XI kolejka FGE:Tęcza Leszno-MUKS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 13 listopada 2008, 00:30

czuken pisze:No tez tak wnioskuje, ale moze insonia wie cos wiecej, o co dokladniej chodzi.Moze nas bardziej zaglebi w temacie? A moze to kolejna plota? Chociaz insomia twierdzi, ze trener Krysiewicz sie przyznal ... a wiec prosze o umieszczenie odnosnika do artykulu/video gdzie trener sie przyznaje do blizszego ,,kontaktu" z zawodniczka . . .

A ja przypuszczam, że insonia ma bliski kontakt z zespołem (zawodniczka, kumpela jednej z zawodniczek?). Nie chce, bo nie może napisać wszystkiego. Ale daje wiele do myślenia. Coś mi się wydaje, że atmosfera wewnątrz drużyny jest gorsza niż fatalna, jeżeli już takie hocki były podczas meczu z MUKSem.

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 13 listopada 2008, 00:36

Komenatrz z elka.pl z dzisiaj :

Kod: Zaznacz cały

zeby zycie mialo smaczek raz edzia raz kurczaczek

??
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 13 listopada 2008, 01:01

fakt faktem : nie ma już Curry , prawdopodobnie Byers też nie... CAVEY to dno.... Siwczak i Makowska odsunięte od składu , Koc kontuzjowana , Karpińska w ostatnim meczu grała.....0 minut.......
Niedobrze się dzieje......

Jeśli faktycznie JELONKA ma kłopoty - to bierzcie Coleman i Merideth - może kogoś z Babicka/Skorek i do boju LESZNO !!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 listopada 2008, 11:42

Michu23 pisze:fakt faktem : nie ma już Curry , prawdopodobnie Byers też nie... CAVEY to dno.... Siwczak i Makowska odsunięte od składu , Koc kontuzjowana , Karpińska w ostatnim meczu grała.....0 minut.......

Jeśli faktycznie JELONKA ma kłopoty - to bierzcie Coleman i Merideth - może kogoś z Babicka/Skorek i do boju LESZNO !!!

Gosie Babicka to bym widział w Gorzowie ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

{Mikro
Amator

Postautor: {Mikro » 13 listopada 2008, 14:44

Endrju pisze:
Michu23 pisze:fakt faktem : nie ma już Curry , prawdopodobnie Byers też nie... CAVEY to dno.... Siwczak i Makowska odsunięte od składu , Koc kontuzjowana , Karpińska w ostatnim meczu grała.....0 minut.......

i zobaczysz ją w sobotę w Gorzowie :)
pozdro dla Tomaszka:)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 listopada 2008, 14:55

Nie dziel skóry na niedźwiedziu póki jeszcze dycha :lol: :lol: :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

tomaszek

Postautor: tomaszek » 13 listopada 2008, 15:55

{Mikro pisze:

Dzięki bardzo. Również pozdrawiam:)

A co do Gosi to mam nadzieje że za dużo krwi nam nie zepsuje w sobotę. Wielka szkoda że nie gra juz u nas. Jak tak patrzę na ten sezon to przydała by nam się bardzo taka zawodniczka.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 listopada 2008, 16:52

{Mikro pisze:
Endrju pisze:

Moze Ona sama jeszcze nie wie tego ze do nas wróci :D
Ale w sobote na pewno fajnie bedzie ja zobaczyc razem z Keti ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”