Cicha hala w Toruniu ???

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 29 grudnia 2008, 20:47

znajdz tekst gdzie napisalem ze SIEDZICIE I KLASZCZECIE i znajdz drugi tekst ze wiem jak u was jest? ty czytaj misiu ze zrozumieniem wypowiadam sie tylko w kwestii jak was widzialem w Lesznie a reszta kibicow np z Gorozwa tez was widziala i tez was ocenili zbierzesz te oceny i masz caloksztalt waszych dokonan na wyjezdzie :) zreszta twojkolega potwierdzil tylko ze spinacie sie na Krakow bo wszedzie indziej procz Torunia macie "za daleko"

A czym jest twoj klubik ? Sztucznym tworem ? Gdzie jest wasza przeszlosc ? Bo z tego co mi wiadomo to macie pewne problemy ze stwierdzeniem o wlasnej tozsamosci :)

Widze ze jestes na czasie bo akurat Tecza nie wygrala z zadnym topem ligi no bo Odra i AZs to tak wiesz raczej srodek albo koncowka tabeli, wiec rzeczywiscie nei ma co z toba dyskutowac bo brak ci info na ten temat przynajmniej tych aktualnych :)

ps. porownaj sobie budzety to sie dowiesz jaka roznica jest miedzy malym klubem a duzym kolosem w ktorego co roku pompuje sie mnostwo kasy a efekty ...przemilcze
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: Cicha hala w Toruniu ???

Postautor: Endrju » 29 grudnia 2008, 20:56

przemoe pisze:
Endrju pisze:Mowisz ze mamy brac przyklad z "HEJ KLAPECZKI I TRABECZKI" czy moze syreny strazackiej ?? :lol: :lol: :lol: czy krzyczac nazwe sponsora wymachując jego choragiewkami ?? :D :D :D

Wogole z czym ty sie porownujesz do Krakowa :lol: :lol: :lol:

Człowieku ogarnij sie :D :D :D

Człowieku sam się ogarnij i przestań z siebie robić idiotę. Bo z powyższych tekstów wywnioskuje ktoś jeszcze że masz z 9 lat. Z takim "kibicami" nie dziwota, że taki biedny ten Gorzów i sami zawistnicy w Polsce wielkości mu ujmują tylko.

Pszemuś prosze cie nie kompromituj sie... bo juz bardziej nie mozesz...
...z siebie robić idiotę.

Haha mówisz o tych kilku-nastu osobach na forum ? :lol: :lol: O dziwo jak np. bylismy w Toruniu czy innych miejscach uslyszelismy duzo cieplych słow o naszej druzynie ;) "Ze poza meczami z Gorzowem jemu wlasnie kibicuja blebleble.. itd." oczywiscie sa wyjatki... w postaci np. Koszykarza :lol: :lol: :lol: czy innych ;)

walczacy z wiatrakami pisze:Żegnam a na nowy rok życze więcej luzu kibicowanie to przede wszystkim zabawa forum również

No wlasnie kibicowanie to tylko zabawa... jednak jakies mam takie wrazenie ze ja dalem rade kibicom z Torunia z dobrym zamiarem...
A ty musiales sie tak brzydko powiem wpier*$&ic miedzy wódkę a zakąskę... w dodatku nie miales specjalnie z czym ;)

.:Lukas:. pisze:
Adolfini pisze:boze chron mnie przed dziecmi neo ....

przeczytaj jeszcze raz moze zrozumiesz :)

Człowieku a co mam czytac ??? wypociny ludzika który ma klubik w ekstraklasie dopiero 3 sezon, ile razy byles w Gdyni żeby ty i tobie podobni mogli nas oceniac w słowach "siedzi i klaszcze 5 osób"... Ogarnij się troche, bo widze ze znow wygraliscie troche pojedynków z samym topem ligi i leszczyński balonik zaczyna rosnąć... Osiągnijcie coś naprawdę w lidze i również na niwie kibicowskiej a poźniej zaczynaj jechać po innych kibicach... Rzeczywiscie do kibiców z Krakowa i <dawnej> Łodzi nie możemy nawet próbować się porównywać, ale wypowiadanie się o nas przez "kibiców" z leszna uważam za śmiesznie :lol: :lol: :lol:

