I teraz albo Krawczyk ze Ślimakiem będzie bardziej bystry niż Ludwik M. z Herktem i ten wynik z punktu widzenia sezonu okaże się czymś pozytywny...albo kto następny chce z nami wygrać a dotąd mu sie za często nie udawało-proszę ustawić się w kolejce
X kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia-AZS KK Jelenia Góra
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- hellraiser
- Junior
Przegraliśmy mecz ze średnim zespołem PLKK...u siebie...kilkunastopunktami. W tym miejscu jesteśmy dzięki trenerowi.
I teraz albo Krawczyk ze Ślimakiem będzie bardziej bystry niż Ludwik M. z Herktem i ten wynik z punktu widzenia sezonu okaże się czymś pozytywny...albo kto następny chce z nami wygrać a dotąd mu sie za często nie udawało-proszę ustawić się w kolejce
?

Endrju pisze:Hehe no i gratulacje dla...
Mlynia z Polkowic ktory jako jedyny w typerze postawił na Jelonke![]()
![]()
Dzięki, dzięki
Graty dla Jeleniej!!
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!
hellraiser pisze:Przegraliśmy mecz ze średnim zespołem PLKK...u siebie...kilkunastopunktami. W tym miejscu jesteśmy dzięki trenerowi.
I teraz albo Krawczyk ze Ślimakiem będzie bardziej bystry niż Ludwik M. z Herktem i ten wynik z punktu widzenia sezonu okaże się czymś pozytywny...albo kto następny chce z nami wygrać a dotąd mu sie za często nie udawało-proszę ustawić się w kolejce![]()
?
nam się udawało pewnie częściej niż niejednemu zespołowi FGE w ostatnich paru latach, ale nie mam nic przeciwko, by za tydzień też wygrać
Nie zwalniajcie Ślimaka! Dajcie mu czas jeszcze
-
koszykarz
GRATKI dla JELONKI !!!!
Ryan i Holie oraz Magda Skorek - widać ze dziś ciagnęły wasz zespol..
a co do Lotosu : Winnicki chyba tym meczem powinien definitywnie rozstać się z Lotosem . W Eurolidze same porażki , a i w lidze wygrywacie ledwo (Toruń , AZS Poznań) no i przegrywacie....
a Fleisher i Maslovski to już odeszly ? Bo w składzie ich nie widziałem...
Ryan i Holie oraz Magda Skorek - widać ze dziś ciagnęły wasz zespol..
a co do Lotosu : Winnicki chyba tym meczem powinien definitywnie rozstać się z Lotosem . W Eurolidze same porażki , a i w lidze wygrywacie ledwo (Toruń , AZS Poznań) no i przegrywacie....
a Fleisher i Maslovski to już odeszly ? Bo w składzie ich nie widziałem...
Brawo, brawo. Taka własnie jest siła jeleniogórskiego AZS'u
Oby tak dalej, a zajdziemy daleko
Dokladnie tak, Play OFF Zapewnione !
Oby tak dalej, a zajdziemy daleko
Dokladnie tak, Play OFF Zapewnione !
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2008, 17:05 przez ZetBeA, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiscie, ze dziewczynom z Jeleniej naleza sie wielkie gratulacje.
Nie zapominajcie jednak o trenerze, swietnie kierowal dzisiaj dziewczynami, mial bardzo dobre wyczucie co do "brania czasow". GRATULACJE!!
Winnicki Jacek w czasie meczu byl strasznie zagubiony, sam nie wiedzial co i jak robic...!? Brak pomyslu na gre wsrod trenerow i wsrod dziewczyn. A prezes Krawczyk zalamany siedzial przy lawce...Nie tak wyobrazal sobie ten sezon;)
A co do zmiany trenera, to mysle ze ten sezon ze slimakiem na lawce dokonczymy...Ale nic szczegolnego w Euro to chyba nie osiagniemy. Jedyny cel na dzisiaj to Mistrz Polski.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje Jeleniej Gorze. Wlasnie dzieki takim zespolom mamy ciekawa lige w tym roku;)
Nie zapominajcie jednak o trenerze, swietnie kierowal dzisiaj dziewczynami, mial bardzo dobre wyczucie co do "brania czasow". GRATULACJE!!
Winnicki Jacek w czasie meczu byl strasznie zagubiony, sam nie wiedzial co i jak robic...!? Brak pomyslu na gre wsrod trenerow i wsrod dziewczyn. A prezes Krawczyk zalamany siedzial przy lawce...Nie tak wyobrazal sobie ten sezon;)
A co do zmiany trenera, to mysle ze ten sezon ze slimakiem na lawce dokonczymy...Ale nic szczegolnego w Euro to chyba nie osiagniemy. Jedyny cel na dzisiaj to Mistrz Polski.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje Jeleniej Gorze. Wlasnie dzieki takim zespolom mamy ciekawa lige w tym roku;)
^^
- hellraiser
- Junior
Dziewczyny dzisiaj wyglądały jakby grały przeciw trenerowi... Paulina zaprzeczyła temu na konferencji,ale tak to wyglądało. W Lotosie w tym sezonie nie ma zgarnia, nie przyjemności z gry, nie ma chemii, nie ma nic.
