Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
tomaszek
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
- tankista
- Żak
- Kontaktowanie:
Apropo hali http://ww6.tvp.pl/7015,20081118830519.strona
jedyne co mi sie nie podoba to szklane barierki zaraz przy siedzeniach przy parkiecie... ja wiem, że tam bedzie grała Pawlaczka ale nie wiecznie
pozatym przeszklony "irokez" we wnetrzu prezentuje się zajebiście!! rozumiem, że to nawiązanie do historycznej hali Wisły

Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Fragment wywiadu na portalu e-basket.pl z Romanem Skrzeczem, od kilku dni pracującym w sztabie Znicza Pruszków, czyli w I lidze mężczyzn:
Odpowiedź na to pierwsze pytanie zahacza trochę o spiskową teorię dziejów.
Raczej nie widzi swoich błędów, a uważa, że ktoś (czyli zawodniczki) zawalił sprawę. Ciekawe jakie konkretnie zawodniczki...
Jest nadzieja, że Pan Roman nauczy się angielskiego, gdyż planuje odbyć staż na Uniwersytecie Tennesee. Lepiej późno niż wcale.
PS. Nie wiedziałem gdzie to umieścić, ale ten wątek powinien być najbardziej właściwy.
Mocno przeżył pan dwie pechowe porażki w finale PLKK z Wisłą Can Pack Kraków?
- O ile w pierwszym roku do Lotosu dołączyłem w połowie sezonu i nie miałem aż tak dużego wpływu na skład osobowy, o tyle w drugim roku pracowałem przez cały sezon. W meczach sezonu zasadniczego traciliśmy po 60 punktów, w play-off stała się jednak rzecz kuriozalna, zespół zaczął tracić po 80 punktów. Ja znam tego przyczyny, ale nie chciałbym o tym mówić. Szkoda, że tak się stało.
Największym talentem w pruszkowskiej koszykówki kobiecej jest Oliwia Tomiałowicz, z tego co wiem to za pana namową trafiła do Gdyni.
- Prezes Lotosu pan Mieczysław Krawczyk lubi promować młode polskie zawodniczki, które trafiają do Gdyni po Szkole Mistrzostwa Sportowego. Tak było w przypadku sióstr Bibrzyckich, Magdaleny Leciejewskiej, Pauliny Pawlak, czy teraz Oliwi Tomiałowicz. Rzeczywiście rozmawiałem z Oliwią na temat jej przenosin do Gdyni. To zawodniczka obdarzona dużym talentem, jeśli dalej będzie ciężko pracować może zajść bardzo daleko.
Odpowiedź na to pierwsze pytanie zahacza trochę o spiskową teorię dziejów.
Jest nadzieja, że Pan Roman nauczy się angielskiego, gdyż planuje odbyć staż na Uniwersytecie Tennesee. Lepiej późno niż wcale.
PS. Nie wiedziałem gdzie to umieścić, ale ten wątek powinien być najbardziej właściwy.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”