Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Marcino pisze:Człowieku, jeśli Ty oceniasz grę zawodniczek na podstawie evala, to ja nie mam do Ciebie pytań i nie zamierzam dłużej dyskutować.
Fakt, dla mnie evale Pawlak są sporo lepsze niż jej gra. (choć i tak lepsze niz jedno i drugie w wypadku Doris..)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
fmaster, piszesz do innych, żeby czytali ze zrozumieniem, a sam tego nie praktykujesz. Pozytyw ze spotkań z Fenerbache? Obrona, obrona i jeszcze raz obrona. Jak byłeś na meczu, to sam widziałeś, a pier***, że Smith rzuciła jej sprzed rąk jest na tyle głupie, że takie zdanie może wypowiedzieć tylko zupełny laik, który o koszykówce ma takie pojęcia, jak prezes o j. angielskim 
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
Marcino, nie rozśmieszaj mnie... obejrzyj mecz będziesz wiedział o czym mówię. Katie mijała ją jak juniorkę, drobna Vardarli też korzystnie się na jej tle prezentowała. Poza tym podałeś przykład Fenerbahce, pal sześć, że nietrafiony. A ja mówię o całym sezonie.
Do kolesia od wiatraków - musisz się bardziej postarać aby mnie zidentyfikować
Poza tym chyba nie w tym temacie piszesz
Do kolesia od wiatraków - musisz się bardziej postarać aby mnie zidentyfikować
walczacy z wiatrakami pisze:fmaster mam pytanko i proszę odpowiedz
gdzie siedziałes z tą swoją 50 osobową grupą na piątkowym meczu?
w domu przed telewizorem
jak tylko jakiś zarzut pójdzie w stronę fmastera to ten od razu ma wytłumaczenie.. jesteś ideałem człowieka, naprawdę.
jeszcze raz zapraszamy dzisiaj do Olimpu.

-
walczacy z wiatrakami
- Żak
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
fmaster pisze:no to, ze wszystko wiesz to oczywista oczywistość, ani przez moment w to nie wątpiłem. Na dodatek wszystko wiesz najlepiej. Poza tym uwierz mi zdziwilbys sie bardzo gdybys wiedzial kim jestem
ja się niczemu nie dziwię mnie jest poprostu ciebie szkoda
a czy wiem wszystko najlepiej? raczej nie, ale są rzeczy które próbuję zrozumieć. Tego co Ty robisz nie bardzo mogę pojąć. Jeszcze jakbyś przyszedł i w oczy nam powiedział wszystko to oki ale tak? NIe rozumiem i pewnie nigdy nie zrozumiem
i na dobre i na ZŁE!!!
dobra wyluzuj chlopie, skończyłem z tym tematem, Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje, pozostańmy przy różnicy zdań. Wrogiem Ci nie jestem, Ty mi też nic nie zrobiłeś, więc jeśli nie możemy się dogadać to po prostu nie gadajmy. Pozdrawiam Ciebie i całą rzeszę kibiców z KK, sorry że nie wpadłem na meczyk do Olimpu, ale trochę nie po drodze mi było.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”