Gorzowski Hyde Park
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
A cóż Ty taki ciekawy
Tutaj być może znajdziesz odpowiedź:
http://gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/ ... nezja.html
Pozdrawiam.
PS. A ja mam pytanie jak tam czuje się pani White , czeka ją absencja w najbliższym meczu

Tutaj być może znajdziesz odpowiedź:
http://gorzow24.pl/sport/19-koszykowka/ ... nezja.html
Pozdrawiam.
PS. A ja mam pytanie jak tam czuje się pani White , czeka ją absencja w najbliższym meczu
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
.
Właśnie obejrzałem sobie spokojnie nagranie (TVPSport) z meczu AZS Gorzów - AZS Poznań (8. marca). Muszę powiedzieć, że moja ocena gry naszego zespołu jest znacznie wyższa od tej, którą miałem zaraz po obejrzeniu meczu na żywo.
Szczególnie jestem pod wrażeniem akcji „w parterze” Kasi Czubak na 1:20 do zakończenia 4. kwarty (pojedynek z Moniką Siborą).
O ile dobrze policzyłem, Kasia leżąc na parkiecie kozłowała piłkę prawą ręką 9 razy i potem – z poziomu parkietu - podała ją celnie do Agi Kaczmarczyk. Bardzo widowiskowa akcja, godna chyba nie tylko PLKK, ale i - zaryzykuję - WNBA.
Całe zagranie bardzo dobrze widać w powtórce (w czasie „czasu” dla Poznania) na 7 sekund do końca meczu.
A może ktoś obeznany z techniką komputerową dałby radę umieścić ten fragment w Internecie (YouTube?), aby więcej osób mogło to sobie obejrzeć.
W tym meczu było więcej bardzo ciekawych akcji. Może warto by było je połączyć z akcją Kasi „w parterze” i przedstawić to w Internecie jako klip, na przykład pod tytułem: „Tak broni KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski”.
Oto te (wybrane przeze mnie ) akcje.
1. kwarta
7:15 do końca kwarty (+ powtórka akcji) – Anosike kontra Skobel
3:22 – Anosike
1:16 – Anosike kontra Jankowska
1:01 – Anosike blok
2. kwarta
8: 00 do końca 2. kwarty – Anosike + Koryzna + Richards
od 7:45 do 7:00 – Richards + Anosike + Koryzna
od 2:00 do 1:32 – Anosike + Koryzna + Richards + Żurowska
od 0:45 do 0:22 – Anosike + Richards + Koryzna
3. kwarta
od 5:27 do 5:03 – Czubak + zespół
od 4:15 do 3:44 – Czubak + zespół
od 0:58 do 0:31 – Richards + zespół
.
Właśnie obejrzałem sobie spokojnie nagranie (TVPSport) z meczu AZS Gorzów - AZS Poznań (8. marca). Muszę powiedzieć, że moja ocena gry naszego zespołu jest znacznie wyższa od tej, którą miałem zaraz po obejrzeniu meczu na żywo.
Szczególnie jestem pod wrażeniem akcji „w parterze” Kasi Czubak na 1:20 do zakończenia 4. kwarty (pojedynek z Moniką Siborą).
O ile dobrze policzyłem, Kasia leżąc na parkiecie kozłowała piłkę prawą ręką 9 razy i potem – z poziomu parkietu - podała ją celnie do Agi Kaczmarczyk. Bardzo widowiskowa akcja, godna chyba nie tylko PLKK, ale i - zaryzykuję - WNBA.
Całe zagranie bardzo dobrze widać w powtórce (w czasie „czasu” dla Poznania) na 7 sekund do końca meczu.
A może ktoś obeznany z techniką komputerową dałby radę umieścić ten fragment w Internecie (YouTube?), aby więcej osób mogło to sobie obejrzeć.
W tym meczu było więcej bardzo ciekawych akcji. Może warto by było je połączyć z akcją Kasi „w parterze” i przedstawić to w Internecie jako klip, na przykład pod tytułem: „Tak broni KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski”.
Oto te (wybrane przeze mnie ) akcje.
1. kwarta
7:15 do końca kwarty (+ powtórka akcji) – Anosike kontra Skobel
3:22 – Anosike
1:16 – Anosike kontra Jankowska
1:01 – Anosike blok
2. kwarta
8: 00 do końca 2. kwarty – Anosike + Koryzna + Richards
od 7:45 do 7:00 – Richards + Anosike + Koryzna
od 2:00 do 1:32 – Anosike + Koryzna + Richards + Żurowska
od 0:45 do 0:22 – Anosike + Richards + Koryzna
3. kwarta
od 5:27 do 5:03 – Czubak + zespół
od 4:15 do 3:44 – Czubak + zespół
od 0:58 do 0:31 – Richards + zespół
.
tadziu pisze:O proszę jaka pani moralizator się znalazłaMam taką propozycję, żeby przenieść tą dyskusję nie na temat do "Gorzowskiego Hyde Parku" bo jeszcze posypią się ostrzeżenia.
Paulinka każdego czeka gorszy dzień.![]()
![]()
Rzymi My nie upijamy. Same/i to robią
Ty już Tadziu nie bądz taki cwaniak bo od Ciebie Paulina brała fajki a Ty jej dawałeś i wiesz co pozniej z tego wyniklo...
A przeciez takie cos jak final trza swietowac, opic ;P
Kozak w necie - pizda w świecie!

- paulinka_1990
- Nowy na forum
tadziu pisze:Przepraszam bardzo ja jej nie dawałem tylko sama sobie brała, a ja jej nie będę bronił skoro chce się truć
narzuca mi się tylko na myśl tekst pewnej osoby... "od czegoś trzeba umrzeć" ;P
Gorzowska_Kibicka pisze:Ty już Tadziu nie bądz taki cwaniak bo od Ciebie Paulina brała fajki a Ty jej dawałeś i wiesz co pozniej z tego wyniklo...
a ty tu się o piciu nie udzielaj bo Ci nie wolno ;p niepełnoletnim nie wolno alkoholu ;p
TYLKO GORZÓW
AZS!!!
AZS!!!
paulinka_1990 pisze:tadziu pisze:Przepraszam bardzo ja jej nie dawałem tylko sama sobie brała, a ja jej nie będę bronił skoro chce się truć
narzuca mi się tylko na myśl tekst pewnej osoby... "od czegoś trzeba umrzeć" ;PGorzowska_Kibicka pisze:Ty już Tadziu nie bądz taki cwaniak bo od Ciebie Paulina brała fajki a Ty jej dawałeś i wiesz co pozniej z tego wyniklo...
a ty tu się o piciu nie udzielaj bo Ci nie wolno ;p niepełnoletnim nie wolno alkoholu ;p
Hah teraz to Ty jesteś HOT 18
paulinka_1990 pisze:tadziu pisze:Przepraszam bardzo ja jej nie dawałem tylko sama sobie brała, a ja jej nie będę bronił skoro chce się truć
narzuca mi się tylko na myśl tekst pewnej osoby... "od czegoś trzeba umrzeć" ;PGorzowska_Kibicka pisze:Ty już Tadziu nie bądz taki cwaniak bo od Ciebie Paulina brała fajki a Ty jej dawałeś i wiesz co pozniej z tego wyniklo...
Paulina Ty już nie rób z siebie takiej dorosłej a mi dzisiaj równe 4 miesiące zostały do bycia pełnoletnią ;P Więc wiesz... ;D
Kozak w necie - pizda w świecie!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”