XIII kolejka FGE: Tęcza Leszno-Utex ROW Rybnik
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
marcinek1989
- Żak
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Mam nadzieję, że nie chodzi o sponsora 
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 00:28 przez ginda, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- raflik16
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Ja opisze na gorąco jedno.
Super mecz, super emocje, i wygrana ROWu (ciekawe to ile buk zarobił dzisiaj)
W pierwszej połowie skandaliczne sędziowanie wręcz absurdalne. W drugiej też absurdalne ale mylący się na remis dla obu drużyn. Bo to co robili w pierwszej to skandal tak ja zapalenie rac przez kibiców Leszna po meczu. Chyba nie umieją przegrywać.
Ciekawe jaki tego będzie finał bo rac na hali nie można używać.
Jeśli chodzi o doping to z strony gospodarzy przez cały mecz i naprawdę ok.
Z naszej to darliśmy się ile sił i mocy w gardłach.
Po meczu jakaś garstka 15 latków chciała nie wiem co nam zrobić ale próbowali chyba nas wystraszyć. Aż strach normalnie było się bać
Jutro napisze więcej o meczu.
Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców z Leszna dla których najważniejsze jest piękno sportu.
W pierwszej połowie skandaliczne sędziowanie wręcz absurdalne. W drugiej też absurdalne ale mylący się na remis dla obu drużyn. Bo to co robili w pierwszej to skandal tak ja zapalenie rac przez kibiców Leszna po meczu. Chyba nie umieją przegrywać.
Po meczu jakaś garstka 15 latków chciała nie wiem co nam zrobić ale próbowali chyba nas wystraszyć. Aż strach normalnie było się bać
Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców z Leszna dla których najważniejsze jest piękno sportu.
ROW ROW ROW RYBNIK
Rybnik to miasto polskie!
Rybnik to miasto śląskie!
Rybnik - miasto górnicze!
Rybnik na całe życie!
www.kkrow.tnb.pl - strona kibiców ROWu Rybnik
Rybnik na całe życie!
- raflik16
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Ja opisze na gorąco jedno.
ROW ROW ROW RYBNIK
Rybnik na całe życie!
Rybnik na całe życie!
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Zapalamy race to rzeczywiscie nie umiemy przegrywac
, po wygranym meczu z MUKsem tez odpalilismy i co napiszesz ze nie umiemy wygrywac
http://elka.fm//content/view/31110/438/
http://panorama.media.pl/index.php?opti ... &catid=259
http://elka.fm//content/view/31110/438/
http://panorama.media.pl/index.php?opti ... &catid=259
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Ludzie o co wam chodzi ? zapalenie rac po koncowym gwizdku to skandal wg was? zadnej kary za to nei bedzie !!!
i do kolegi z Rybnika czy bysmy wygrali czy przegrali podejrzewam ze KK zapalil by te race wiec ogarnij sie troche
skandaliczne zachowanie mowisz sedziow ? a co robil wasz trener?
wiedzialem ze jak co roku Orczyk bedzie gwiazda meczu to byl ORCZYK SHOW takiego pokazu chamstwa to ja juz dawno nie widziałem w przerwie meczu podczas rozmowy z trenerem Krysiewiczem potrafil pokazac mu palcem ze jak to sie popularnie mowi "glupi jest" wczesniej dostal technika za chamskie odzywki itp ale oczywiscie kibic Rybnika tego nie zauwazyl no coz co roku w lesznie to samo pokaz pajaca Orczyka trener z niego zadny w lidze bylo by kilku ciekawszych trenerow ktorzy potrafili by z Rybnika wyciagnac to co najlepsze a tu ten pan ma chyba przerost ambicji nad możliwości (chyba ten niski wzrost to powoduje)
szacunek dla calej druzyny Rybnika ktora pokazala ze jest silna i jestem pelen podziwu dla druzyny, nie mylic z trenerem naprawde ciekawy sklad ciekawe zawodniczki duza sila ofensywna obwodowa ... gratulacje dla "prawdziwych" kibicow Rybnika ktorzy wiedza o co chodzi w koszu
