Jelenia Gora - Tecza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 22 stycznia 2009, 09:55

oj jednemu chłopakowi krew poleciała :( :( jak mi przykro :( :( :( :(
Obrazek

MśK_AZS KK
Nowy na forum

Postautor: MśK_AZS KK » 22 stycznia 2009, 11:19

Przywitaliśmy Leszno od "wypier*****" przez to że oni nas przywitali słowami "Leszno wita wieś"
A co do szalika...
Nie moge zrozumieć jak po stracie szalika można iść się poskarżyć?
Co do słów że wyzywaliście nas raz czy dwa..
Osobiście słyszałem znacznie znacznie więcej..
Mecz od strony kibicowania na + przynajmniej się pośmiałem..
Szkoda tylko że dziewczyny tak słabo grały ; (
Dumą Mego miasta jest- JELENIOGÓRSKI AZS!!!

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 22 stycznia 2009, 11:25

Wszystko co jest tu napisane to jest prawda.!
szalik nam wzieli ale odzyskalismy go :D
a kto sprowokował nas no to my dobrze wiemy ze kibice jeleniej.!

Co do dopingu to my jechalismy na pełnej a kibice gospodarzy nic nie spiewali tylko zagłuszali nas dwoma bebnami..moze raz poraz było ich słychac..Ale na hali zadzili kibice Teczy.!!! 8)

Po mecz jak wychodzilismy z chali to od wiesniakow nas wyzywali i mysleli ze sa jakimis panami czy jak..my odpowiedzilielismy swoje i sie skonczyło :D
Nic dodac nic ujac..kibice Jeleniej przechlastali sobie unas i wedłog mnie sa przegrani chyba juz na zawsze albo i nie :twisted: taka jest moja opinia i nie tylko.
Leszno naszym miastem, Tecza naszym klubem.

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 22 stycznia 2009, 11:27

Przywitaliśmy Leszno od "wypier*****" przez to że oni nas przywitali słowami "Leszno wita wieś"

No i co z tego ze Leszno wita Wies.??
Łatwo sie zgubic u was i dlatego chyba tak.![/b]

Awatar użytkownika
Rymbo
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rymbo » 22 stycznia 2009, 11:33

Pietrula1334 pisze:Wszystko co jest tu napisane to jest prawda.!
szalik nam wzieli ale odzyskalismy go :D
a kto sprowokował nas no to my dobrze wiemy ze kibice jeleniej.!

Co do dopingu to my jechalismy na pełnej a kibice gospodarzy nic nie spiewali tylko zagłuszali nas dwoma bebnami..moze raz poraz było ich słychac..Ale na hali zadzili kibice Teczy.!!! 8)

Po mecz jak wychodzilismy z chali to od wiesniakow nas wyzywali i mysleli ze sa jakimis panami czy jak..my odpowiedzilielismy swoje i sie skonczyło :D
Nic dodac nic ujac..kibice Jeleniej przechlastali sobie unas i wedłog mnie sa przegrani chyba juz na zawsze albo i nie :twisted: taka jest moja opinia i nie tylko.

Szkoda że przez neta taki odważny jesteś a na hali było całkiem co innego...
Obrazek

W żyłach szlachetna krew a w sercach AZS...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 stycznia 2009, 11:36

Chłopie nie rób z ludzi tu wała, bo ktoś tu sie na geografii nie zna i z tym tekstem wyjechaliście jak głową w mur.

