XVII kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg-ŁKS Łódź
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
XVII kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg-ŁKS Łódź
20.12.08, godz. 18:30
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2008, 17:20 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ale mi wszedl
przeciez to byla typowa podpucha
ja po meczu Teczy z łksem i wynikach lodzianek w pucharze ze spokojem dalem kurs 3,40 i wszedl
nie patrz na tabekle spojrz na aktualna forme moze dla mnie to bylo oczywiste dlatego ze tecza ostatnio z obiema druzynami grala i z analizy jasno wynikalo łks ma wieksze szanse 
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
-
gulchynsky
- Młodzik
Adolfini pisze:ale mi wszedlprzeciez to byla typowa podpucha
ja po meczu Teczy z łksem i wynikach lodzianek w pucharze ze spokojem dalem kurs 3,40 i wszedl
nie patrz na tabekle spojrz na aktualna forme moze dla mnie to bylo oczywiste dlatego ze tecza ostatnio z obiema druzynami grala i z analizy jasno wynikalo łks ma wieksze szanse
no faktycznie... w sumie dzisiaj rano nie miałem internetu i w czasie obstawiania pamiętałem tylko tabelę, którą ŁKS zamykał a nie znałem wyników ostatnich spotkań. No nic, mam nauczkę na przyszłość, że tabela to nie wszystko.

FAN PLKK pisze:brawo dla zyskowskiego nie ma to jak na 40 sek do konca kiedy ŁKS ma pilke i gra akcje jest 6sek do konca ich akcji i 27sek do konca meczu a on kaze faulowac i ŁKS moze grac do konca meczu majac 2pkt przewagi poprostu pelna amatorszczyzna![]()
![]()
![]()
fajnie, tylko problem w tym że trener nie kazał nikogo faulować, to ze faul odgwizdany to juz inna sprawa.
Adyk pisze:FAN PLKK pisze:brawo dla zyskowskiego nie ma to jak na 40 sek do konca kiedy ŁKS ma pilke i gra akcje jest 6sek do konca ich akcji i 27sek do konca meczu a on kaze faulowac i ŁKS moze grac do konca meczu majac 2pkt przewagi poprostu pelna amatorszczyzna![]()
![]()
![]()
fajnie, tylko problem w tym że trener nie kazał nikogo faulować, to ze faul odgwizdany to juz inna sprawa.
jak nie kazal jak krzyczal fauluj i bylo to slychac wyraznie na trybunach... wiec moze odczepcie sie wreszcie od sedziow bo faul byl jak nic a zyskowski krzyczal zeby faulowaly zreszta co mecz tylko sie z sedziami kloci i nic wiecej nie robi koles nie wie co ma powiedziec na czasie ani nie wie co robic jak rywal stawia strefe i przegrywamy frajersko kolejny mecz szkoda slow...
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
-
Don Igłata
- Młodzik
Jako widz z trybun (z super miejsca) odbierałem szybkie i bezdyskusyjne faule bezwzględnie jako nakazane. Aby skończyć dyskusję i zaprzeczenia czegoś co wydaje się oczywiste to napiszę tak . Trener nie kazał NIE FAULOWAĆ - a to też należy do Jego obowiązków, a szczególnie w takiej końcówce -i już!
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!
Don Igłata pisze:Jako widz z trybun (z super miejsca) odbierałem szybkie i bezdyskusyjne faule bezwzględnie jako nakazane. Aby skończyć dyskusję i zaprzeczenia czegoś co wydaje się oczywiste to napiszę tak . Trener nie kazał NIE FAULOWAĆ - a to też należy do Jego obowiązków, a szczególnie w takiej końcówce -i już!
zgadzam sie w 120%
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
-
Don Igłata
- Młodzik
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”