Wow... Normalnie jak to czytam to aż mi się niedobrze robi. Jakoś nie widzę tutaj nigdzie tekstu: "GORZÓW WYGRAŁ SEZON ZASADNICZY". "GORZÓW GRA W FINALE"
Więc proszę ale skończcie to farsę. To że w tym momencie Gorzów jest bliżej pierwszego miejsca po sezonie zasadniczym nie ulega wątpliwości (patrz tabela). Jednak to narazie 1/3 rozgrywek więc wszystko jest możliwe. Wiem, że na tym forum niektórych boli inny układ tabeli ale jak narazie fakty są takie że liderem jest Gorzów (czy fartem, czy zasłużenie nad tym można dyskutować). Wielu Wam (całe szczęście nie wszystkim) żal du... ściska i nie możecie przyjąć, że to AZS jest liderem. (Jestem głęboko przekonany że gdyby inna drużyna miała taką serię to wielu gorzowiakom też by żal d... sciskał

taki urok fanatyka). Natomiast faktem jest też, że wielu forumowiczów z Gorzowa mogłoby sobie wziąść na wstrzymanie. BO LIGI JESZCZE NIE WYGRALIŚMY!!!!
I proszę już skończcie ten temat. Bo nikt nie napisał nigdzie że już wygraliśmy. I zanim cokolwiek napiszecie zastanówcie się co Wy byście pisali gdyby to Wasza drużyna była liderem, a inni jechali po Was jak po g..... (Stawiam, że 90% by się napinało).