Adolfini pisze:Endrju zamilcz i naucz sie rozumiec ironie co niektorych osob...jestes tak samo anonimowy jak kazdy tutaj. A to jest forum i proponuje zajrzec do encyklopedii co znacyz te slowo...swobodna dyskusja itp jak sie nie podoba to zamilcz. A jak chcesz mnie spotkac i o tym porozmawiac zaprasza do Leszna wtedy pogadamy i mnie poznasz skoro tak ci na tym zalezy

Hehe no w tym sezonie nie bedzie mi chyba dane Leszna odwiedzic:D ... ale Poznan jak najbardziej realny
Moze troche przesadzilem z workiem do ktorego Cie wrzycilem

ale chcialem tylko dac obraz co niektorym, ze patrzac na 1-na osobe oceniaja kibicow z calego miasta. Tak jest np. z frielem

(przez jego niektore głupkowate teksty...)
Wiem... sam nieraz "dorzuce cos do pieca" jednak czesto ma to na celu rozkrecenie jakiegos tematu... gdy tu "nuudaa wieje", ale pewnego poziomu staram sie nie przekraczac
Odnosnie Ciebie... podobnie w temacie Kibice nie potrzebna napina..., ktora idzie na obraz Leszna i ich Klubu Kibica... z ktorym ty nawet zwiazany jestes (i w tym przypadku chodzilo mi o ANONIM).
I dlatego apeluje do co niektorych ktorzy poprzez pojedyncze osoby oceniaja ogol... KLAPKI Z OCZOW
THE END
Pisac o transferach !!
(W Gorzowie jedna polka + 1 zawodniczka zza oceanu... kto ? juz niedlugo sie dowiecie

)