PLKK Manager 2007 - download
Moderator: Moderatorzy
-
lookas92
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
No właśnie... ale ja zainstalowałem na nowo grę i tam w ogóle nie było plików z bazą danych, którą zrobiłem (przeniosłem ją do innego folderu), a i tak się tak robi... jeżeli np. grę mam zainstalowaną w katalogu D:\xxx\Gry\Kosz2001 a pliki, które zrobiłem są w folderze Moich dokumentów, które przeważnie są na dysku C, to i tak przez nie może być błąd?
Jak Ty uporałeś się z tym błędem, kiedy Ci się pojawiał?
Jak Ty uporałeś się z tym błędem, kiedy Ci się pojawiał?
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
To ja napiszę jeszcze raz...
Rzeczywiście problem zaczął się pojawiać dopiero przy pracy nad nową wersją managera. Gra uruchamiała się niby normalnie, ale właśnie przy wyborze bazy danych gra się wyłączała... Myślałem więc, że to może coś źle zrobiłem w edytorze i najpierw przeinstalowałem grę, a później w ogóle przeniosłem pliki utworzone w edytorze do osobnego folderu w ogóle nie związanego z grą... no ale dzieje się to samo i nie bardzo wiem, co zrobić, tym bardziej, że dużo czasu pochłonęła mnie praca nad tym dodatkiem i teraz trochę głupio, że to wszystko pójdzie w błoto
Rzeczywiście problem zaczął się pojawiać dopiero przy pracy nad nową wersją managera. Gra uruchamiała się niby normalnie, ale właśnie przy wyborze bazy danych gra się wyłączała... Myślałem więc, że to może coś źle zrobiłem w edytorze i najpierw przeinstalowałem grę, a później w ogóle przeniosłem pliki utworzone w edytorze do osobnego folderu w ogóle nie związanego z grą... no ale dzieje się to samo i nie bardzo wiem, co zrobić, tym bardziej, że dużo czasu pochłonęła mnie praca nad tym dodatkiem i teraz trochę głupio, że to wszystko pójdzie w błoto
-
gulchynsky
- Młodzik