Co maja wyniki sportowe do kibicowania ??... a teksty jestescie dopiero 3 sezon w ekstralkasie... sa naprawde zalosne.
Podejrzewam ze jak Lider Pruszkow wejdzie do Ekstraklasy nie bedzie odgrywal specjalnej roli w lidze... co nie znaczy ze chlopaki w przyszlym roku moga miec jedna z najlepszych ekip wyjazdowych :!: :!: Tak przynajmniej sie zapowiada...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 29 grudnia 2008, 21:04

Endrju pisze:
przemoe pisze:
Endrju pisze:Mowisz ze mamy brac przyklad z "HEJ KLAPECZKI I TRABECZKI" czy moze syreny strazackiej ?? :lol: :lol: :lol: czy krzyczac nazwe sponsora wymachując jego choragiewkami ?? :D :D :D

Wogole z czym ty sie porownujesz do Krakowa :lol: :lol: :lol:

Człowieku ogarnij sie :D :D :D

Człowieku sam się ogarnij i przestań z siebie robić idiotę. Bo z powyższych tekstów wywnioskuje ktoś jeszcze że masz z 9 lat. Z takim "kibicami" nie dziwota, że taki biedny ten Gorzów i sami zawistnicy w Polsce wielkości mu ujmują tylko.

Pszemuś prosze cie nie kompromituj sie... bo juz bardziej nie mozesz...

Ojeej normalnie żeś zripostował. Po prostu zgasiłeś mnie ogromem argumentów.
Następnym razem na wyjazd do Gdyni zabierzcie 15 gardeł zamiast 15 bębnów (idąc Twoim tokiem rozumowania o kibicowaniu w Gdyni) to porozmawiamy jak kibic z kibicem.
Over and out (o ile dasz spokój z wypisywaniem głupot o kibicowaniu w Gdyni bo p... głupot nie podaruję)
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 29 grudnia 2008, 21:13

za przeproszeniem Przemoe odpusc ok ?bo widze ze chetnie chcesz sie z kims zetrzec... przynajmniej tkai podtekst odczytuje...

a tak wogole on nie p.... głupot wyraza SWOJE ZDANIE na wasz temat :) a wy neimacie argumentow zeby sie obronic :) nikt ci nie mowi co mysli o tym co ty na swoim blogu wypisujesz? Bo jesli chcesz to moge ci powiedziec ze nie piszesz nic poza tym co przeczytasz w kazdej prasie brukowej ladnie te teksty przerabiasz ale nic nowego nie wnosisz i twe teksty sa nazbyt tendencyjne :) zwlaszcza ten tekst o Malyszu i Kowalczyk ;) ale grunt ze cos robisz za to mozna cie cenic i nie pwoiem ci ze pie... glupoty takie twoje zdanie takie twe spojrzenie to szanuj innych i wrzuc na luz

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 grudnia 2008, 21:18

przemoe pisze:Następnym razem na wyjazd do Gdyni zabierzcie 15 gardeł zamiast 15 bębnów (idąc Twoim tokiem rozumowania o kibicowaniu w Gdyni) to porozmawiamy jak kibic z kibicem.
Over and out (o ile dasz spokój z wypisywaniem głupot o kibicowaniu w Gdyni bo p... głupot nie podaruję)

Zdazymy do nastepnego razu dokupic 1 beben :D... i wezmiemy 16-cie :D.

Szkoda ze po ostatnim meczu nikt nie mial odwagi do nas podejsc :D a byla jedynie napina :D ... ze ktos was wreszcie odwiedzil... :D

PS ( przypomina mi sie sytuacja z przed roku jak kibicowalilismy w 7 czy 8 osob... i na kazde nasze mocniejsze wejscie z dopingiem odzywaly sie spore gwizdy :lol: :lol: :lol: ... do tego stopnia ze inteligentnie wykorzystalismy to na akcjach waszego zespolu i tez byly gwizdy :lol: :lol: :lol: ).