Otóż:

Jelenia Góra 85 541 mieszkańców
Powierzchnia: 109,22 km²

Leszno 63 955 mieszkańców
Powierzchnia 31,9 km²

Więc kpiną i totalną głupotą jest przyjeżdzać do większego miasta z mniejszego i krzyczeć że wita sie wieś. To tyle co rzuciło mi sie w oczy.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 22 stycznia 2009, 11:54

Pietrula1334 pisze:Nic dodac nic ujac..kibice Jeleniej przechlastali sobie unas i wedłog mnie sa przegrani chyba juz na zawsze albo i nie :twisted: taka jest moja opinia i nie tylko.

kim Ty w ogóle jesteś że takie rzeczy piszesz !! co przechlastali i co będziecie ich wyzywać ograni się. Napisałeś to tak jak by się mieli bać że ich może pobijecie albo coś. Proszę nie zwracać uwagi an takie wpisy nie mające pokrycia w rzeczywistości, to samo tyczy się drugiej strony gdyż każdy jest mądry za monitorem a na wyjeździe już taki kozak nie jest !!

P.S. Nie jestem fanem Tęczy tylko dopisze

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 22 stycznia 2009, 12:05

Wszystko napisze od poczatku...
Na mecz do Jeleniej zawitalo ok 20 fanow Teczy i jak wchodzili od razu my w ich strone gwizdy wiec panowie z Leszna nie zastanawiajac sie krzyczeli"Czesc Czesc Czesc Leszno wita wies" to my odpowiedzielismy "wypierdalaj"
Potem ochrona zaczeła przekladac w inne miejsce kibicow z Leszna wiec nie zastanawiajac ukradlem szalik Leszna potem bylo juz tylko sympatyczniej.
Szalik Leszna zmienil wlasciciela a kilku kibicow z Leszna dostalo pozadna nauczke zeby nie ochrona to by dostali jeszcze wieksza...:)
Potem szybko wydostalem sie z meczu,bo dosc duzo psiarni wpadlo jak sie potem okazalo pikniki z AZS oddaly szalik,a ja dawno juz byłem w domu :)
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 stycznia 2009, 12:12

A ja tylko powiem jedno po co sie kibice Jelonki pytali czy kk leszno bedzie? chcieliscie byc przygotowani ? A widzicie wiara z kk leszno odpisala ze nie bedzie ich wiec wasze zdziwienie bylo ogromne kiedy 22 osoby wlecialy na hlae i przebijaly was glosnoscia. Nie bylo mnei na miejscu ale jakos wierze slowom ludziką z leszna ze mieli lepszy doping bo nawet w radiu co wejscie bylo slychac naszych, i z tego co ja slyszalem to bylo azs gorzow itp a was slychac nei bylo...

Wyzywanie sie to co innego niz pojscie i zaj***nie komus szalika, za takei cos nie ma przebacz . Ciekawe ilu podlecialo was do tych 2 osob pewnie kilku cfaniakow albo jakies wieksze osobniki.

Nie rozumiem cie Yahoo dobrze wiesz ze napinki na meczach są, znasz to z zuzla i dobrze wiesz ze szalik rzecz swieta.

A ty Maras za przeproszenie nie wcinaj sie tam gdzie nie o tobie mowa !!! zajmij sie swoimi klockami ...

No i prosze bardzo cfaniaczek wyzej powiedzial kto zaczal...czekam na Ciebie w Lesznie zobaczymy czy wogole sie pokazesz.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Rymbo
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rymbo » 22 stycznia 2009, 12:17

Mozarthio pisze:A ja tylko powiem jedno po co sie kibice Jelonki pytali czy kk leszno bedzie? chcieliscie byc przygotowani ? A widzicie wiara z kk leszno odpisala ze nie bedzie ich wiec wasze zdziwienie bylo ogromne kiedy 22 osoby wlecialy na hlae i przebijaly was glosnoscia. Nie bylo mnei na miejscu ale jakos wierze slowom ludziką z leszna ze mieli lepszy doping bo nawet w radiu co wejscie bylo slychac naszych, i z tego co ja slyszalem to bylo azs gorzow itp a was slychac nei bylo...

Wyzywanie sie to co innego niz pojscie i zaj***nie komus szalika, za takei cos nie ma przebacz . Ciekawe ilu podlecialo was do tych 2 osob pewnie kilku cfaniakow albo jakies wieksze osobniki.