Michu cos dla ciebie bo jestes zenujacy jak ..no wlasnei nie moge znalezc nawet odpowiednika tzn ze jestes fenomenem nie powiem czego bo zaraz sie zleci administracja z Krakowka i za byle co bedzie ban. Ale powiem ci cos w lesznie nikt sie nie poddaje wrecz przeciwnie mobilizacja bedzie jeszcze wieksza
A ty "znawco" jak sie wypowiadasz na podforum leszna ze Chomac ma znakomity sezon odpowiadajac na moj post gdzie pisze ze Chomac gra w kratke, potwierdzasz ze poza swoja wiselka to ty nic o innych druzynach nie wiesz...bo jakbys nie wiedzial wczoraj Chomac miala dosyc fatalny wystep na co w sumei liczylem i nie bylem zaskoczony ...ale coz mieli tez Terry co bylo strzalem w dziesiatke
czekam na twoja riposte bo zapewne nie omieszkasz ale fajnie bede mial z czego sie smiac
i do kolegi z Rybnika czy bysmy wygrali czy przegrali podejrzewam ze KK zapalil by te race wiec ogarnij sie troche
skandaliczne zachowanie mowisz sedziow ? a co robil wasz trener?
wiedzialem ze jak co roku Orczyk bedzie gwiazda meczu to byl ORCZYK SHOW takiego pokazu chamstwa to ja juz dawno nie widziałem w przerwie meczu podczas rozmowy z trenerem Krysiewiczem potrafil pokazac mu palcem ze jak to sie popularnie mowi "glupi jest" wczesniej dostal technika za chamskie odzywki itp ale oczywiscie kibic Rybnika tego nie zauwazyl no coz co roku w lesznie to samo pokaz pajaca Orczyka trener z niego zadny w lidze bylo by kilku ciekawszych trenerow ktorzy potrafili by z Rybnika wyciagnac to co najlepsze a tu ten pan ma chyba przerost ambicji nad możliwości (chyba ten niski wzrost to powoduje)
szacunek dla calej druzyny Rybnika ktora pokazala ze jest silna i jestem pelen podziwu dla druzyny, nie mylic z trenerem naprawde ciekawy sklad ciekawe zawodniczki duza sila ofensywna obwodowa ... gratulacje dla "prawdziwych" kibicow Rybnika ktorzy wiedza o co chodzi w koszu
Michu cos dla ciebie bo jestes zenujacy jak ..no wlasnei nie moge znalezc nawet odpowiednika tzn ze jestes fenomenem nie powiem czego bo zaraz sie zleci administracja z Krakowka i za byle co bedzie ban. Ale powiem ci cos w lesznie nikt sie nie poddaje wrecz przeciwnie mobilizacja bedzie jeszcze wieksza
czekam na twoja riposte bo zapewne nie omieszkasz ale fajnie bede mial z czego sie smiac
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
to niby ma być to niebezpieczne odpalenie racy?
a jako powód taka sugstia
to ja nie wiem kogo dotyczy głupota
BTW to są race , kulturalnie i bezpiecznie
Wisła Kraków - Delta Koszyce

Derby Wisła II - Korona
http://pl.youtube.com/watch?v=0JxpaH30gWA
Także Leszno piro na meczu - brawo
już widzę, jak wszyscy w twojej rodzinie i może ty sam przestrzegasz wszystkich ograniczeń prędkości
) a przecież poruszanie się z prędkością większą niż dozwolona trąci głupotą i jest sprzeczne z jakimkolwiek przepisami dot. ruchu drogowego
a jako powód taka sugstia
tak ja zapalenie rac przez kibiców Leszna po meczu. Chyba nie umieją przegrywać.
to ja nie wiem kogo dotyczy głupota
BTW to są race , kulturalnie i bezpiecznie
Wisła Kraków - Delta Koszyce

Derby Wisła II - Korona
http://pl.youtube.com/watch?v=0JxpaH30gWA
Także Leszno piro na meczu - brawo
ajaja pisze:Zapalenie rac wewnątrz pomieszczenia trąci głupotą i jest sprzeczne z jakimikolwiek przepisami dot. bezpieczeństwa imprez masowych.
już widzę, jak wszyscy w twojej rodzinie i może ty sam przestrzegasz wszystkich ograniczeń prędkości

WislaLive.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”