I podziekuj walczacemu z wiatrakami za napine :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 29 grudnia 2008, 21:27

Adolfini pisze:za przeproszeniem Przemoe odpusc ok ?bo widze ze chetnie chcesz sie z kims zetrzec... przynajmniej tkai podtekst odczytuje...

a tak wogole on nie p.... głupot wyraza SWOJE ZDANIE na wasz temat :) a wy neimacie argumentow zeby sie obronic :) nikt ci nie mowi co mysli o tym co ty na swoim blogu wypisujesz? Bo jesli chcesz to moge ci powiedziec ze nie piszesz nic poza tym co przeczytasz w kazdej prasie brukowej ladnie te teksty przerabiasz ale nic nowego nie wnosisz i twe teksty sa nazbyt tendencyjne :) zwlaszcza ten tekst o Malyszu i Kowalczyk ;) ale grunt ze cos robisz za to mozna cie cenic i nie pwoiem ci ze pie... glupoty takie twoje zdanie takie twe spojrzenie to szanuj innych i wrzuc na luz

Odpuszczenie ma swoją cenę. Wyprostowanie nieprawdy.

Nie mamy argumentów i świętą prawdę mówi?
Kolejny prorok jakiś.
Gdzie te klapki i trąbki we młynie? Może jeszcze halogenami przeciwniczkom po oczach świecimy?

A o blogu to nie tutaj miejsce na rozmowy. Sam się przez to w pewien sposób napinasz.

Endrju pisze:I podziekuj walczacemu z wiatrakami za napine Very Happy

To czep się z łaski swojej Torunia a nie Gdyni i mnie to przestanie swędzieć.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 grudnia 2008, 21:30

Tak sobie to czytam i dochodzę do wniosku że:
po pierwsze.! co niektórzy powinni nieco sfolgować bo za moment ta dyskusja zakończy się "mordobiciem" :wink:
po drugie.! uważam że takie ekipy jak np. Leszno i Gorzów powinny nieco zejść z Gdynii, bo z całym szacunkiem, ale fakty póki co są takie że za krótko istniejecie w środowisku by zaczynać pouczać innych a tym bardziej po kimś "jeździć". Mimo mojej ogromnej i nieskrywanej niechęci do Gdynii, fakty są takie że zrobili o wiele więcej i jeździli w o wiele większych ekipach niż Wy!!! Nie będę tutaj ocniał jakości ich dopingu bo to rzecz gustu. Mi wszystko sie nie podobało ale jeździli i dopingowali po swojemu!!! I bynajmniej nie były to jednorazowe wyskoki, tylko tendencja ta utrzymywała sie przez ładnych kilka sezonów!!! A to że teraz idzie im gorzej to nie powód by odrazu na nich naskakiwać.... Może sie już skończyli, może to tylko chwilowy zastój ale według mnie dotychczas zrobili więcej niż Leszno i Gorzów razem wzięte!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

ochrona
Nowy na forum

Postautor: ochrona » 29 grudnia 2008, 21:49

a tak wogóle to forum IPN?! ktoś rzucił artykułem o hali w Toruniu i już zaczęła się wojna o historię kibicowania. Żałosne... Co do kultury na halach to podobała mi się jedna hala. W Ruzomberoku... mimo iż w 4 osoby nie mieliśmy szans przebić się przez miejscowych to jechaliśmy w miarę możliwości (dopóki głosu starczyło) a na koniec przedstawiciel miejscowych przyszedł, podziękował i życzył szczęśliwej drogi... i to sie nazywa szacunek dla rywala. nie przypominam sobie żeby w Polsce było podobnie... przynajmniej rzadko się zdarza... no chyba że kibice zaprzyjaźnieni.... naprawde Panowie wrzuccie na luz z tą wymianą "argumentów" na forum i róbcie swoje na halach z szacunkiem dla przeciwnika... :wink:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 grudnia 2008, 21:50

przemoe pisze:Gdzie te klapki i trąbki we młynie? Może jeszcze halogenami przeciwniczkom po oczach świecimy?

