Cicha hala w Toruniu ???

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

walczacy z wiatrakami
Żak

Re: Cicha hala w Toruniu ???

Postautor: walczacy z wiatrakami » 29 grudnia 2008, 19:30

wlodi9 pisze:
ktory klub ma ekipe wyjazdowa?? kilka jest, Orzeł, AZSy,Lider, Tęcza np.
A najlepszych kibicow nie wiem kto ma, ciezko do ocenienia :wink:

W zeszlym sezonie bylismy (nie koniecznie ja) z Tęczą na kazdym wyjezdzie(rowniez Pucharu Polski), podobnie i w tym!

a co według Ciebie oznacza ekipa wyjazdowa?
gromadka 10-15 młodych ludków czy jak bo nie wiem jak mam to rozumieć :roll: I czy my jeżdżący kibice Lotosu możemy o sobie mówić ekipa wyjazdowa :wink: pewnie według niektórych nie :wink:

a tak na serio naszym problemem nie są chęci ale odległości :cry:
Wszedzie mamy daleko (oprócz Torunia ) a mimo to potrafimy się zebrać i pojechać czy to do Gorzowa (bylismy) do Polkowic (byliśmy) do Leszna (byliśmy w zeszłym roku) do Jeleniej (bylismy jeżeli się nie mylę w zeszłym sezonie) do Krakowa jeździmy prawie na każdy mecz. O Pucharach i innych dziwnych rozgrywkach nie wspomne :wink:

i prosze nie licytujmy się kto i gdzie jeżdzi bo to chyba nie na tym polega :)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 29 grudnia 2008, 19:46

No macie daleko, ale to moja wina? :roll: grupka 10-15 mlodych, zywiolowych, bawiacych sie ludzi to zdecydowanie wiecej niz 4-5 oso, ktore na meczu siedza i krzycza jak to jest u Was... a w Lesznie Was nie widzialem i nie slyszalem stąd moja opinia chyba :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 grudnia 2008, 19:50

walczacy z wiatrakami pisze:
Endrju pisze:Z drugiej strony pojechales troche złosliwościa pisząc...

a ja poczekam tak powiedzmy ze trzy sezony, jeżeli para z nich nie zejdzie nawet jak Gorzów zacznie cieniować napisze, że są najlepsi :twisted: Na razie widze potencjał :wink:

to nie złośliwość tylko sama prawda :twisted:

Prostak
Endrju pisze: bo na wlasnym parkiecie maja wedlug mnie dobry doping nawet bardzo podobny do tego w Gorzowie ;)

nie schlebiaj sobie koleżko do dobrego dopingu to Wam jeszcze daleko
Polecam pojechać kiedyś na mecz Wisły i Lotosu do Krakowa wtedy zobaczysz prawdziwy fajniutki doping :lol:

Ze strony Wisly rozumiem ?? Fakt na pewno zobacze fajny doping 8)
Endrju pisze:Jedno jest pewne... cieszy mnie osobiscie to, ze coraz wiecej mlodych ludzi zaczyna dolaczac do Klubu Kibica... bo to oni wlasnie za "3 lata" beda decydowali o obliczu KK... kiedy "stara gwardia" odejdzie na "emeryture" :)

mnie również cieszy bo fajnie jest w halach gdzie coś się dzieje :D I życze Wam wytrwałości i nie przechodzenia na kibicowska emeryture po kilku latach dopingowania.

czy mi sie zdaje czy oni zachowują sie "jakby wszystkie rozumy pozjadali" :roll: pierwszy rok a raczej pół roku wyjazdów i juz się za pouczanie innych zabierają o lol

Teraz to mnie na kolana zwaliles KIBOLU ;) Ale cóż ten typ tak ma :D :D :D

PS (dalej walcz z wiatrakami :lol: :lol: :lol:) bo lepiej ci to wychodzi... ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 29 grudnia 2008, 19:54

wlodi9 pisze:No macie daleko, ale to moja wina? :roll: grupka 10-15 mlodych, zywiolowych, bawiacych sie ludzi to zdecydowanie wiecej niz 4-5 oso, ktore na meczu siedza i krzycza jak to jest u Was... a w Lesznie Was nie widzialem i nie slyszalem stąd moja opinia chyba :wink:

a skąd wiesz jak jest u nas? jak nas nie widziałeś i nie słyszałeś? zazwyczaj na wyjazdach stoimy i krzyczymy no chyba,że jedziemy w kilka osoba ale to też nie reguła np w Polkowicahc byliśmy w 5 osób i krzyczelismy cały mecz, Toruń podobnie

fakt w Lesznie byliśmy w ....dwie osoby :wink:

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 29 grudnia 2008, 20:01

wlodi9 pisze:No macie daleko, ale to moja wina? :roll: grupka 10-15 mlodych, zywiolowych, bawiacych sie ludzi to zdecydowanie wiecej niz 4-5 oso, ktore na meczu siedza i krzycza jak to jest u Was... a w Lesznie Was nie widzialem i nie slyszalem stąd moja opinia chyba :wink:

a skąd wiesz jak jest u nas? jak nas nie widziałeś i nie słyszałeś? zazwyczaj na wyjazdach stoimy i krzyczymy no chyba,że jedziemy w kilka osoba ale to też nie reguła np w Polkowicahc byliśmy w 5 osób i krzyczelismy cały mecz, Toruń podobnie

Ta rozmowa nie ma sensu :wink:

Ale piszac ze jak to jest u Was mialem na mysli wyjazdy, a nie widzialem Was i nie slyszalem w Lesznie... o to mi chodzilo
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008, 20:03 przez wlodi9, łącznie zmieniany 1 raz.
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 grudnia 2008, 20:02

Endrju pisze:t;]
bo na wlasnym parkiecie maja wedlug mnie dobry doping nawet bardzo podobny do tego w Gorzowie ;)

nie schlebiaj sobie koleżko do dobrego dopingu to Wam jeszcze daleko
Polecam pojechać kiedyś na mecz Wisły i Lotosu do Krakowa wtedy zobaczysz prawdziwy fajniutki doping :lol:

|
Troche mi wjechales na ambicje... :D wiec sie jeszcze raz powtorze :D :D :D
Mowisz ze mamy brac przyklad z "HEJ KLAPECZKI I TRABECZKI" czy moze syreny strazackiej ?? :lol: :lol: :lol: czy krzyczac nazwe sponsora wymachując jego choragiewkami ?? :D :D :D

Wogole z czym ty sie porownujesz do Krakowa :lol: :lol: :lol:

Człowieku ogarnij sie :D :D :D

W Pabianicach był 1 kibic Odry Brzeg i sie jakos nie wstydzil ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 29 grudnia 2008, 20:13

walczacy z wiatrakami ja juz pedze ci odpowiedziec z pytaniem co oznacza dobra ekipa wyjazdowa....

wg mnie to taka ktora zaznacza swą obecnosc miejscowym poprzez znakomity doping przez caly mecz a nie ubranie sie w koszulke przykladowo Lotosu i ograniczaniu sie do klaskania i podskakiwania z radosci po udanej akcji.

Co do tego ze byliscie w Lesznie no moze byliscie ale wierz mi nikt was nie zauwazyl... gdy porownam ekipe z Gorzowa Polkowic czy AZS Poznan to zawsze wiem ze na trapezie byli :) nie musze ich widziec ale ich napewno slysze :) do dzisiaj ubolewam tylko nad tym ze ekipa z ŁKS-u chyba przeszla na emeryture bo oni naprawde robili niezle wrazenie. A powiem ci ze z Łodzi do leszna to tez daleko jest.

Nie wiem dlaczego jestes tak zapatrzony i zadufany w sobie ze potrafisz komus w Gorzowie powiedziec ze widzisz "potencjal" i wogole a nie widzisz czegos na swym wlasnym podworku ...gdzie Lotos ma juz od dekady duzy potencjal a SRACZKA z tego wychodzi ... spinacie sie na jeden jedyny mecz z Krakowem? Bravo tylko ze w lidze masz troche wiecej druzyn.

