TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 02 stycznia 2009, 19:46

friel pisze:dlatego uważam że sytuacja gdy lotos gra z Wisłą o 16 a my z CCC 0 18-stej będzie uczciwie i wolne od podejżeń

Zasadniczo byłoby fajnie grać o 19 gdy Wy zagracie o 16. Tak będzie też sprawiedliwie, żebyście się przypadkiem Polkowicom nie podłożyli i nie wybrali rywala w półfinale.

Skończcie ten temat, albo niech go wreszcie jakiś mod zamknie i wyczyści ostatnie 10 stron....
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 02 stycznia 2009, 20:08

nie będę zamykał, ale szlag mnie trafia jak czytam ten bełkot - a za podsumowanie niech wystarczy, że z AZS jest takim postrachem ligi, że, jestem pewien, od szwindli uchroni właśnie chęć wpadniecia Wisły na słabszy Lotos lub Lotosu na cinką Wisłę - byleby nie natknąć jest na AZS już w półfinale...

także sprawy nie ma.

temat "ustawienia" ostatniej kolejki uważam za wyczerpany i "upraszam" o nie kontynuowanie tego rodzaju gdybalizmu.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 stycznia 2009, 20:59

Dobra prosze was juz skonczcie :!: :!: :!:

friel, Adolfini, kristi10, JaroTS... i paru innych ? Co ich łaczy.. ANONIMY

duzo mowia.. a tak naprawde nikt nawet w miastach nie wie kto to jest :lol: :lol: :lol:

...powiem tak .... CYRK NA KÓŁKACH MUPETS SHOW ...
( te godziny meczy to wogole wygraly ze wszystkim )
A do tego jeszcze Simon probuje dorzucic do ognia patrzac na wpisy wyzej wymienionych ludzi.

Czytasz komentarze friela ktorego nikt nie zna i uwazasz, ze tak mysli caly Gorzow ?? W kazdym miescie znajda sie podobne osoby, ktore tak naprawde "duuuzo mowia" mowia przez internet.

Dotego co niektorzy... rodem z basketmanii znizaja sie do tego poziomu ;)

przemoe pisze:
friel pisze:dlatego uważam że sytuacja gdy lotos gra z Wisłą o 16 a my z CCC 0 18-stej będzie uczciwie i wolne od podejżeń

Zasadniczo byłoby fajnie grać o 19 gdy Wy zagracie o 16. Tak będzie też sprawiedliwie, żebyście się przypadkiem Polkowicom nie podłożyli i nie wybrali rywala w półfinale.

ZENUA
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 02 stycznia 2009, 21:07

Endrju zamilcz i naucz sie rozumiec ironie co niektorych osob...jestes tak samo anonimowy jak kazdy tutaj. A to jest forum i proponuje zajrzec do encyklopedii co znacyz te slowo...swobodna dyskusja itp jak sie nie podoba to zamilcz. A jak chcesz mnie spotkac i o tym porozmawiac zaprasza do Leszna wtedy pogadamy i mnie poznasz skoro tak ci na tym zalezy :)
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 stycznia 2009, 21:25

Adolfini pisze:Endrju zamilcz i naucz sie rozumiec ironie co niektorych osob...jestes tak samo anonimowy jak kazdy tutaj. A to jest forum i proponuje zajrzec do encyklopedii co znacyz te slowo...swobodna dyskusja itp jak sie nie podoba to zamilcz. A jak chcesz mnie spotkac i o tym porozmawiac zaprasza do Leszna wtedy pogadamy i mnie poznasz skoro tak ci na tym zalezy :)

Hehe no w tym sezonie nie bedzie mi chyba dane Leszna odwiedzic:D ... ale Poznan jak najbardziej realny :)

Moze troche przesadzilem z workiem do ktorego Cie wrzycilem :lol: ale chcialem tylko dac obraz co niektorym, ze patrzac na 1-na osobe oceniaja kibicow z calego miasta. Tak jest np. z frielem :? (przez jego niektore głupkowate teksty...)
Wiem... sam nieraz "dorzuce cos do pieca" jednak czesto ma to na celu rozkrecenie jakiegos tematu... gdy tu "nuudaa wieje", ale pewnego poziomu staram sie nie przekraczac :?

Odnosnie Ciebie... podobnie w temacie Kibice nie potrzebna napina..., ktora idzie na obraz Leszna i ich Klubu Kibica... z ktorym ty nawet zwiazany jestes (i w tym przypadku chodzilo mi o ANONIM).

I dlatego apeluje do co niektorych ktorzy poprzez pojedyncze osoby oceniaja ogol... KLAPKI Z OCZOW :D

THE END
Pisac o transferach !!

(W Gorzowie jedna polka + 1 zawodniczka zza oceanu... kto ? juz niedlugo sie dowiecie ;))
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

friel
Kadet

Postautor: friel » 02 stycznia 2009, 23:22

Endrju to że siedzisz na wprost mnie na każdym meczu nie upoważnia cię do jakiej kolwiek krytyki nie chcę jechać po Gorzowskim KK więc się nie proś
Uważam że twoja krytyka jest nie uzasadniona
Eh zastanawiam się czyjej ty drużynie kibicujesz przeczytaj co napisałeś
Obrażasz wszystkich gorzowskich kibiców na tym forum którzy nie siedzą z tobą na ławeczce
Nie będę się z tobą licytował kto dłużej kibicuje tej drużynie bo to nie przedszkole
Ale nie zachowuj się jak byś tylko ty miał głos

koszykarz

Postautor: koszykarz » 02 stycznia 2009, 23:27

szczerze mówiac - pisząc o POLCE w Gorzowie nie mam pojęcia - obstawiam kogoś z Szott , Piekarska , Kozdroń...

a Amerykanka ??? Trener Maciejewski zachwala każdą która daje się we znaki Gorzowowi więc tez nie wiem.....

Ale życzę udanego transferu :wink:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 stycznia 2009, 23:54

koszykarz pisze:szczerze mówiac - pisząc o POLCE w Gorzowie nie mam pojęcia - obstawiam kogoś z Szott , Piekarska , Kozdroń...

a Amerykanka ??? Trener Maciejewski zachwala każdą która daje się we znaki Gorzowowi więc tez nie wiem.....

Ale życzę udanego transferu :wink:

To powiem Ci ze nikt z tej trojki ;)
A amerykanka ?? Mysle ze moze milo was zaskoczyc :D (moze nie wszystkich :P )

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 03 stycznia 2009, 00:01

Coker pewnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 stycznia 2009, 00:03

ginda pisze:Coker pewnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Szukamy Centra :D... wiec raczej pudło ;)

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 03 stycznia 2009, 00:03

Nie Tauszka !
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 03 stycznia 2009, 00:06

Endrju pisze:
ginda pisze:Coker pewnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Coker jak chce to i centrem będzie:PJak Tauszkę to bym się zdziwił, bo Maciejewski pewnie nielubi jak ktoś do WC chodzi na treningach na dłuższą chwilę :wink: :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 03 stycznia 2009, 00:07

Endrju pisze:

Tausha Mills ?;>

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 stycznia 2009, 00:08

sebzinho pisze:Nie Tauszka !

OoOoOoO... ta to by sie uzupelniala z Lindsay :D hehe :D ale raczej malo realne ;)

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 03 stycznia 2009, 00:10

Endrju pisze:
sebzinho pisze:Nie Tauszka !

OoOoOoO... ta to by sie uzupelniala z Lindsay :D hehe :D ale raczej malo realne ;)

po zatym Tausza to wielka nie wiadoma :D Jak u niej z formą:D i przedewszystkim kontuzją...
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”