Klapeczki i trabeczki byly w cudzyslowiu napisane ;] Ale widocznie nie potrafiles zrozumiec :D :D

A argumenty ci dalem ... ze zamiast pozytywnego dopingu probowaliscie zagluszac kibicow gosci ;)

PS ( przypomina mi sie sytuacja z przed roku jak kibicowalilismy w 7 czy 8 osob... i na kazde nasze mocniejsze wejscie z dopingiem odzywaly sie spore gwizdy ... do tego stopnia ze inteligentnie wykorzystalismy to na akcjach waszego zespolu i tez byly gwizdy ).

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 29 grudnia 2008, 22:16

no ale wg was drodzy forumowicze kto zaczal...walczacy z wiatrakami rodem z lotosu musial sie wtracic :) jak ktos nie potrafi zrozumiec ze w artykule bylo ze Lotos przekrzyczal torun u siebie to pozniej napinka idzie jakas bezsensu. Gdzie zaznaczylem tylko ze troche wstyd ze Lotos przekrzyczal Torun i nei chodzi tu o poziom ich dopingu bo chodzi o ten wstyd ze przyjezdni przekrzyczeli miejscowych :) a tam bylo ponad 700 osob :)

no a ze reszta poszla jak poszla to sie nie dziwcie ze nieprawdzie bede sie sprzeciwial

Szymon nikt nei napisal tutaj ze Leszno zrobilo wiecej przez 3 sezony niz Lotos przez wszystkie lata tylko wiesz jak Lotos jest taki wielki to ja jako kibic fan zoltodziob spodziewalem sie ze po wejsciu Teczy do FGE takie firmy jak Wisla i Lotos beda pokazywaly mlodym klubom jak sie kibicuje ...przynajmniej z wlasnego doswiadczenia wiem jak to jest na zachodzie :) gdzie wielkie kluby z wielkimi tradycjami i historia (ale chodzi tu o meski basket bo tylko taki mialem szanse ujrzec) robia cos niesamowitego na trybunach :)

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 29 grudnia 2008, 22:25

Adolfini pisze:znajdz tekst gdzie napisalem ze SIEDZICIE I KLASZCZECIE i znajdz drugi tekst ze wiem jak u was jest? ty czytaj misiu ze zrozumieniem wypowiadam sie tylko w kwestii jak was widzialem w Lesznie a reszta kibicow np z Gorozwa tez was widziala i tez was ocenili zbierzesz te oceny i masz caloksztalt waszych dokonan na wyjezdzie :) zreszta twojkolega potwierdzil tylko ze spinacie sie na Krakow bo wszedzie indziej procz Torunia macie "za daleko"

A czym jest twoj klubik ? Sztucznym tworem ? Gdzie jest wasza przeszlosc ? Bo z tego co mi wiadomo to macie pewne problemy ze stwierdzeniem o wlasnej tozsamosci :)

Widze ze jestes na czasie bo akurat Tecza nie wygrala z zadnym topem ligi no bo Odra i AZs to tak wiesz raczej srodek albo koncowka tabeli, wiec rzeczywiscie nei ma co z toba dyskutowac bo brak ci info na ten temat przynajmniej tych aktualnych :)

ps. porownaj sobie budzety to sie dowiesz jaka roznica jest miedzy malym klubem a duzym kolosem w ktorego co roku pompuje sie mnostwo kasy a efekty ...przemilcze

rozumiesz słowa "ty i tobie podobni", czy masz za daleko do łba ?? Wrzuciłem was wszystkich wielkich kibiców z leszna do jednego worka :) Pierwsze tłumaczenie żebyś zrozumiał... Jeśli chodzi o "top" ligi, to znasz takie słowo jak ironia ??? Czy mam Tobie też wytłumaczyć ??? Wiesz co ja jakoś nie mam problemów z określeniem przeszłości mojego klubu a ty naprawdę nie musisz się nią zajmować :lol: A jeśli chodzi o budżety, to rzeczywiście efektów z tego w Gdyni nie ma żadnych tylko mam pytanie kiedy wy w tym swoim trapeziku będziecie mieli wieksze efekty ??? Kiedy za sto lat czy może chociaż za pięćdziesiąt ??

