MISS BASKET 2008 - dyskusje

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 15 grudnia 2008, 19:34

sebzinho pisze:w regulaminie nic o tym nie ma (chyba że mi coś umknęło) więc nie widzę powodów ku temu ta zawodniczka nie była jedną z kandydatek.

Nie ma, nie ma i wlasnie dlatego o tym pisze bo wydaje mi sie ze powinno sie nad tym pomyslec i nie chodzi mi tu o jakies konkretne naziwsko, a Eweline podalem tylko jako przyklad, jednak to jest tylko moje zdanie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 15 grudnia 2008, 20:45

Powiem tak, z plebiscytu są automatycznie wycofane koszykarki które zdobyły w poprzednich latach koronę Miss. Ma to na celu nie dopuszczenia by co rok konkurs miał te same rozstrzygnięcia (stało sie tak głównie za sprawą kilku pojedynków Ali Perlińskiej z Agnieszką Szott- co rok zajmowały czołowe miejsca). Jeśli chodzi o przyklad Eweliny, póki co nie zdobyla Ona jeszcze korony więc może startować. Byc może w końcu się jej uda, być moze nie. Zreszta, gdyby sie dokładniej przyjrzeć temu argumentowi to kilka zawodniczek które dotąc nie wygrały musiałoby zostać wycofanych.
Reasumując. Uważam iż to że wykluczone są Królowe z poprzednich edycji i tak jest sporym zaostrzeniem. Gdyby dodać do tego jeszcze zawodniczki które już kiedyś startowały a nie wygrały to konkurs byłby pozbawiony sensu gdyż mogłoby braknąc zawodniczek godnych tego tytułu. A wszystko i tak zależy od promotorów......
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 16 grudnia 2008, 23:02

Perla_Rafal pisze:Ja proponuję kandydatkę Joanne Bogacką (Włókniarz Pabianice), wiem że rejestrowałem się za późno ale może admin wystawi kampanie wyborczą tej zawodniczki. Jak nie to mógłby zgłosić Asię ktoś inny bo naprawdę warto

:D

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 20 grudnia 2008, 23:38

przyznam sie szczerze że niektóre kandydatury jak Gajdosz , Breitreiner to chyba mały żarcik jest :lol: :lol: :lol: :roll:

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 20 grudnia 2008, 23:45

Michu23 pisze:przyznam sie szczerze że niektóre kandydatury jak Gajdosz , Breitreiner to chyba mały żarcik jest :lol: :lol: :lol: :roll:

Zgodze się z Tobą w tej kwesti ale ludzie rózni i na dodatek dziwni , ja bym też dołożył do tego grona panią MAtovic:)
Ale nic nie zrobimy zgłaszaja to neich zgłaszaja , może mają jakąś satysfakcje jak ich kandydatki zajmują końcowe miejsca
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 20 grudnia 2008, 23:48

d. prowadzimy kampanię POZYTYWNĄ !!! Zabrania się w jakimkolwiek temacie oczerniania innych kandydatek itp. W przypadku niezastosowania się do tej zasady będą wyciągane konsekwencje w stosunku do osób łamiących regulamin
ObrazekObrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 20 grudnia 2008, 23:49

a ja proponuję zmienić ton wypowiedzi. gusta są różne, o nich się nie dyskutuje. Jeden lubi kolor zielony, a inny jak mu nogi śmierdzą, także tu nie ma zadnej zasady.

Radzę skupić się na pozytywnych kampaniach, a jeśli zamiary są inne - o wstrzymanie się od jakichkolwiek komentarzy. wasze gusta będzie mozna poznać w głosowaniu. Pozdrawiam

ps - zgodnie z cytatem Rzymiego - ostrzeżenia dla obu wyżej wypowiadających się panów.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 grudnia 2008, 00:54

OŚWIADCZENIE

Po konsultacjach, Jury plebiscytu postanawia:
1. Odrzucić kandydaturę Joanny Bogackiej, zgłoszoną przez użytkownika Perła-Rafał :!: Powód? Uzytkownik zarejestrował sie po wyznaczonej w regulaminie dacie, nie dopełnił wszelkich formalności (czyt. założenie tematu z kampanią) oraz nie wykazuje wiekszego zainteresowania promowaniem kandytki.
2. Odrzucić kandydaturę Eweliny Gali, zgłoszoną przez użytkownika aniuh (niby w imieniu koszykarza) :!: Powód? Jeden forumowicz może zgłosić jedną kandydatkę, a jeśli są/były jakieś kłopoty, wątpliwości należało się zwrócić do Jury!
3. Uwzględniajac prośbę forumowicza, przedłuzyć okres na zgłaszanie kandydatur do 27.12.2008 :!: :!: :!:

Jako "przewodniczacy" :wink: pragnę poprzeć działanie Kuby w postaci rozdania ostrzeżeń!!! Chciałbym również przypomnieć wszystkim o odpowiednim zachowaniu!!! W tym dziale nie obrażamy sie i nie obrzucamy błotem kandydatek. Gusta są rzeczą indywidualną każdego z nas i sie z nimi nie powinno dyskutować. Przyjdzie czas na głosowania będziecie mogli wówczas je przedstawić!!! PROWADZIMY TYLKO I WYŁĄCZNIE KAMPANIĘ POZYTYWNĄ!!!!!!!!!!!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 21 grudnia 2008, 09:40

O gustach sie nie dyskutuje, to prawda, ale z tymi ostrzezeniami juz nie przesadzajmy, mysle ze upomnienie, czy male pouczenie na przyszlosc zupelnie by wystarczylo :roll: , zadnych wulgaryzmow nie bylo. Ogolnie wydaje mi sie Kuba ze sie troche za bardzo przejales swoja rola Moda, czy tam Admina :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

aniuh
Amator
Kontaktowanie:

.

