MISS BASKET 2008 - !!! KORONACJA !!!

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 23 stycznia 2009, 15:18

no ale trzeba przyznac ze 1 miejsce zasluzone ...ta dziewczyna ma cos w sobie :) ps. to sie chyba nazywa naturalne piękno :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 23 stycznia 2009, 17:03

Mozarthio pisze:porazka Semmler na 2 miejscu...heh tona pudru i makijazu i tym wygrała :) ale coz tak wybraliscie to TYLKO MOJE ZDANIE

haha ile razy widziales ja po meczu albo treningu? wtedy nie ma tony makijazu i pudru.. a wygrala uroda ale tobie nie bede niczego tlumaczyc 'misiu'
Obrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 23 stycznia 2009, 17:34

FAIR PLAY pisze:
Mozarthio pisze:porazka Semmler na 2 miejscu...heh tona pudru i makijazu i tym wygrała :) ale coz tak wybraliscie to TYLKO MOJE ZDANIE

haha ile razy widziales ja po meczu albo treningu? wtedy nie ma tony makijazu i pudru.. a wygrala uroda ale tobie nie bede niczego tlumaczyc 'misiu'

A wy pięknie do siebie mówicie :) hehe

A tak pozatym spodziewałem się że pani Semmler zdeklasuje rywalki ale sie myliłem i moze dobrze :) Kazdy am inny gust i o to chodzi :)
A że Czeszka wygrała to dobrze :) bo to wkońcu Słowianka :)
Gratuluje :) Katce
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 23 stycznia 2009, 18:16

fair play misiu drogi czemu mnie atakujesz ? moje zdaneii nic ci do tego , wiec zamknij pyszczek i cicho siedz dla ciebie piekna dla mnie nie koniecznie :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 23 stycznia 2009, 19:31

Drodzy głosujący - gratuluję słusznych decyzji:)
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2009, 15:48 przez kyS, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 stycznia 2009, 19:57

Hehe :D jedno ale... na ktore wczesniej zwracalem juz uwage... Wygrała Katerina... a nie Katarina :P ...

Katarina to byla Ristic :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Gość-1147
Młodzik

Postautor: Gość-1147 » 23 stycznia 2009, 20:46

.
Rzeczywiście Endrju, masz rację. Na stronie Czeskiej Federacji Koszykówki jest Katerina, a nie Katarina. Sprawdziłem też na FIBA - jest Katerina.

A na stronie gorzowskiego klubu w składzie 2008/2009 napisali Katarina. Na PLKK też figuruje jako Katarina.
Nie rozumiem tego. Przecież PLKK (i klub) rejestruje zgłoszone zawodniczki na podstawie dowodów osobistych (paszportów).

Duże faux-pas z naszej (polskiej) strony.
.

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 24 stycznia 2009, 12:50

rzymi pisze:Jaka była reakcja II vice miss na takie info :?: :D

zdziwiona :shock:
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 25 stycznia 2009, 16:36

Gratulacje dla nowej Miss z Gorzowa oraz podziękowania dla wszystkich, którzy głosowali na Natalię. :)
Słowa uznania dla podliczających skrupulatnie głosy.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 25 stycznia 2009, 21:51

patrese pisze:Gratulacje dla nowej Miss z Gorzowa oraz podziękowania dla wszystkich, którzy głosowali na Natalię. :)
Słowa uznania dla podliczających skrupulatnie głosy.

zrobiłes dobrą kampanie :D
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 28 stycznia 2009, 21:22

trafilem 4 z pierwszej piatki :D pozdro dla najpiekniejszej

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 stycznia 2009, 22:45

Obrazek
Miss Katka gra w Gorzowie
Radosław Łogusz www.gorzow24.pl
O tym, że właśnie w naszej drużynie grają wyjątkowo urodziwe panie, chwaliliśmy się co roku. Teraz mamy sympatyczny dowód. Nasza Czeszka Katerina Zohnova zwyciężyła w wyborach na najładniejszą koszykarkę polskiej ligi. Plebiscyt został zorganizowany na popularnym Forum Koszykówki Kobiet. Katka pokonała takie zjawiskowe dziewczęta, jak Aleksandra Semmler czy Marta Hałęza.

