A tak swoją drogą... rzymi co ty masz w podpisie
TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
No może na podobnej zasadzie, ale tamto jakoś wyglądało... to wygląda jakby to była jedna z pierwszych prób z użyciem photoshopa tego "artysty" ... nie wiem kto to ta piąta... wygląda jak skrzyżowanie Kobryn i Gunevej
(przeszedłeś na ciemną stronę
? )
rzymi pisze:A poprzednie było na jakiej zasadzie?
Walich, Skobel, Claw, Lecia i... kto to jest ta piąta zawodniczka?
BlackJuRy pisze: ... nie wiem kto to ta piąta... wygląda jak skrzyżowanie Kobryn i Gunevej
Ałgaja pisze:
Martyna Koc...zdjęcie sprzed mniej więcej 4 lat.
No i już wiadomo jaki byłby efekt takiej krzyżówki
Czyją rękę postanowił pozostawić artysta na tym obrazku
Czyją rękę postanowił pozostawić artysta na tym obrazku Wink ?
to jest piekna Julia P. zawodniczka głębokich rezerw Platformy Obywatelskiej - tak zwana medialna ręka sprawiedliwość...
komuś po prostu ścinki ze Wprostu zostały
ja zadam jeszcze jedno pytanie: co to jest to szare okrągłe tło?? i co artysta miał na myśli??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

-
tomaszek
jimmy pisze:Czyją rękę postanowił pozostawić artysta na tym obrazku Wink ?
to jest piekna Julia P. zawodniczka głębokich rezerw Platformy Obywatelskiej - tak zwana medialna ręka sprawiedliwość...
komuś po prostu ścinki ze Wprostu zostały![]()
ja zadam jeszcze jedno pytanie: co to jest to szare okrągłe tło?? i co artysta miał na myśli??
też się zastanawiałem co to jest to szare... a to poprostu jest basket ball
patrese pisze:No i wydało się w tym momencie, kto jest "naczelnym" oficjalnej strony PLKK...![]()
P.S. Ałgaja- dlaczego nic nie mówiłaś wcześniej![]()
![]()
wydało się
choć...wszyscy dobrze wiecie, że gdybym była "naczelnym" to widniałoby zdjęcie Rudiego F, w ramach akcji pt. "koszykarki mają braci"
Przepraszam za rozwiązanie wszystkich zagadek, następnym razem dam wam więcej czasu
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”