I jeszcze żeby nie było że Gdynia pozbyła się złośliwości, wielki kibicu z leszna ze świetną ekipą wyjazdową, mam pytanie ?? Skoro wasz klub nazywa się Tęcza Leszno, kiedy ustawisz swoich kumpli żeby w młynie nie siedzieli z szalikami w stylu PKM Duda i inne nazwy sponsorów ??? Bo coś mi tu śmierdzi pytaniem "jaka jest wasza przeszłość ???"

Endrju pisze:
przemoe pisze:Gdzie te klapki i trąbki we młynie? Może jeszcze halogenami przeciwniczkom po oczach świecimy?

Klapeczki i trabeczki byly w cudzyslowiu napisane ;] Ale widocznie nie potrafiles zrozumiec :D :D

A argumenty ci dalem ... ze zamiast pozytywnego dopingu probowaliscie zagluszac kibicow gosci ;)

PS ( przypomina mi sie sytuacja z przed roku jak kibicowalilismy w 7 czy 8 osob... i na kazde nasze mocniejsze wejscie z dopingiem odzywaly sie spore gwizdy ... do tego stopnia ze inteligentnie wykorzystalismy to na akcjach waszego zespolu i tez byly gwizdy ).

I następny mądry... Ale cóż z Gorzowa jest, to wiele tłumaczy... A tak do twojego argumentu, małe pytanko z innej beczki ??? Co kibice Stali Gorzów robili w czasie meczu z Falubazem Zielona Góra gdy przyjezdni prowadzili doping i byli slyszalni ??? Bo jesli gwizdanie można zrozumieć jako doping dla swoich to okey "my jesteśmy najgorsi" :lol: :lol: :lol:

Endrju pisze:
Adolfini pisze:boze chron mnie przed dziecmi neo ....

przeczytaj jeszcze raz moze zrozumiesz :)

Człowieku a co mam czytac ??? wypociny ludzika który ma klubik w ekstraklasie dopiero 3 sezon, ile razy byles w Gdyni żeby ty i tobie podobni mogli nas oceniac w słowach "siedzi i klaszcze 5 osób"... Ogarnij się troche, bo widze ze znow wygraliscie troche pojedynków z samym topem ligi i leszczyński balonik zaczyna rosnąć... Osiągnijcie coś naprawdę w lidze i również na niwie kibicowskiej a poźniej zaczynaj jechać po innych kibicach... Rzeczywiscie do kibiców z Krakowa i <dawnej> Łodzi nie możemy nawet próbować się porównywać, ale wypowiadanie się o nas przez "kibiców" z leszna uważam za śmiesznie :lol: :lol: :lol:

Co maja wyniki sportowe do kibicowania ??... a teksty jestescie dopiero 3 sezon w ekstralkasie... sa naprawde zalosne.
Podejrzewam ze jak Lider Pruszkow wejdzie do Ekstraklasy nie bedzie odgrywal specjalnej roli w lidze... co nie znaczy ze chlopaki w przyszlym roku moga miec jedna z najlepszych ekip wyjazdowych :!: :!: Tak przynajmniej sie zapowiada...