Wybory Miss Basket organizowane są co roku. Zasady są proste: kibice z całej Polski zgłaszają swoje faworytki, prowadzą ich kampanie wyborcze, a później w głosowaniu wybierają tą najładniejszą. To wszystko na Forum Koszykówki Kobiet, kontynuacji pierwszego kobiecego KK Forum. Katerina Zohnova w głosowaniu kibiców zdobyła aż 336 punktów, to o 72 oczka więcej niż druga w wyborach Aleksandra Semmler z MUKS Poznań. - Katka jest the best. Jak dla mnie zasłużone zwycięstwo - tak brzmiały niemal wszystkie wypowiedzi kibiców, którzy śledzili na żywo ogłoszenie wyników.

- Jeden z naszych kibiców napisał do mnie, że wygrałam. Nawet nie wiedziałam, że w ogóle są takie wybory. Jest mi bardzo miło, że to właśnie mnie wybrali fani. Bardzo im za to dziękuję. Ale i tak dla mnie najważniejsza jest koszykówka, ona liczy się najbardziej. Chciałabym, aby równie pozytywnie kibice rozliczali mnie za to, co robię na boisku - powiedziała nam Katka Zohnova.

Wśród 19 zgłoszonych koszykarek znalazły się aż cztery zawodniczki gorzowskiego klubu. Na dziewiątej pozycji z 85 punktami znalazła się Claudia Trębicka, 14. miejsce z 49 punktami zajęła Anne Breitreiner, a 17. miejsce przypadło Katarzynie Czubak, która otrzymała 33 punkty. To nie pierwsze gorzowskie zwycięstwo w wyborach koszykarskiej miss. W 2002 roku za najpiękniejszą uznana została Agnieszka Szott
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

trebol1
Nowy na forum

Podziękowania

Postautor: trebol1 » 31 stycznia 2009, 14:24

Dziekuję wszystkim za głosowanie , a zwłaszcza tym którzy zagłosowali na Claudię Trębicką . Jest mi bardzo miło że została doceniona ponieważ jestem jej tatą . Mam nadzieję że będzie ona podporą drużyny z Gorzowa nie tylko w ten sposób ale i na boisku w czasie gry . Pozdrawiam serdecznie . Tomek :D :D

ochrona
Nowy na forum

Postautor: ochrona » 03 lutego 2009, 12:45

Najpiękniejsza koszykarka gra w Gorzowie

Tatiana Mikułko (gazeta lubuska)

Rozmowa z Kateriną Zohnovą, którą kibice w plebiscycie Forum Koszykówki Kobiet wybrali na Miss Basketu

Katerina Zohnova ma 24 lata. W drużynie KSSSE AZS PWSZ gra na pozycji skrzydłowej od początku tego sezonu. Pochodzi z czeskich Kraslic. Ma młodszą siostrę. Studiuje w szkole ekonomicznej

- Zdaniem kibiców jesteś najpiękniejszą koszykarką polskiej ligi. Zaskoczona?
- Bardzo. Nie wiedziałam, że taki konkurs odbywa się w Polsce. W Czechach nie wybieramy Miss Basketu. Dziękuję kibicom za wszystkie głosy, które na mnie oddali. Doceniam to, ale bardziej ucieszyłoby mnie, gdyby tak samo wysoko oceniano moją grę na boisku.

- Może warto pomyśleć o karierze modelki?
- Nie, to nie dla mnie. Moja młodsza siostra jest modelką. Ja też miałam propozycję od jednej z agencji, ale jej nie przyjęłam. Nie jestem aż taką ekshibicjonistką, by się pokazywać, pozować do zdjęć. Szczerze, bardzo tego nie lubię. Studiuję w szkolę ekonomicznej i po zakończeniu kariery pewnie będę ekonomistką. A teraz najważniejsza jest dla mnie koszykówka.

- Uroda jest dla ciebie ważna?
- Tak. Myślę, że każdej kobiecie zależy na tym, by dobrze wyglądać.

- Jak dbasz o siebie?
- (śmiech) Nic specjalnego nie robię. Nie mam czasu na to, żeby biegać po sklepach w poszukiwaniu fajnych ciuchów, ani żeby przesiadywać u kosmetyczki. Na co dzień się maluję, ale delikatnie. Przed meczem tuszuję tylko rzęsy. Mamy dwa treningi dziennie i to one pochłaniają najwięcej czasu. Dzięki koszykówce nigdy nie musiałam stosować żadnej diety.

- Dziękuję

ochrona
Nowy na forum

Postautor: ochrona » 07 lutego 2009, 15:35

Obrazek

Wróć do „Miss Basket”