PTS Lider (I liga) - relacje 08/09

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 09 lutego 2009, 21:15

No ja jestm bardzo ciekawy jak będziemy jeździć na inne hale....
Raczej o ewentualne wyjazdy do Łodzi, Pabianic, Gdyni czy też Krakowa sie nie martwie - nie wiem jak to bedzie z innymi......
W zeszłym sezonie w okolice Warszawy regularnie 30 jeździło - teraz doszliśmy do wniosku ze trzeba sie ruszyć i podziałało...
Do awansu zostało nam 8 meczy - oby były dla nas szczęśliwe - i w przyszłym sezonie zobaczymy sie na halach e-klasy 8)
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 09 lutego 2009, 21:21

jak na Gdynie sie szykujecie to i zapenw Toruń tez odwiedzicie :lol:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 09 lutego 2009, 21:38

Maras, nigdy nie mow nigdy :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 lutego 2009, 14:21

wlodi9 pisze:Maras, nigdy nie mow nigdy :wink:

Wiedzialem że to powiesz :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 lutego 2009, 18:46

Moze tez tak sie zdazyc ze zespol nie spadnie.. a nie bedzie pieniedzy na gre w ekstraklasie :roll: ... w obecnym kryzysie wszystko jest mozliwe...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 12 lutego 2009, 10:30

Czy kibice Lidera to Ci sami którzy chodzą na mecze koszykarzy MKS Znicz Pruszków?

Wczoraj byłem na meczu koszykarzy Znicz - ŁKS i to co zobaczyłem w wykonaniu miejscowych to gorzej niż dramat. Młyn praktycznie nie istnieje.

Kilku typów od czasu do czasu coś zabluzga na sędziego, w drugiej połowie trochę na ŁKS a pod koniec nawet udało im się krzyknąć "Pruszków".

Hitem w ich wykonaniu był podjazd w przerwie do matki z 5 letnim dzieckiem którzy przyjechali razem z drużyną na mecz. Przypuszczam, że chodziło o szaliki ŁKSu, które oboje mieli na sobie. Gdyby zrobiły to jakieś małoletnie szczury to jeszcze bym zrozumiał, że "młodzi gniewni" chcieli się dowartościować ale zrobili to goście zaawansowani wiekowo, z ryja typowe żule. Dramat!

Do niczego nie doszło. Kobieta skruchy nie przyjęła a po pojawieniu się ochrony, wiejskie głupki wróciły do siebie.

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 12 lutego 2009, 14:53

Kibice na męskiej koszykówce nie mają nic wspólnego z kibicami Lidera i Znicza - to dwie inne bajki = doping na koszykarzach wymiera, a że jakiś debil coś krzyknie nie nasza sprawa....

Pisze to jeszze raz - grupy P'03 i UFB udzielają się TYLKO - na Liderze Pruszków i MKS Znicz Pruszków (piłka nozna) - nie mamy nic wspólnego ze Zniczem Basket.....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 12 lutego 2009, 17:14

OK. Dzięki za wyjaśnienia.

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 12 lutego 2009, 19:52

Czyli boom który niedawno był na kosza męskiego przeniósł się na kosza damskiego.
Całkiem fajna zmiana ;D
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 12 lutego 2009, 19:58

Lisu pisze:Czy kibice Lidera to Ci sami którzy chodzą na mecze koszykarzy MKS Znicz Pruszków?

Wczoraj byłem na meczu koszykarzy Znicz - ŁKS i to co zobaczyłem w wykonaniu miejscowych to gorzej niż dramat. Młyn praktycznie nie istnieje.

Kilku typów od czasu do czasu coś zabluzga na sędziego, w drugiej połowie trochę na ŁKS a pod koniec nawet udało im się krzyknąć "Pruszków".

Hitem w ich wykonaniu był podjazd w przerwie do matki z 5 letnim dzieckiem którzy przyjechali razem z drużyną na mecz. Przypuszczam, że chodziło o szaliki ŁKSu, które oboje mieli na sobie. Gdyby zrobiły to jakieś małoletnie szczury to jeszcze bym zrozumiał, że "młodzi gniewni" chcieli się dowartościować ale zrobili to goście zaawansowani wiekowo, z ryja typowe żule. Dramat!