Nie chce mi się pisać co w tym meczu pszło nie tak, bo za dużo by mówić. Winnicki powinie odejść. I tyle.
Nie chce mi się pisać co w tym meczu pszło nie tak, bo za dużo by mówić. Winnicki powinie odejść. I tyle.
Czysta dywersja.
Może gwizdy z trybun i oklaski dla fajnie cieszącego się zespołu z Jeleniej (fotki wieczorem) obudzą prezesa z letargu i coś drgnie. Bo na razie idziemy na 0/10 w Euro i pewnie gdzieś 4 miejsce w lidze (chytry plan, żeby ominąć Wisłę w półfinale)
Zasadniczo to nawet się nie chce o tym pisać, bo co? Jedzie z nami średniak ligowy i to jedzie u nas i to jedzie jak chce. Babicka kręci Lecią, Gawrońska daje zmianę na której rzuca 9pkt, Górzyńska nic sobie nie robi z Matović.
Oto modelowy przykład jak z fajnego zespołu nic nie zostało. Jak miesiąc temu Paula mówiła, że to fajne laski i będzie dobrze to wierzyłem. Teraz mam zwątpienie.
Gratulacje dla Jelonki, szkoda, że Niewrzawka nie weszła czegoś wrzucić.
Może gwizdy z trybun i oklaski dla fajnie cieszącego się zespołu z Jeleniej (fotki wieczorem) obudzą prezesa z letargu i coś drgnie. Bo na razie idziemy na 0/10 w Euro i pewnie gdzieś 4 miejsce w lidze (chytry plan, żeby ominąć Wisłę w półfinale)
Zasadniczo to nawet się nie chce o tym pisać, bo co? Jedzie z nami średniak ligowy i to jedzie u nas i to jedzie jak chce. Babicka kręci Lecią, Gawrońska daje zmianę na której rzuca 9pkt, Górzyńska nic sobie nie robi z Matović.
Oto modelowy przykład jak z fajnego zespołu nic nie zostało. Jak miesiąc temu Paula mówiła, że to fajne laski i będzie dobrze to wierzyłem. Teraz mam zwątpienie.
Gratulacje dla Jelonki, szkoda, że Niewrzawka nie weszła czegoś wrzucić.
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Kompromitacja - na tym krótkim słowie w zasadzie można zakończyć relację z meczu Ford Germaz Ekstraklasy pomiędzy Lotosem PKO BP Gdynia a Finepharmem Jelenia Góra, wygranym przez zespół gości 72:65. Gdynianki, przystępujące do tego meczu w roli absolutnego faworyta zawiodły na całej lini i ani przez moment nie były w stanie nawiązać wyrównanej walki. Był taki moment w połowie trzeciej kwarty, gdzie podopieczne Jacka Winnickiego zniwelowały przewagę rywalek do 7 punktów, ostro walczyły o każdą piłkę, ale był okazało się, że to tylko chwilowy zryw. Wicemistrzynie Polski nawet jak przegrywały różnicą 13 punktów, grały tak jakby nie zdawały sobie sprawy z przebiegu wydarzeń na boisku i myślały, że podopieczne świetnie prowadzącego swój zespół Krzysztofa Szewczyka, położą się na parkiecie przepraszając jeszcze za swoją dobrą grę. To, co wyczyniały gdyńskie koszykarki w obrobie to była totalna antykoszykówka. Walczyć próbowała jedynie Ivana Matovic, ale osamotniona z minuty na minutę traciła siły i w decydujących momentach nie byłą w stanie przeciwstawić się Hollie Merideth, która rządziła pod tablicami. Szkolne błędy Alany Beard najpierw wzbudzały irytację a potem już śmiech wśród gdyńskich kibiców. Ale w gdyńskiej drużynie były zawodniczki, które zagrały znacznie gorzej niż Amerykanka. Obraz nędzy i rozpaczy ilustrują słowa trenera Jacka Winnickiego z konferencji prasowej:
- Skompromitowałem się jako trener, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Nie ustaliśmy tego meczu w obronie, przegrywaliśmy wiele pojedynków jeden na jeden, popełnialiśmy proste błędy. Całą odpowiedzialność biorę na siebie - mówił szkoleniowiec gdynianek.
Zawodniczki z Jeleniej Góry po meczu cieszyły się jakby wygrały finał Euroligi. Po meczu dostały zasłużoną porcję braw od gdyńskich kibiców, a trener Szewczyk został niemal przez swoje zawodniczki uduszony z radości. Radość rywalek powinna utkwić gdyniankom mocno w pamięci. W tej euforii widać było tak zwany team spirit i wiarę w rzeczy niemożliwe. W Lotosie PKO BP Gdynia zabrakło dzisiaj jednego i drugiego. Nadchodzący tydzień zapowiada się burzliwie i zapewne można się spodziewać zmian personalnych.
www.lotospkobp.pl
Nadchodzący tydzień zapowiada się burzliwie i zapewne można się spodziewać zmian personalnych.
ADF w Lotosie? Czy Winnicki poza Lotosem? Czy...?
^^
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”