pogaduchy...

Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 09 stycznia 2009, 20:33

nie wiem, nie widziałem takiego...
ale na bank stare jakieś ;)
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

marcinek1989
Żak

Postautor: marcinek1989 » 09 stycznia 2009, 20:50

sebzinho pisze:loooooooooool hahahahhaaha na nk anty Orzeł Polkowice ! hahahahhaa ładnie Nas nie lubią :D

sorry, że jedno pod drugim :)

Nawet dwa konta zostały założone :lol:

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 stycznia 2009, 20:51

marcinek1989 pisze:
sebzinho pisze:loooooooooool hahahahhaaha na nk anty Orzeł Polkowice ! hahahahhaa ładnie Nas nie lubią :D

Nawet dwa konta zostały założone :lol:

Nudzi sie ludziom, co zrobic :roll:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 10 stycznia 2009, 23:01

Jakieś wzmocnienia ?
Ktoś już coś wie ?

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 11 stycznia 2009, 10:54

Ja słyszałem o sparingu z JG :wink: :wink: ale nie wiem jaki wynik
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 11 stycznia 2009, 11:17

na ccckosz Kondziu sie opierdziela widze 8)

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 12 stycznia 2009, 18:16

Prestiżowa nagroda dla prezesa Korsaka

We Wrocławiu odbył się bal, podczas którego rozstrzygnięto plebiscyt na najlepszego sportowca i trenera na Dolnym Śląsku organizowany przez redakcję „Słowa Sportowego”. Wśród laureatów był prezes naszego CCC.

Krzysztof Korsak zwyciężył w kategorii Telewizyjna Osobowość Roku wśród działaczy sportowych. W tej samej kategorii w gronie sportowców triumfował wioślarz Paweł Rańda.

- Ta nagroda jest ukoronowaniem pracy wszystkich osób zatrudnionych w klubie. Bez ich wysiłku, zaangażowania i poświęcania ten sukces nie byłby możliwy i to im przede wszystkim chciałem podziękować – mówi prezes CCC.

Na balu w hotelu Wrocław zebrała się cała śmietanka dolnośląskiego sportu. Warto wspomnieć, że za najlepszego sportowca uznano zawodnika Górnika Polkowice, sztangistę Szymona Kołeckiego, a najlepszym trener wybrano Adama Medyńskiego. Ponadto wręczono nagrody w następujących kategoriach – sportowiec niepełnosprawny - wygrał Paweł Piotrkowski, trener sportowców niepełnosprawnych – Jacek Książek, odkrycie roku – Maciej Janowski, zasłużony dla sportu młodzieżowego – Janusz Pilch, przyjaciel sportu – Tadeusz Siczek, dziennikarz sportowy roku – Arkadiusz Dziubek.

www.ccckosz.polkowice.pl

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 12 stycznia 2009, 23:04

poruszenia nie widać :wink: 8)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 13 stycznia 2009, 14:24

sebzinho pisze:Prestiżowa nagroda dla prezesa Korsaka

We Wrocławiu odbył się bal, podczas którego rozstrzygnięto plebiscyt na najlepszego sportowca i trenera na Dolnym Śląsku organizowany przez redakcję „Słowa Sportowego”. Wśród laureatów był prezes naszego CCC.

Krzysztof Korsak zwyciężył w kategorii Telewizyjna Osobowość Roku wśród działaczy sportowych. W tej samej kategorii w gronie sportowców triumfował wioślarz Paweł Rańda.

- Ta nagroda jest ukoronowaniem pracy wszystkich osób zatrudnionych w klubie. Bez ich wysiłku, zaangażowania i poświęcania ten sukces nie byłby możliwy i to im przede wszystkim chciałem podziękować – mówi prezes CCC.

Na balu w hotelu Wrocław zebrała się cała śmietanka dolnośląskiego sportu. Warto wspomnieć, że za najlepszego sportowca uznano zawodnika Górnika Polkowice, sztangistę Szymona Kołeckiego, a najlepszym trener wybrano Adama Medyńskiego. Ponadto wręczono nagrody w następujących kategoriach – sportowiec niepełnosprawny - wygrał Paweł Piotrkowski, trener sportowców niepełnosprawnych – Jacek Książek, odkrycie roku – Maciej Janowski, zasłużony dla sportu młodzieżowego – Janusz Pilch, przyjaciel sportu – Tadeusz Siczek, dziennikarz sportowy roku – Arkadiusz Dziubek.

www.ccckosz.polkowice.pl

Aha

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 stycznia 2009, 14:32

HAHA no jakis przyglup musial zalozyc :D Nawet dawal mi zapa <hahaha>.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 13 stycznia 2009, 19:03

Endrju pisze:

Przyjales ?? :twisted:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 stycznia 2009, 23:56

Mały pisze:
Endrju pisze:

Przyjales ?? :twisted:

nie zbieram pokemonowych znajomych :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 14 stycznia 2009, 16:31

Czas sparingów

Od ponad tygodnia nasze dziewczyny przygotowują się do pierwszego w Nowym roku ligowego meczu z PTK Aflofarmem Vicard. Dziś rozegrają pierwszy mecz kontrolny.

Rywalem podopiecznych trenera Krzysztofa Koziorowicza będzie ekstraklasowy zespół Finepharmu AZS KK Jelenia Góra. Pojedynek zostanie rozegrany dziś o godzinie 17.30 w hasli przy SP 2. W kolejnym spotkaniu kontrolnym polkowiczanki zmierzą się w Poznaniu z Ineą AZS. Ten mecz odbędzie się w sobotę.

ccckosz.polkowice.pl

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 14 stycznia 2009, 22:47

Zwycięski sparing CCC2009-01-14 19:49Koszykarki CCC Polkowice odniosły pierwsze zwycięstwo w 2009 roku. Podopieczne Krzysztofa Koziorowicza pokonały w towarzyskim spotkaniu Finepharm AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra 63:58.

Wynik miał w tym spotkaniu znaczenie drugorzędne, bo chodziło głównie o to, by przećwiczyć różne warianty taktyczne, a także nabrać czucia gry, po przerwie świąteczno-noworocznej. Niemniej jednak wygrana polkowiczanek cieszy. – Po ciężkim treningu musimy teraz jak najwięcej grać, by złapać właściwy rytm i na mecze ligowe uzyskać optymalną formę – powiedział nam tuż po meczu Krzysztof Koziorowicz, trener "pomarańczowych".

Przypominamy, że w najbliższą sobotę polkowiczanki zagrają kolejny mecz sparingowy. W Poznaniu zmierzą się z tamtejszą INEĄ AZS.

CCC Polkowice – Finepharm AZS KK Jelenia Góra 63:58 (14:17, 23:12, 12:17, 14:12)
CCC: Robbins 23, Mieloszyńska 10, Carter 10, Jeziorna 6, Gajda 6, Pietrzak 4, Gajewska 4.
Finepharm: Babicka 16, Skorek 13, Gawrońska 9, Kret 8, Merideth 8, Arodź 2, Coleman 2, Zygman 0, Niewrzawa 0, Pawlukiewicz 0, Kowalczyk 0.
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 17 stycznia 2009, 22:51

Wiecie może jaki wynik z dzisiejszego sparingu z AZS'em ?
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Wróć do „MKS Orzeł Polkowice”