A co do Lidera dochodza fajne wiadomosci ze tam naprawde prezna grupa :) ale jakos mnie to nie dziwi ...ja do dzis wspominam PEKAES Pruszków ;) w pojedynkach z Wroclawiem :) widocznie pewne wartosci kibicowania tam pozostaly :) za rok widze was w ekstralidze i na wyjazdach pozdro :)
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 29 grudnia 2008, 20:18

I vice versa też macie solidną ekipe i często jesteście on tour 8)
A co do kibiców w Toruniu to jak byliśmy chyba 2 lata temu to tam pare osób było bęben mieli i coś tam kombinowali :D życzę im dobrze niech będzie więcej ekip kibicowskich 8)

Ale za to jak byliśmy w Toruniuto dobrze poznaliśmy kibiców Elany :lol:
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 29 grudnia 2008, 20:21

Endrju pisze: Ze strony Wisly rozumiem ?? Fakt na pewno zobacze fajny doping 8)

oczywiście między innymi ze strony Wisły
a czy zobaczysz czas pokaże :twisted:

Endrju pisze:Teraz to mnie na kolana zwaliles KIBOLU ;) Ale cóż ten typ tak ma :D :D :D

no dobra dwa sezony wyjazdów :wink:
z kibola juz się wyrosło :wink: ale o emeryturze kibicowskiej jeszce nie myślę i wątpie, że kiedyś zaczne :twisted:
a jak już zaliczysz chociaż połowe moich wyjazdów może bedziesz wiedział o czym mowa :wink:
Żegnam a na nowy rok życze więcej luzu :lol: kibicowanie to przede wszystkim zabawa :lol: forum również :wink:
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008, 20:35 przez walczacy z wiatrakami, łącznie zmieniany 1 raz.

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 29 grudnia 2008, 20:25

Adolfini pisze:Jaka jest toruńska publiczność na meczach koszykarek w ekstraklasie? Trener zespołu Energi: - W hali jest cicho. - Fani rywalek zagłuszają naszą salę - mówi koszykarka zespołu.

Szanuję fanów i cieszę się, że licznie chodzą na nasze mecze. Brakuje mi za to klubu kibica z prawdziwego zdarzenia. Tak, by przez cały mecz bez względu na wynik nas wspierał i dopingował. Uwierzcie: to pomaga zawodniczkom, wyzwala w nich dodatkową energię. Poza tym, gdy drużyna ma kryzys, w hali jest cicho. A przecież nie o to chodzi. Dzięki dopingowi łatwiej grać skuteczniej, bardziej ambitnie. Mogę tylko zazdrościć wielu klubom, że mają tak wiernych fanów. Wierzę, że u nas będzie podobnie, ale potrzeba jeszcze czasu.

Maciej Krystek

prezes klubu

Kibice? Fajnie, że są. Na ostatnich meczach hala jest wypełniona w komplecie. Jak tak dalej pójdzie, dla wielu zabraknie miejsca. Przydałaby się dla nich hala - już typowa dla takich spotkań. Jeśli chodzi o doping, potrzebni są liderzy, którzy "pociągną" resztę. Takich ludzi na razie nie ma. Jeśli się pojawią, będę szczęśliwy. Mogą do mnie przyjść, porozmawiać. Bardzo chętnie im pomogę. Jednak do żywiołowego dopingu nam jeszcze daleko. Jeszcze sporo czasu upłynie zanim będzie w Toruniu głośno w trakcie całego meczu.

Patrycja Bajerska

koszykarka drużyny

Doping na naszych meczach jest bardzo słaby. W wielu miastach fani są jak szósta zawodniczka na parkiecie. U nas niestety tego powiedzieć nie można. Potrzebujemy wsparcia kibiców. Wtedy wyzwala się w nas jeszcze większa wola walki. Dajemy z siebie nie 100, ale przynajmniej 120 procent. Co prawda, jest grupka ludzi, którzy starają się dopingować, mają bęben i trąbki. Jednak to wciąż za mało. Ostatnio z Gdyni przyjechało kilkunastu kibiców, którzy zakrzyczeli całą naszą salę. Oby następny mecz z Gorzowem nie wyglądał tak samo.

