Mecz zaległy:Tęcza Leszno-TS Wisła Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 10 lutego 2009, 19:42

1 Gratulacje dla Lotosu za zajęcie 1 miejsca, a dla Gorzowa za 2.
2 Gratulacje dla Zapolskiego, który jest największymi idiotą jakiego ławka trenerska Wisły widziała!!! (a widziała wielu, więc to sztuka, sukces itd.):

Doris 35 minut :lol: a Pałka w 12 min gra pewnie z 5 razy lepiej.
Granie na upartego wysoką 5tką mimo, że w 1 połowie na 2 małe wygrywaliśmy :lol: Zresztą (choć to mało istotne) nawet w meczu z Pabianicami granie wysoką piątką nam nie wychodziło, ale kto by o tym myślał i to zauważył.
Na koniec 3 kwarty wygrywamy i oczywiście na początku 4tej wraca na boisko zasłużona 5tka, bo skoro możemy wygrywać bez Mique na parkiecie, to z nią na boisku pewnie zrobimy odjazd (jak mniemam taki błyskotliwy jest tok myślenia panów na ławce).
Mique po 2 miesięcznej przerwie gra 25 minut :lol: i pewnie się dziwimy że gra słabo i do tego jeszcze na nieswojej pozycji.
Fernandez która ze wszystkich małych zdecydowanie najbardziej ratowała tyłek Zapolskiego w tym sezonie (bez jakiejkolwiek wdzięczności, bo on jak uparty kretyn woli Canty) gra 5 minut :lol: takie akcje już były i zawsze z marnym skutkiem, ale myślenie boli. (Z Gorzowem Marta grała 9 min, potem 12, dziś 5...i 3 porażki...przypadek? podobno takowych nie ma)

Zawodniczkom życzę by dostały od klubu na Walentynki taki sam prezent jak rok temu!!!!!

A z taką rotacją, grą i bezmyślnością na ławce na pewno daleko zajdziemy...czyli pewnie tylko do półfinału Pucharu Polski.

ps. Greebo także pozdrawiam pana Zapolskiego.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2009, 20:14 przez Ałgaja, łącznie zmieniany 1 raz.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 10 lutego 2009, 19:43

Na konferencji po meczu z Lotosem, Krysiewicz mówił, że szykują się na Wisłę, bo chcą pomóc Lotosowi - no i się udało...
Gratulacje Tęcza
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 10 lutego 2009, 19:49

No to Mistrz Polski sie nie popisal. 86 pkt nie pamietam kiedy ostatni raz Wisła tyle stracila. Gratulacje dla Teczy i nie powiem zebym sie nie cieszyl z takiego wyniku :wink:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 10 lutego 2009, 19:51

Eve pisze:Na konferencji po meczu z Lotosem, Krysiewicz mówił, że szykują się na Wisłę, bo chcą pomóc Lotosowi - no i się udało...
Gratulacje Tęcza

no bo jest duze prawdopodobienstwo ze spotkaja sie w I rundzie play off
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Achog
Nowy na forum

Postautor: Achog » 10 lutego 2009, 19:51

Serdeczne gratulacje dla Leszna.Zagrały, jak nasi piłkarze ręczni w Mistrzostwach Świata.To w sporcie jest pasjonujące i wspaniałe.Wisła po prostu przyjechała wygrać z jakimś tam Lesznem, 8 drużyną ligi i ... stało się. :D

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 10 lutego 2009, 19:52

Dawid wygrał z Goliatem .. :D:D:D:D

gratki dla Leszna :D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:)
:D:D:D:D:D:D:D:)
:D:D:D:D:D:)
:D:D:D:D:)
:D:D:D:)
:D:D:)
:D:)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 10 lutego 2009, 19:56

jak Wisła ma zmienic trenera to tylko nie bierzcie drugiego bo zaraz z czołowego klubu staniecie sie zepołem walczacym o ...ligowy byt. Zapolski za duzo ufa Dariuszowi 07 i takie porazki ze słabym Lesznem sie zdarzaja
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Marcino
Żak

Postautor: Marcino » 10 lutego 2009, 19:58

Fatalna wiadomość ;/ Przez to spotkanie, włodarze Wisły mogą zmienić trenera i mogą wtedy na prawdę dobrze zacząć grać ;/ Masakra. Leszno nam nie pomogło za bardzo :lol:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 10 lutego 2009, 20:01

ja pierdyle panowie co za mecz co za emocje po kliku minutach 1 kwarty myslalem ze bedzie zle a tu nagle sie nasze budza...masakra wynik wciaz na styku

powiem tak dla Leszna jako malej miejscowosci wygranie z taką druzyna jak WISŁA to jest cos niemozlwiego do opisania dziewczyny sie cieszyly po meczu jak dzieci masakra cos pieknego. Pierwsza wygrana w historii naszego klubu z Wisla mam nadzieje ze nie ostatnia ...brak slow mistrz Polski na kolanach