Żałośne to jest coś innego, ale nie będe się na ten temat rozpisywał tylko napisze jedno słowo "balonik = AZS" :lol: a niestety prawdy nie przeskoczysz, są tylko 3 sezony w ekstraklasie a już chcą wszystkich ustawiać i wypisywać głupoty w stylu "w jesteście chooje, to my mamy ekstra ekipę wyjazdową jesteśmy jedni z najlepszy i wogóle jeszcze dla dowartościowania wpierd... sobie w podpis Antywisłę, bo przecież jestem z leszna"... A tak naprawdę to w dupie byl jak do tej pory i gówno widział :lol: :lol: :lol: Ale marzenia mozna mieć prawda Endrju, to chyba gości z twoje Gorzowskiej ekipy napisał kiedyś, niedługo będziemy rządzić w koszykarskich halach w Polsce... Czekamy, czekamy :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2008, 22:44 przez .:Lukas:., łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 grudnia 2008, 22:26

Adolfini pisze:no ale wg was drodzy forumowicze kto zaczal...walczacy z wiatrakami rodem z lotosu musial sie wtracic :) jak ktos nie potrafi zrozumiec ze w artykule bylo ze Lotos przekrzyczal torun u siebie to pozniej napinka idzie jakas bezsensu. Gdzie zaznaczylem tylko ze troche wstyd ze Lotos przekrzyczal Torun i nei chodzi tu o poziom ich dopingu bo chodzi o ten wstyd ze przyjezdni przekrzyczeli miejscowych :) a tam bylo ponad 700 osob :)

Hmm.... ja to widzę inaczej..... napisałeś: "Bo jak juz Lotos was zaglusza i to na wyjezdzie to cos nei tak."
Dla mnie jest wyraźny przytyk do Gdynii...
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 grudnia 2008, 22:35

Szymon pisze:
Adolfini pisze:no ale wg was drodzy forumowicze kto zaczal...walczacy z wiatrakami rodem z lotosu musial sie wtracic :) jak ktos nie potrafi zrozumiec ze w artykule bylo ze Lotos przekrzyczal torun u siebie to pozniej napinka idzie jakas bezsensu. Gdzie zaznaczylem tylko ze troche wstyd ze Lotos przekrzyczal Torun i nei chodzi tu o poziom ich dopingu bo chodzi o ten wstyd ze przyjezdni przekrzyczeli miejscowych :) a tam bylo ponad 700 osob :)

Hmm.... ja to widzę inaczej..... napisałeś: "Bo jak juz Lotos was zaglusza i to na wyjezdzie to cos nei tak."

Tu jest przytyk do Gdynii...

walczacy z wiatrakami pisze:czy mi sie zdaje czy oni zachowują sie "jakby wszystkie rozumy pozjadali" pierwszy rok a raczej pół roku wyjazdów i juz się za pouczanie innych zabierają o lol

Tu do Gorzowa ;)

Oceniasz Szymon ... to oceniaj sprawiedliwie :D ... i patrz na wszystko :)

A poziomem co niektorzy z "Trójmiasta" nie grzesza ;) ... a na glupote ida riposty z naszej strony ;)

I następny mądry... Ale cóż z Gorzowa jest, to wiele tłumaczy... A tak do twojego argumentu, małe pytanko z innej beczki ??? Co kibice Stali Gorzów robili w czasie meczu z Falubazem Zielona Góra gdy przyjezdni prowadzili doping i byli slyszalni ??? Bo jesli gwizdanie można zrozumieć jako doping dla swoich to okey "my jesteśmy najgorsi" :lol: :lol: :lol:

Po waszych postach mozna wywnioskowac ze wam sie naprawde w dupach poprzewracalo.

2. Ty porownujesz relacje STAL - FALUBAZ ?? Moze jeszcze daj przyklad WISLA - CRACOVIA ?? do relacji LOTOS -AZS... koszykowki kobiet...GRATULUJE POZIOMU :!: :!: :!:
Dalsza rozmowa z toba nie ma najmniejszego sensu... bo jak pisalem "grzeszysz glupota".