Nie rozumiem cie Yahoo dobrze wiesz ze napinki na meczach są, znasz to z zuzla i dobrze wiesz ze szalik rzecz swieta.

A ty Maras za przeproszenie nie wcinaj sie tam gdzie nie o tobie mowa !!! zajmij sie swoimi klockami ...

No i prosze bardzo cfaniaczek wyzej powiedzial kto zaczal...czekam na Ciebie w Lesznie zobaczymy czy wogole sie pokazesz.

Na fotach nawet widać że na ten "zadymie" było 2 naszych a waszych 3...
A jesli chodzi o waszą "głośność" to byliscie tak głośno że nawet was nie słyszeliśmy...
Obrazek

W żyłach szlachetna krew a w sercach AZS...

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 22 stycznia 2009, 12:20

Mozarthio pisze:A ja tylko powiem jedno po co sie kibice Jelonki pytali czy kk leszno bedzie? chcieliscie byc przygotowani ? A widzicie wiara z kk leszno odpisala ze nie bedzie ich wiec wasze zdziwienie bylo ogromne kiedy 22 osoby wlecialy na hlae i przebijaly was glosnoscia. Nie bylo mnei na miejscu ale jakos wierze slowom ludziką z leszna ze mieli lepszy doping bo nawet w radiu co wejscie bylo slychac naszych, i z tego co ja slyszalem to bylo azs gorzow itp a was slychac nei bylo...

Oczywiscie ,ze przyjade uwierz w to :) w pozdrowieniami dla Polkowic!!
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 22 stycznia 2009, 12:20

Mozarthio pisze:

wiem o tym że napinka jest wszech obecna, i to rozumiem ale żeby taki tekst napisać to trzeba też coś sobą prezentować !! chodzi mi o całość KK Tęczy dobrze wiemy jakie są realia kibicowskie, a za swoje czyny i słowa trzeba odpowiadać tyczy się to i Tęczy i Jeleniej ( w Lesznie nie pamiętam abyście ta kozaczyli ) więc obu grupom proponuje troszkę spuścić z tonu i poluzować gumkę

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 stycznia 2009, 12:24

Yahoo dobrze wiem o co ci biega , ja tez nie mam nic wspolnego z kk Leszno ale za takie cos nie bedzie sympatycznie w Lesznei dla nich ,

a co do kolegi z Jeleniej widze ze na focie wzieles jednego grubszego osilka ale powiem ci cos jak przyjedziesz i jesli to ty jestes na tym fotu to jak dla mnie oceniam tka na 2 razy z buta nosek zlamany i szybko cie z hali Trapezu wyniosa :) za plaski jestes.

kurde musze sobie kupic szalik Teczy i zapraszam kibicow z Jeleniej po odbior osobisty :)
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 12:26 przez Mozarthio, łącznie zmieniany 1 raz.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 22 stycznia 2009, 12:25

Modry to ja nie jestem tylko przed monitorem :D
a po 2 nie słyszeliscie nas bo zagłuszaliscie nas tylko swoimi 2 bebnami i taka jest prawda :D jak widzieliscie ze waszym dziewczynam nic nie idzie to po co dopingowac tylko wyzywac nas i zagłuszac bebnami tylko potrafiliscie.

a powiedz dla czego juz w trakcie 3 kwarty hala pustoszała powoli.? z waszeym sektorze co raz mniej ludzi było nie ze 10 ale troche ubyło 5 moze wiecej osob.?
jak juiz sie jest kibicem to sie Powinno byc z zespołem na dobre i na złe a nie w trokcje meczu wyjsc.![/quote]

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 22 stycznia 2009, 12:27

ja nie mowie czy będzie sympatycznie czy nie to że są emocje i ktoś tam się wyzywa to chyba normalka w sporcie ;] to dobrze że się rozumiemy ;] pozdrawiam

Wróć do „Kibice”