Do niczego nie doszło. Kobieta skruchy nie przyjęła a po pojawieniu się ochrony, wiejskie głupki wróciły do siebie.

przykre i załosne
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 12 lutego 2009, 20:51

Ja wiem ze jest to przykre i żałosne -
bo osobiście chciałbym także aby na koszykarzach znowu zagościł młyn 150-200 osób na kązdym meczu itd.
Już wiem która jednostka tak postąpiła - troche mu się oberwie - bo wg. relacji naszych chłopaków którzy siedzieli za ławką naszych koszykarzy fikał do rodziny która poprostu przyjechała na mecz - a że mieli szaliki - szacunek dla nich ze wreszcie jakieś szale zagościły, i dalej się głowie - co on chciał udowodnić wrzucając im..... :roll:
To jest na 100% osoba która za inne akcje została wydalona z naszej ekipy dośc dawno temu - jednak jak widać niczego sie nie nauczył - debil debilem pozostanie....
Czy boom przeniółs sie na koszykarki - jeżeli chodzi o sprawe dopingu raczej nie - większośc ludzi to kibice piłkarskiego Znicza - dawna ekipa z kosza raczej odpuściła sobię tę zabawę lub poprostu przeszła na emeryturę - jednak ludzie coraz chętniej chodzą na mecze Lidera - bo i wyniki dobre i atmosfera coraz lepsza - wzystko idzie ku dobrym czasom pruszkowskiego damskiego basketu....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 13 lutego 2009, 13:00

Łukasz (L) pisze:Już wiem która jednostka tak postąpiła - troche mu się oberwie - bo wg. relacji naszych chłopaków którzy siedzieli za ławką naszych koszykarzy fikał do rodziny która poprostu przyjechała na mecz - a że mieli szaliki - szacunek dla nich ze wreszcie jakieś szale zagościły, i dalej się głowie - co on chciał udowodnić wrzucając im..... :roll:
To jest na 100% osoba która za inne akcje została wydalona z naszej ekipy dośc dawno temu - jednak jak widać niczego sie nie nauczył - debil debilem pozostanie....

Oto 3 "bohaterów" http://i40.tinypic.com/jku7hl.jpg

A wracając do tematu kibicowania w Pruszkowie to chyba dość nietypowa tendencja z tymi "przenosinami" z koszykarzy na koszykarki. U nas było zupełnie odwrotnie. Stara ekipa która tworzyła trzon młynu na koszykarkach całkowicie się rozleciała. Reszta w związku ze sporym rozwojem w sekcji koszykówki męskiej zaczęła chodzić na ich mecze. Na szczęście w tej chwili powstaje grupa młodych którzy starają się kręcić doping na koszykarkach.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 lutego 2009, 13:55

Sorry że sie wtrące do tematu. A kibiców ŁKSu ilu było na tym meczu męskiej?? Jeździcie na wyjazdy czy narazie ograniczacie sie do młynu u siebie???
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 13 lutego 2009, 14:30

W Pruszkowie było w sumie 5 osób. Ale nie była to jakaś zorganizowana grupa :lol: Na wyjazdy jeżdżą pojedyncze osoby a od czasu do czasu większa grupa.

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 15 lutego 2009, 22:16

Lider - Ślęza

Po fantastycznej postawie w Warszawie dziś nastąpiło wyraźne rozprężenie.
Wystawiamy 22 osobowy młynek z bębnem i werblem oraz 4 flagami na płocie - doping ciągły czasem fajnie czasem szkoda gadać - ale ogólnie słabo....
Mecz bez większych historii - jakis taki bez ikry - za tydzień także w niedziele jedziemy do Katowic - i pewnie znowu solidnie pojedziemy ale to się jeszcze zobaczy....
PS. Łącznie na hali 600-700 osób
PS2. Gości oczywiście 0 :roll:

Obrazek
Obrazek

Wróć do „Kibice”