Postautor: aniuh » 21 grudnia 2008, 09:42

Koszykarz moze potwierdzic. ja pisałam w jego imieniu poniewaz on nie umie wstawiac zdjęc i mnie o to poprosił ze by w jego imieniu zalozyć kampanie
:twisted:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 21 grudnia 2008, 11:11

Aniuh chyba WYRAŹNIE napisała !!!

Że zgłasza Ewelinę Gale w moim imieniu....

W końcu w regulaminie jest WYRAŹNIE napisane , że uzytkownicy MOGĄ pomagac innym użytkownikom :!:

Chyba że jest to pic na wodę...

Gala powinna byc przywrócona - zwłaszcza że - URODĄ i PREZENCJĄ jak najbardziej zASŁUGUJE na to - w przeciwieństwie do niektórych kandydatek :shock:

Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej sprawy :!:

Perla_Rafal
Nowy na forum

Postautor: Perla_Rafal » 21 grudnia 2008, 11:12

Szymon pisze:OŚWIADCZENIE

Po konsultacjach, Jury plebiscytu postanawia:
1. Odrzucić kandydaturę Joanny Bogackiej, zgłoszoną przez użytkownika Perła-Rafał :!: Powód? Uzytkownik zarejestrował sie po wyznaczonej w regulaminie dacie, nie dopełnił wszelkich formalności (czyt. założenie tematu z kampanią) oraz nie wykazuje wiekszego zainteresowania promowaniem kandytki.

1. To, że zarejestrowałem sie po terminie to fakt, ale chciałbym zaznaczyć, że próbowałem to uczynić o wiele wcześniej (przed 1 grudnia) tylko nie wiedzieć czemu moje zgłoszenie o rejestracje nie zostało przyjęte :!: :!: :!:
2. Przecież zgłosiłem kandydatkę zgodnie z innymi punktami Regulaminu (w dziale kandydatki podałem daną zawodniczkę wraz ze zdjęciem) i jak dobrze czytałem regulamin to promotor otwiera nowy temat np. "Miss Basket 2008 " zgłoszonej kandydatki.
3. Jakie wykazanie większego zainteresowania chodzi :?: :?: :?: Co mam wszystkie tematy zasypywać informacją że Joanna Bogacka jest najlepsza i to jej się należy tytuł :!: :!: :!: Nie rozumiem o co wam chodzi. Najpierw problem żeby mnie zarejestrować a teraz z głoszeniem kandydatki.Otwórzcie jej Kampanie wyborczą a wtedy wykażę większe zainteresowanie. No ale Wy pewnie tego nie uczynicie więc o czym my w ogóle dyskutujemy.

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 21 grudnia 2008, 11:15

Hola Hola...

to są chyba jakieś kpiny !!!

w temacie Miss Basket- DYSKUSJE - nie powinno się SYPAC ostrzeżeniami za to ze ktos powie ze Breitreiner jako Miss Basket to żart....

Bo to jest żart - bez względu na gust....

DYSKUSJA to DYSKUSJA !!!!

Ja rozumiem jakby w KAMPANII padały NEGATYWY - ale w DYSKUSJI powinny byc KAŻDE POGLĄDY brane pod uwagę :wink: :!:

Dlatego te ostrzeżenie jest śmieszne - muszę przyznac...

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 21 grudnia 2008, 11:32

Michu23 pisze:Hola Hola...

to są chyba jakieś kpiny !!!

w temacie Miss Basket- DYSKUSJE - nie powinno się SYPAC ostrzeżeniami za to ze ktos powie ze Breitreiner jako Miss Basket to żart....

Bo to jest żart - bez względu na gust....

DYSKUSJA to DYSKUSJA !!!!

Ja rozumiem jakby w KAMPANII padały NEGATYWY - ale w DYSKUSJI powinny byc KAŻDE POGLĄDY brane pod uwagę :wink: :!:

Dlatego te ostrzeżenie jest śmieszne - muszę przyznac...

Zgodze się z Toba - Niech mi moderatorzy albo admini odpowiedza po jakiego grzyba jeste ten tema Dyskusje w MISS BASKET ???
Po to żebym mół powiedziec o jaki zajebiosty fotoroeporter robił to zdjecie , i myslał jakim aparatem go robił ??? BEZSENS !!!!
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 grudnia 2008, 11:58

jak nie masz nic do powiedzenia poza krytyką - to nic nie mów - nie ma obowiązku wpisywania się tylko dlatego, że wątek "jest" - a wogóle, ma on charakter bardziej techniczny niż rzeczowy także prosiłbym o oszczędne wpisywanie się w nim.

Dla ścisłości - każda NEGATYWNA ocena w wyborach MISS nagradzana jest ostrzeżeniem - bez wyjątku.

Wybory to zabawa, okazja do delektowanie się kobiecością i pięknem w sporcie - a nie walka o tytuł - nie wolno tu oceniać inaczej jak poprzez głos w wyborach - a dopuszczalne są WYŁĄCZNIE głosy podziwu.

I nie ma znaczenia czy to słuszne i czy się komuś podoba czy nie - jak to mówią u nas, "tak ma być i ..." dziękuję

Wróć do „Miss Basket”