sienot pisze:ok tylko kobiety głosująMały pisze:To moze jak sie podobalo to zrobimy "Mister Forum" ??:D kazdy promuje siebie
![]()
i glosowanie
![]()
![]()
![]()
albo ogólnie dla wszystkichja stawiam na "Fufurek"
Lepiej
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
sienot pisze:na dobranoc pytanie do Szymona ile osób głosowało i czy to był rekordzik![]()

Szymon pisze:sienot pisze:na dobranoc pytanie do Szymona ile osób głosowało i czy to był rekordzik![]()
Informacje tę wstawie w pierwszym poście tego tematu ale później - rekordu jednak nie było edycja bodajże 2005 była rekordowa.
Również w wolnych chwilach bedę odtajniał Wasze głosy, byscie mogli sobie sprawdzić czy przypadkiem nie walnąłem sie w obliczeniach
Mozarthio pisze:porazka Semmler na 2 miejscu...heh tona pudru i makijazu i tym wygrałaale coz tak wybraliscie to TYLKO MOJE ZDANIE
Le goût des autreselen pisze:Mozarthio pisze:porazka Semmler na 2 miejscu...heh tona pudru i makijazu i tym wygrałaale coz tak wybraliscie to TYLKO MOJE ZDANIE
Oj tu sie nie zgodze, widziałem tą zawodniczke pierwszy raz w swrode i powiem szczerze ze jest na czym oko zawiesic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość