO z Bibąwlodi9 pisze:rzymi pisze:No cóż, pora zbierać się na mecz.. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Ale powiedz , Kogo
hellraiser pisze:Greebo pisze:Wiślak PB pisze:Proponuje wymianę Boba ---> S.Kireta od zaraz...![]()
![]()
Jak załatwisz wymianę.. to chyba nikt nie będzie narzekał ;p
Skoro Boba jest taka straszna to proponuje na Lade Kovalenko. ŁKS się zgodzi i nikt nie będzie narzekał![]()
![]()
![]()
Na razie zawodzi na całej linii Slobodanka Maksimović, która ma tylko przebłyski dobrej gry.
ann pisze:
skoro jest tak fajna, to bierz ją do Lotosu, w żółtym jej do twarzy![]()
.

hellraiser pisze:ann pisze:
.
W następnym sezonie proszę ją do Lotosu jako zmienniczkę Matovic. Jestem za. A wy sobie weźcie Vilipic.
A Matovic przeciw UMMC zagrała pewno jeszcze gorzej od Boby (żeby cię pocieszyć).Boby nie oglądałem , ale Ivana jedynie co jej wyszło to kilka fajnych zasłon reszta to piach.Nasz center miał czarny dzień.
Ogólnie gramy bez pomysłu.

hellraiser pisze:ann pisze:
.
W następnym sezonie proszę ją do Lotosu jako zmienniczkę Matovic. Jestem za. A wy sobie weźcie Vilipic.
A Matovic przeciw UMMC zagrała pewno jeszcze gorzej od Boby (żeby cię pocieszyć).Boby nie oglądałem , ale Ivana jedynie co jej wyszło to kilka fajnych zasłon reszta to piach.Nasz center miał czarny dzień.
Ogólnie gramy bez pomysłu.
BlackJuRy pisze: Jeśli w ten sposób chcesz sprawić żeby została u nas do końca, co na bank da wam przewagę pod koszem to nie tędy droga - nikt tu nie podejmuje decyzji o jej kontrakcie... a ci którzy decydują najwyraźniej podzielają twoje zdanie.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 83 gości