Prawie przez caly czas spiewane "chorwackie"
Oczywiscie duzo przyspiewek z pozdrowieniami dla AZS Poznan
zeby pokazac kto jest nr "1" w Poznaniu ...
Dodaje fotke z jg24.pl
Pozdrawiam

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

wlodi9 pisze:No, trzeba Was pochwalic, calkiem solidna ekipka sie zbiera, tylko na wyjazdy jeszcze sie zbierzcie, Pzd
Łukasz (L) pisze:No gratki dla kibiców z Jeleniej - widać znaczny wzrost frekfencji - tylko macie strasznie lipna hale do prowadzenia dopingu - przynajmniej ze zdjęć tak mi się wydaje.....
matishe pisze:wlodi9 pisze:No, trzeba Was pochwalic, calkiem solidna ekipka sie zbiera, tylko na wyjazdy jeszcze sie zbierzcie, Pzd
Też mi to się podoba ;D a co do wyjazdów musimy w tym sezonie zorganizować chociaż jeden taki potężny!Łukasz (L) pisze:No gratki dla kibiców z Jeleniej - widać znaczny wzrost frekfencji - tylko macie strasznie lipna hale do prowadzenia dopingu - przynajmniej ze zdjęć tak mi się wydaje.....
Frekwencja wzrasta - prawda! Łukasz co do Hali powiem Ci tak: lekko odstrasza :-/ jest stara.. i niezbyt ładna przynajmniej wewnątrzMoże w następnym sezonie ktoś będzie skłonny poświęcić ileś pieniążków na odnowienie hali bo o nowej nawet nie myślę
a doping się niesie.. to nie Arena hehe
Pozdrawiam
wlodi9 pisze:Tu raczej nie chodzi o wielkosc hali tylko o trybuny("krzeselka").. troche do d*** to fakt ale dla chcacego nic trudnego
DanielPce pisze:wlodi9 pisze:Tu raczej nie chodzi o wielkosc hali tylko o trybuny("krzeselka").. troche do d*** to fakt ale dla chcacego nic trudnego
Na co komu krzesełka potrzebne podczas dopingu![]()
![]()
Tak podczas spotkania cały czas na nogach a w przerwie i tak pewnie prawie każdy idzie przepłukać gardło albo nakarmić raka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości