XIX kolejka FGE: Odra Brzeg-AZS KK Jelenia Góra
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
XIX kolejka FGE: Odra Brzeg-AZS KK Jelenia Góra
24.01.09, godz. 18:30
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2009, 19:39 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
Don Igłata
- Młodzik
niestety miałem ta wątpliwa przyjemność być na meczu...sprawy rodzinne zaniosły mnie do Wrocławia a stamtąd już tylko chwilka i do Brzegu.....powiem dosadnie takiej katastrofy to za Sroki nie widziałem.....Coleman indywidualnie tylko gra pod siebie....reszta drużyny nie wie o co chodzi...Ryan kozłuje a reszta stoi i sie patrzy...jeśli taka ma być myśl szkoleniowa z Jugosławii to się pod nią nie podpisuje....wychodzi brak znajomości koszykówki przez Czarneckiego.....po cholerę zmieniał trenera jak coś się zazębiało..rozumiem ze on daje pieniądze i nie lubi jka mu się zwraca uwagę...ale zamiast przywołać szewczyka do porzadku io go po prostu po męsku opier...... i kazać mu dalej pracować...bo tu nie powinien mieć zastrzeżeń...to on obraza się i chce pokazać kto tu rządzi....sponsor jest od dawania pieniędzy ma za to reklamę a nie od zwalniania trenerów....a teraz ma antyreklamę firmy i kupe kasy wydanej z mizernym efektem
-
matishe
- Żak
Z całym szacunkiem dla p. Czarneckiego ale powinien chyba trochę przystopować bo jak on będzie tak działać to nic dobrego z tego nie widzę. Poczekamy jeszcze przez kilka meczy potem zrobimy to co należy....
A Biała w Brzegu widzę, że się ładnie rozwija
powodzenia dla niej!! W końcu może sobie nieźle porzucać.
A Biała w Brzegu widzę, że się ładnie rozwija
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"
Pierwsze punkty we własnej hali i to bez dopingu kibiców (nie chcieli maczać palców w ewentualnej przegranej albo zapeszać wyniku lub po prostu dali szansę przeciwnikowi (?) - chyba drużyna się na nich więcej nie zawiedzie (?). Wyeksponujmy swoją radość, choć kryzysowo wyglądał okrojony skład Jeleniej, bez równorzędnych zmienniczek (u nas grało tylko 7 zawodniczek). Fajnie gra Ryan Coleman, ale reszta dziewczyn musi się streszczać z odzyskaniem formy. Musi być jakaś przyczyna, bo momentami grały, jakby się poddały. Może ten dzisiejszy puchar z Rybnikiem będzie dla Was przełomowy.
Na największe wyróżnienie zasługuje Amber Petillon, która w kolejnym meczu zaprezentowała wysoką formę pod tablicami (double – double). Jest wszędzie gdzie powinna: zbiera, rzuca z dystansu - dziewczyna klasa. Świetne asysty i zbiórki Ofy i Ashley (która momentami grała na dwójce), dobrze przykryła rozgrywającą nową amerykankę Jupa nie dając jej spokoju + trójeczka (szkoda, że tylko jedna). Żyła to dla nas duże wzmocnienie i dobrze wkomponowała się w zespół. Ciężar gry bierze na siebie Biała rzucając ważne punkty (miejmy nadzieje, że nie chce się tylko wypromować, w sensie, że zostanie na dłużej i nikt jej nie zabierze), a Eliza szykuje się pewnie na trudniejsze mecze.
(A tak w ogóle to nie znam się na koszykówce). Niech żyją cuksy!!
Na największe wyróżnienie zasługuje Amber Petillon, która w kolejnym meczu zaprezentowała wysoką formę pod tablicami (double – double). Jest wszędzie gdzie powinna: zbiera, rzuca z dystansu - dziewczyna klasa. Świetne asysty i zbiórki Ofy i Ashley (która momentami grała na dwójce), dobrze przykryła rozgrywającą nową amerykankę Jupa nie dając jej spokoju + trójeczka (szkoda, że tylko jedna). Żyła to dla nas duże wzmocnienie i dobrze wkomponowała się w zespół. Ciężar gry bierze na siebie Biała rzucając ważne punkty (miejmy nadzieje, że nie chce się tylko wypromować, w sensie, że zostanie na dłużej i nikt jej nie zabierze), a Eliza szykuje się pewnie na trudniejsze mecze.
(A tak w ogóle to nie znam się na koszykówce). Niech żyją cuksy!!
You'll never walk alone
-
gulchynsky
- Młodzik
Takie rzeczy się zdarzają, byle nie za często. Jeśli chodzi o mnie to miałem kaca mordercę i ostrą biegunkę, a poza tym byłem świeżo po resekcji martwej jedynki i nie chciałem porwać szwów. Brzeska ekipa dopiero kwitnie, a z dziadkami po winie młyna raczej się nie rozkręci. Mamy jednak szansę i na następnym meczu nikt nie musi nas prosić o doping.
You'll never walk alone
Derby (choć obecnie dolnośląsko - opolskie), czyli mecz CCC Polkowice - Odra Brzeg, zapowiadają się bardzo interesująco. Proponuję zebrać się w zorganizowaną grupkę i zamiast oglądać mecz w ciepłych kapciach na chacie czy przy bro w pabie wyjechać do Polkowic, tym bardziej że jest niedaleko, a mecz jest o 18.30 w sobotę wieczorem (7 luty).
You'll never walk alone
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”