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 29 grudnia 2008, 22:47

Misiu Ironie to ty jeszcze musiszumeic stosowac znaczenie moze znasz ale nijak to sie przeklada na metodyke :)

dlaczego jestes taki agresywny ? w domu cie biją ? nie radzisz sobie w zyciu czy jak ?

o co ci chodzi z szalikami ? z tego co widzialem na nich jest napis Tecza Leszno a nie PKM DUDA(ten jest jako logo jak na kazdych szalikach) na calej powierzchni jak chyba probujesz zasugerowac...no ale przynajmniej u was nei ma nazwy sponsora na szaliku ..LOTOS buhaha

Co do budzetow to zes mnie zagioł ...haha posluchaj my w Lesznei cieszymy sie z tego ze mamy druzyne w ekstralidze ze dziewczyny sobie graja ;) nikt w Lesznie nawet jeszcze nie marzyl o mistrzostwie polski bo nas na to nie stac !!!

Nasze miasto ma 65 tys i zyje przede wszystkim zuzlem gdzie ty zapewne nie masz pojecia co to za sport i jaka u nas jest frekwencja na takich zwyklych ligowych meczach zycze ci tego zebys poznal wielkopolska mentalnosc jesli chodiz o kibicowanie :) poczytaj troche o atmosferze na Lechu na Unii i sprawdz co ty potomku wielkich tradycji kibicowania Lotosu chce uczyc ludzi ktorzy na stadionach zuzlowych potrafia zrobic najpiekniejsze oprawy ? o nas sie nie martw my sobie rade damy spadniemy to nadal gdzies tam bedziemy :) Wiec zasadniczo nie ma sensu przekladac atmosfery na zenskim koszu gdzie mamy do czynienia z publika rzedu 1 tys na stadiony.... bo w tej kwestii musialbys sie wiele od malego leszna nauczyc :)

nasza przeszlosc zawsze byla klarowna drogi forumowiczu a o swoja spytaj Krakowian bo przy nich to zastanawiam sie skad wy sie wzieliscie? i ile lat ma wasz klub 16 ? akchyba16 lat temu utworzono cos w Gdynii bo nie licz Spojni Gdansk inny klub inne miasto :) pierwsze sukcesy przyszly u was dopiero 4 lata pozniej :) my jestesmy w lidze 3 lata dopiero ;) wez to pod uwage skoro tak dajesz na szale wszystko.

A i na koniec zeby cie dobic nasz klub zostal zalozony w 1970 jako MKS Tecza Leszno gdzie MKS to nei sponsor tylko miejski klub sportowy :) czyl isuma sumarum 22 lata dluzej misiu drogi istniejemy ? czyz nie haha

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 29 grudnia 2008, 22:56

Endrju pisze:
Szymon pisze:

Tu jest przytyk do Gdynii...

walczacy z wiatrakami pisze:czy mi sie zdaje czy oni zachowują sie "jakby wszystkie rozumy pozjadali" pierwszy rok a raczej pół roku wyjazdów i juz się za pouczanie innych zabierają o lol

Tu do Gorzowa ;)

Oceniasz Szymon ... to oceniaj sprawiedliwie :D ... i patrz na wszystko :)

A poziomem co niektorzy z "Trójmiasta" nie grzesza ;) ... a na glupote ida riposty z naszej strony ;)

Po waszych postach mozna wywnioskowac ze wam sie naprawde w dupach poprzewracalo.

2. Ty porownujesz relacje STAL - FALUBAZ ?? Moze jeszcze daj przyklad WISLA - CRACOVIA ?? do relacji LOTOS -AZS... koszykowki kobiet...GRATULUJE POZIOMU :!: :!: :!:
Dalsza rozmowa z toba nie ma najmniejszego sensu... bo jak pisalem "grzeszysz glupota".

Nam się w dupach poprzewracało... Dobre, dobre bo rzeczywiście to my się już widzimy w finale... Ale okey, czyli mam rozumieć ze kibicom Stali, bo chyba jednak nie tobie nie ten poziom, wolno gwizdać na Falubaz na derbach a nam w meczu z wami nie :roll: :roll: :roll: Luzik tylko teraz mam jedną uwagę do kibiców Wisły, jak macie derby z Cracovią możecie gwizdać ale niestety na meczach z nami niewolno... Gorzów zabrania :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Kibice”