gulchynsky pisze:Mam problem, a nie mogę tego nigdzie znaleźć... wie ktoś, co się dzieje w tym sezonie z Joanną Jarkowską?
Trochę mnie zaszokowało to pytanie, ale kto pyta nie błądzi.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
gulchynsky pisze:Mam problem, a nie mogę tego nigdzie znaleźć... wie ktoś, co się dzieje w tym sezonie z Joanną Jarkowską?
paulo2907 pisze:gulchynsky pisze:Mam problem, a nie mogę tego nigdzie znaleźć... wie ktoś, co się dzieje w tym sezonie z Joanną Jarkowską?
Trochę mnie zaszokowało to pytanie, ale kto pyta nie błądzi.![]()
![]()
Michu23 pisze:paulo2907 pisze:gulchynsky pisze:Mam problem, a nie mogę tego nigdzie znaleźć... wie ktoś, co się dzieje w tym sezonie z Joanną Jarkowską?
Trochę mnie zaszokowało to pytanie, ale kto pyta nie błądzi.![]()
![]()
zszokowało to za malo powiedziane...
Przeciez to jedna z najlepszych Polek...
może ktoś nie zna Biby ?![]()
![]()
(Agnieszka Bibrzycka jak by co
)
koszykarz pisze:Pietraszek opuszcza Cukierki Odrę
Zarząd Cukierków Odry Brzeg rozwiązał za porozumieniem stron umowę z Agnieszką Pietraszek. Mierząca 189 cm zawodniczka rozegrała w barwach brzeskiego zespołu 10 spotkań, w których średnio zdobywała 4.0 punkty, miała 4.5 zbiórek i 0.5 asysty.
Mariusz Kolekta - plkk.pl
PS . no to wielkie osłabienie Brzegu...

koszykarz pisze:Pietraszek opuszcza Cukierki Odrę
Zarząd Cukierków Odry Brzeg rozwiązał za porozumieniem stron umowę z Agnieszką Pietraszek. Mierząca 189 cm zawodniczka rozegrała w barwach brzeskiego zespołu 10 spotkań, w których średnio zdobywała 4.0 punkty, miała 4.5 zbiórek i 0.5 asysty.
Mariusz Kolekta - plkk.pl
PS . no to wielkie osłabienie Brzegu...

astronauta pisze:w jeleniej pawdopodobnie skonczyy sie pieniadze......trener nosi sie z zamiarem odejscia kilka zawodniczek rowniez.....w szczegolnosci zagraniczne
przemoe pisze:Parę dni z dala od koszykówki i człowiek wraca i zastaje takie coś:
Getting back to basketball, I'm planning on heading overseas in January. I'll be playing with Lotos Gdynia in Poland with Alana Beard. Crystal Robinson is one of the coaches, too. I'm getting anxious to go now and to get back to playing.
Czyżby mnie coś ominęło i prezes dokonał agresywnych posunięć?
fearless pisze:przemoe pisze:Parę dni z dala od koszykówki i człowiek wraca i zastaje takie coś:
Getting back to basketball, I'm planning on heading overseas in January. I'll be playing with Lotos Gdynia in Poland with Alana Beard. Crystal Robinson is one of the coaches, too. I'm getting anxious to go now and to get back to playing.
Ale kogo to słowa?
przemoe pisze:fearless pisze:przemoe pisze:Parę dni z dala od koszykówki i człowiek wraca i zastaje takie coś:
Ale kogo to słowa?
No Tamika tak napisała

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości