Ostrovia vs Meblotap
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ostrovia vs Meblotap
Niemal pewne że o utrzymanie będą walczyły Ostrovia z Meblotapem. Kto waszym zdaniem wyjdzie zwycięsko z tej konfrontacji?
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Niech cały świat zamieni się w fanów Ostrovii. Na pewno będziemy walczyć razem o utrzymanie. Szczerze mówiąc mam nerwa. Wielkiego nerwa przed tym spotkaniem. Nie wiem jak to będzie. Wygraliśmy dwa spotkania ale teraz Meblotap to zupełnie inna drużyna. Jestem jednak całym sercem za Ostrovią! Jutro jedziemy z Cukierkami i nadal liczymy się z walką od pierwszej do ostatniej minuty!
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
majoneez pisze:No tak, a najlepiej po zakończeniu ligiczarny pisze:Pozwólcie, że zagłosuję po jutrzejszym (yy.. dzisiejszym) meczu
![]()
![]()
![]()
Hmm... najlepsze jest to, że nawet jeśli (odpukać!) Meblotap się utrzyma, to i tak po sezonie zagłosowałbym na Ostrovię

you're as good as your last performance
-
gl
JA rowniez bym chciala aby liga zostala rozszerzona. Jesli tak sie nie stanie to oczywiscie jestem za Meblotapem. I patrzac na wyniki Meblotapu i Ostrovi z lepszymi rywalami odpowiedz bylaby prosta:Meblotap zostaje. Ale jest jeden szczegol ktory nalezy uwzglednic. Mianowicie Ostrovia to bardzooooo waleczny zespol, ktory nie da sobie latwo wydrzec zwyciestwa. Ale patrzac realnie to za Meblotapem przemawia wiecej +. Chociaz wszystko tak naprawde sie okaze po meczu z Polfa. I mam nadzieje ze PWSZ jest teraz na "fali" o czym swiadcza wyniki z Lotosem i CCC. Moze to wynika z tego ze co NIEKTORE dziewczyny wkoncu sie przylozyly do gry i wkladaja troche serca. Jezeli by tak bylo naprawde to sukces GWARANTOWANY.
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”