XIII kolejka FGE: Tęcza Leszno-Utex ROW Rybnik

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

bodek38
Młodzik

Postautor: bodek38 » 23 listopada 2008, 11:45

skoro uważasz że te race zapalane w zamkniętej przestrzeni to ok rozumie że i u siebie w domu rozpalasz se ognisko na środku pokoju i jest gucio

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 23 listopada 2008, 11:47

bodek38 pisze:skoro uważasz że te race zapalane w zamkniętej przestrzeni to ok rozumie że i u siebie w domu rozpalasz se ognisko na środku pokoju i jest gucio

jakbym chciał i miał taką potrzebę to czemu nie :)

niektórzy potrafią grilla w pociągu rozpalić ,a kiedyś na wiślackim wyjeździe racę odpaliliśmy w pociągu :lol:

skoro tak wielce przepisowi chcecie tu byc i udowodnić kibicomz Leszna głupotę to ciekawym jak wy wyglądacie wobec innych przepisów prawa jak choćby prawa drogowego.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 23 listopada 2008, 12:23

Wezcie sie Rybniczanie opamietajcie... u nas na hali jest inaczej, proste wy przyjechaliscie w gosci jesli poczuliscie sie zagrozeni trzeba bylo sie ewakuowac byliscie blisko wyjscia ppoż. ;)

mozecie napisac petycje do plkk ze to skandal itp itd ... widocznie u was wszystko jest na cacy taki mini piknik pewnie macie, chodz nie oceniam bo nie bylem byc moze wasza hala by sie po odpaleniu rac zajela ogniem albo ludzie by sie podusili tym trujacym i jakze nie bezpiecznym dymem...ps ta wasza "hala" to jest real hala czy kino bo juz nie wiem :P?

A to co ty koelgo z Rybnika robisz w domu to juz nie moja sprawa wiesz mzoe dlubiesz w nosie w domu a na publice juz nie albo co gorzej tu i tu takie porownania to se o kant pupy mozesz rozbic..bo ni jak ognisko nie ma nic wspolnego z racą...
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

bodek38
Młodzik

Postautor: bodek38 » 23 listopada 2008, 12:28

pożyjemy zobaczymy jak Wam kiedys trapezik z dymem pójdzie ale to juz Wasz problem o mnie to se możecie race przez cały mecz odpalać powodzenia

Awatar użytkownika
raflik16
Nowy na forum
Kontaktowanie:

.

Postautor: raflik16 » 23 listopada 2008, 13:37

[quote="wlodi9"]Zapalamy race to rzeczywiscie nie umiemy przegrywac :lol: :lol: , po wygranym meczu z MUKsem tez odpalilismy i co napiszesz ze nie umiemy wygrywac 8) :wink:

Zacznijmy od tego że trzeba umieć czytać z zrozumieniem! Ja napisałem "chyba" a wzięło mi się to dla tego bo jeździmy po wszystkich wyjazdach w tym roku jedynie w Gdyni nas nie było. I nigdy z czymś takim się nie spotkaliśmy. Dla tego takie przypuszczenia bo pewnie nie cieszyliście się z wygranej której tak byliście pewni przed meczem pisząc tu na forum.

Nikt nie będzie pisał do plkk bo po co?? Wasza hala, i wy jesteście gospodarzami! Jeśli klub przyzwala na takie coś to czemu z tego nie korzystać. Tylko jestem ciekaw finału tej sprawy bo oficjalnie nie można tego robić. A mnie ciekawi jak na to zareagował komisarz czy tam ktoś z plkk obecny na meczu.

Tak przy okazji to macie fajną ochronę z którą można było się dogadać co do miejsc siedzących.

Co do Oli to zagrała tak dla tego bo po jednym z upadków zaraz na początku meczu miała stłuczony łokieć i w tedy gdy siedziała na ławce to miała opatrunek. Więc ocena co do jej występu tylko z statystyk jest błędna.

A co do trenera to on żyje z zespołem i ten techniczny to jeszcze bardziej zmobilizował zawodniczki do lepszej gry. A co on takiego robił niby złego??? Żył z zespołem tak jak zawsze żyje. Jego prawo! A co do sędziów to dam jeden taki przykład: Tery (191 cm wzrostu) trzyma piłkę jedną ręką w górze i Krysiewicz (164) spróbowała ją zbić no niestety nie doskoczyła i trafiła ją w rękę. I ten odgłos słyszało bardzo dużo ludzi tylko nie sędziowie. Ale o sędziach nie warto pisać i rozmawiać bo to temat rzeka i ja nie mówię tylko o tym meczu.
ROW ROW ROW RYBNIK

Rybnik to miasto polskie!
Rybnik to miasto śląskie!
Rybnik - miasto górnicze!
Rybnik na całe życie!

www.kkrow.tnb.pl - strona kibiców ROWu Rybnik

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 23 listopada 2008, 13:42

Ojej przepraszamy ze przez nasze ,,wybryki' wasze zycie bylo zagrozone oraz za to ze musiliscie na to ,,wszystko" patrzec . . . :(
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
raflik16
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: raflik16 » 23 listopada 2008, 13:45

czuken pisze:Ojej przepraszamy ze przez nasze ,,wybryki' wasze zycie bylo zagrozone oraz za to ze musiliscie na to ,,wszystko" patrzec . . . :(

Bardzie wypadało przeprosić za coś innego! :D
ROW ROW ROW RYBNIK

Rybnik to miasto polskie!

Rybnik to miasto śląskie!

Rybnik - miasto górnicze!

Rybnik na całe życie!

www.kkrow.tnb.pl - strona kibiców ROWu Rybnik

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 23 listopada 2008, 13:53

Przepraszamy za wszystko :( nasze zachowanie bylo naganne i takie cos powinno sie tepic ! Dotarliscie calo do domu? Jak minela wam droga? Zadnych klopotow nie bylo? Troszke zimno, mam nadzieje ze ciepla herbatke wypiliscie, bo o chorobe teraz nie trudno .
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Re: .

Postautor: Marco » 23 listopada 2008, 15:03

raflik16 pisze:Zacznijmy od tego że trzeba umieć czytać z zrozumieniem! Ja napisałem "chyba" a wzięło mi się to dla tego bo jeździmy po wszystkich wyjazdach w tym roku jedynie w Gdyni nas nie było. I nigdy z czymś takim się nie spotkaliśmy.

trzeba śledzić co się dzieje na koszykarskiej scenie kibicowskiej, tortówki, race jakies bengale wielokrotnie odpalane na koszykarskich halach, nie mogliście tego nie zauważyć i nie słyszeć :lol:

Nikt nie będzie pisał do plkk bo po co?? Wasza hala, i wy jesteście gospodarzami! Jeśli klub przyzwala na takie coś to czemu z tego nie korzystać. Tylko jestem ciekaw finału tej sprawy bo oficjalnie nie można tego robić. A mnie ciekawi jak na to zareagował komisarz czy tam ktoś z plkk obecny na meczu.

gwizdek kończący spotkanie i komisarz ma niewiele do gadania :))) jak i cała PLKK
choć mogą zdarzyć się tacy jak obserwator piłkarski Tomaszewski,który herb Pomezani Malbork
Obrazek
uznał za rasistowki :lol:
argumentacja: dwie białe dłonie ;)

tak tak to ten sam od flagi Jagiellonii
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 23 listopada 2008, 15:07

,,Tak jest spalmy Trapez i reszte polskich hal ! "

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Re: .

Postautor: wlodi9 » 23 listopada 2008, 18:03

raflik16 pisze:
wlodi9 pisze:Zapalamy race to rzeczywiscie nie umiemy przegrywac :lol: :lol: , po wygranym meczu z MUKsem tez odpalilismy i co napiszesz ze nie umiemy wygrywac 8) :wink:

Zacznijmy od tego że trzeba umieć czytać z zrozumieniem! Ja napisałem "chyba" a wzięło mi się to dla tego bo jeździmy po wszystkich wyjazdach w tym roku jedynie w Gdyni nas nie było. I nigdy z czymś takim się nie spotkaliśmy. Dla tego takie przypuszczenia bo pewnie nie cieszyliście się z wygranej której tak byliście pewni przed meczem pisząc tu na forum.

Moze mnie nauczysz?? :lol: , nigdy sie nie spotkaliscie, hehe tak jakbyscie jezdzili nie wiadomo ile czasu :roll:
Nie cieszylismy sie z wygranej, bo przegralismy, ale zabawa trwała nadal , proste :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Michal5138
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Michal5138 » 23 listopada 2008, 18:28

Co wy (kibice z Rybnika) sie przejmujecie w końcu odpalili to u siebie na własnej hali co nie??!! Widać umieją sie bawić na całego nie zwracając uwagi na wynik końcowy. Ale kibice z Rybnika to najbardziej kulturalna ekipa wyjazdowa jaką widziałem :P kibicować na siedząco to chyba ewenement :D :D

Awatar użytkownika
Michal5138
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Michal5138 » 23 listopada 2008, 18:29

Co wy (kibice z Rybnika) sie przejmujecie w końcu odpalili to u siebie na własnej hali co nie??!! Widać umieją sie bawić na całego nie zwracając uwagi na wynik końcowy. Ale kibice z Rybnika to najbardziej kulturalna ekipa wyjazdowa jaką widziałem :P kibicować na siedząco to chyba ewenement :D :D

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 23 listopada 2008, 20:39

haha no rzeczywiscie masz gosciu racje ..chopaki z Rybnika caly mecz ladnie grzecznie i kulturalnie siedzieli :) to swiadczy o ich rozwinietym poziomie w sferze kibicowania ..ps beben i szaliki to nie wszystko ...

Rybniczanie pokazcie wreszcie jakas oprawe na swoim meczu zeby bylo wam latwiej !!! pokazcie ze taka grupa piknikowo wyjazdowa potrafi cos konkretnie zrobic a pozniej krytykujcie innych pozdrawiam :)

ps. Trapezik sie nei spali ale za to wasze kino moze tak ;) wogole kto was wpuscil na salony europejskie z taka hala...
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 23 listopada 2008, 21:08

Michal5138 pisze:kibicować na siedząco to chyba ewenement :D :D

zdziwiłbyś się :P

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”