Klub Kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
gofer13
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
dokładnie
wiekszosc z nas chodzi na koszykówke w gorzowie od czasów kiedy ty cholinex w pieluchy robiłes
wiec niemów ze endrju piknikował czy robił zdjęcia
kk jest krótko a kiedys wiekszosc (czytaj górne sektory) siedziały po 2 stronie hali i jak to mieli w naturze wyzywali sędziego i trenera przyjezdnych
az mi sie łezka zakręciła to były czasy...
wiekszosc z nas chodzi na koszykówke w gorzowie od czasów kiedy ty cholinex w pieluchy robiłes
wiec niemów ze endrju piknikował czy robił zdjęcia
kk jest krótko a kiedys wiekszosc (czytaj górne sektory) siedziały po 2 stronie hali i jak to mieli w naturze wyzywali sędziego i trenera przyjezdnych
az mi sie łezka zakręciła to były czasy...
"Za kobiety i kibiców płacic nie musze"
-
tomaszek
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Spotkanie przedsezonowe Klubu Kibica i osob ktorzy chca sie wlaczyc do dopingu odbedzie sie w Piatek (12.09) po meczu memoriałowym o godz.18.45 (czyli kilka minut po 20.00).
Wszystkich zainteresowanych zapraszam.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
tomaszek
-
tomaszek
tomaszek pisze:cesare pisze:tomaszek pisze:4 muszkieterów![]()
niestety polegliśmy. Miejscowi mieli więcej gardeł i bębnów... i byli mniej przepici
ciekawe czym się tak przepiłeśmoże jogurtem
?
xD
a zebys wiedział ze jogurtem
jak jogHurtem to szakunec
(edit Endrju: Panowie proszę dać na wstrzymanie. Temat jest o Klubie Kibica i proszę się tego trzymać
Jeżeli chcecie dalej polemizować o tomaszka "alkoholizacji" proszę przejść do tematu Gorzowski Hyde Park).
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”