Źródło: Gazeta Wyborcza Toruń

zrodlo: http://miasta.gazeta.pl/torun/1,40584,6049065.html

no chlopaki zacznijcie dzialac :) wcale nei potrzeba duzego klubu kibica wystarczy tylko taki ktory zacheci cala hale do dopingu. Bo jak juz Lotos was zaglusza i to na wyjezdzie to cos nei tak.

Spojrzcie na pare osob z Azs poznania nie wiem ostatnio bylo ich z 10 ? moze mniej ale dawali rade na wyjezdzie :) polegli na koncu gdy cala hala wlaczyla 6 bieg.
Rowneiz Gorzow Polkowice Leszno dają rade a są to miejscowosci mniejsze od Torunia chyba ? Tutaj was kilku jest , wyjdzcie z inicjatywa idzcie do prezesa zrobcie jakis nabor :) prezes jak mu zalezy to pomoze.

A co ty kur... kmiocie z Leszna masz do Lotosu ??? :evil: :evil: :evil:

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 29 grudnia 2008, 20:28

boze chron mnie przed dziecmi neo ....

przeczytaj jeszcze raz moze zrozumiesz :)

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 29 grudnia 2008, 20:28

Adolfini pisze:walczacy z wiatrakami ja juz pedze ci odpowiedziec z pytaniem co oznacza dobra ekipa wyjazdowa....

wg mnie to taka ktora zaznacza swą obecnosc miejscowym poprzez znakomity doping przez caly mecz a nie ubranie sie w koszulke przykladowo Lotosu i ograniczaniu sie do klaskania i podskakiwania z radosci po udanej akcji.

chyba nas z kimś mylisz a ja nie mam zamiaru gadać z kimś kto nic nie widział zwłaszcza w wykonaniu kibiców Lotosu :evil:

p.s. a jak już sie odwołujesz do Boga to Go chociaż szanuj :evil:

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 29 grudnia 2008, 20:32

nie powiedzialem ze klaskacie itp powiedzialem PRZYKLADOWO :) Widze ze ludzie zod was bardzo agresywni są moze te morskie powietrze zimą tka na was wplywa?

za przeproszeniem gówno wiem? no czlowieku ty tu chcesz wcisnac kazdemu kit ze robicie cos w ramach ekipy wyjazdowej a ja ci tylko mowie ze was NIE ZAUWAZYLEM za to cos mi swita ze widzialem jakiegos kibica kiedys w lesznie w koszulce Lotosu nie wiem czy to byla liga czy super puchar :)

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 29 grudnia 2008, 20:33

Endrju pisze:Mowisz ze mamy brac przyklad z "HEJ KLAPECZKI I TRABECZKI" czy moze syreny strazackiej ?? :lol: :lol: :lol: czy krzyczac nazwe sponsora wymachując jego choragiewkami ?? :D :D :D

Wogole z czym ty sie porownujesz do Krakowa :lol: :lol: :lol:

Człowieku ogarnij sie :D :D :D

Człowieku sam się ogarnij i przestań z siebie robić idiotę. Bo z powyższych tekstów wywnioskuje ktoś jeszcze że masz z 9 lat. Z takim "kibicami" nie dziwota, że taki biedny ten Gorzów i sami zawistnicy w Polsce wielkości mu ujmują tylko.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 29 grudnia 2008, 20:38

Adolfini pisze:boze chron mnie przed dziecmi neo ....

przeczytaj jeszcze raz moze zrozumiesz :)

Człowieku a co mam czytac ??? wypociny ludzika który ma klubik w ekstraklasie dopiero 3 sezon, ile razy byles w Gdyni żeby ty i tobie podobni mogli nas oceniac w słowach "siedzi i klaszcze 5 osób"... Ogarnij się troche, bo widze ze znow wygraliscie troche pojedynków z samym topem ligi i leszczyński balonik zaczyna rosnąć... Osiągnijcie coś naprawdę w lidze i również na niwie kibicowskiej a poźniej zaczynaj jechać po innych kibicach... Rzeczywiscie do kibiców z Krakowa i <dawnej> Łodzi nie możemy nawet próbować się porównywać, ale wypowiadanie się o nas przez "kibiców" z leszna uważam za śmiesznie :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008, 20:48 przez .:Lukas:., łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Kibice”