Endrju nei wiem czy widziales ale w waszym temacie napisalem ze nie musza czekac na Polkowice my pierwsi pokonamy Wiselke i udalo sie hehe :)

prawda jest taka ze trener zagral troche pokerowo odpuscil mecz z Lotosem gdy te nam odjechaly a cwiczono na Wisle, dzisiaj to co wchodzilo Ashley z takich pozycji to jest cos! nawet Holdsclaw pogratulowala usmiechem i slowem Ashley ;) widac zaimponowala jej chociaz troszeczke bo naprawde Ashley radzila sobie bardzo dobrze z wasza najlepsza zawodniczka, a druga prawda Leszno nic nei zrobilo ponad swoje umiejetnosci my tylko wykorzystalismy dołek Krakowskiej ekipy moim zdaniem :)

Szacunek dla Holdsclaw ze ciagla te gre z mojej oceny to jednak ona i dupree robilo cokolwiek w tym meczu a nie wiem czemu Kobryn opadla w 4 kwarcie z sił i nei grano na nia ...pewny punkt jak byla.

przepraszam bardzo niby dlaczego w play offach mamy grac z Lotosem ? wg mnei bedziemy grac z 7 miejsca a to raczej Gorzow lub Wisla...wole obecnie Wisle moze mamy jakis patent hehe :P
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 10 lutego 2009, 20:05

Mozarthio pisze:ja pierdyle panowie co za mecz co za emocje po kliku minutach 1 kwarty myslalem ze bedzie zle a tu nagle sie nasze budza...masakra wynik wciaz na styku

powiem tak dla Leszna jako malej miejscowosci wygranie z taką druzyna jak WISŁA to jest cos niemozlwiego do opisania dziewczyny sie cieszyly po meczu jak dzieci masakra cos pieknego. Pierwsza wygrana w historii naszego klubu z Wisla mam nadzieje ze nie ostatnia ...brak slow mistrz Polski na kolanach

Endrju nei wiem czy widziales ale w waszym temacie napisalem ze nie musza czekac na Polkowice my pierwsi pokonamy Wiselke i udalo sie hehe :)

prawda jest taka ze trener zagral troche pokerowo odpuscil mecz z Lotosem gdy te nam odjechaly a cwiczono na Wisle, dzisiaj to co wchodzilo Ashley z takich pozycji to jest cos! nawet Holdsclaw pogratulowala usmiechem i slowem Ashley ;) widac zaimponowala jej chociaz troszeczke bo naprawde Ashley radzila sobie bardzo dobrze z wasza najlepsza zawodniczka, a druga prawda Leszno nic nei zrobilo ponad swoje umiejetnosci my tylko wykorzystalismy dołek Krakowskiej ekipy moim zdaniem :)

Szacunek dla Holdsclaw ze ciagla te gre z mojej oceny to jednak ona i dupree robilo cokolwiek w tym meczu a nie wiem czemu Kobryn opadla w 4 kwarcie z sił i nei grano na nia ...pewny punkt jak byla.

przepraszam bardzo niby dlaczego w play offach mamy grac z Lotosem ? wg mnei bedziemy grac z 7 miejsca a to raczej Gorzow lub Wisla...wole obecnie Wisle moze mamy jakis patent hehe :P

Dzieki temu zwyciestwu bedziecie pewnie na 7 miejscu. Choc teraz jestescie na 8 i to czy przeskoczycie Rybnik bedzie zalezalo od tego ile oni do konca wygraja, jesli wogole :wink: Osobiscie jestem za tym zeby Gorzow zagral z Lesznem w I rundzie play-off bo z Rybnikiem to zbyt ciekawie by nie bylo :)

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 10 lutego 2009, 20:08

Szczerze mówiąc jestem w szoku.
Gratulacje dla Leszna przede wszystkim.

Obawy mam podobne do Marcino, niestety :)
Ale może jakoś Wojtek przetrwa...

A poważnie - ciekawe jak to jest, że drużyna, która trzy dni wcześniej dostaje lanie, w której Shields jak i cała reszta nie gra nic nagle dostaje metamorfozy i jedzie z Wisłą. Ja wiem, że ściany pomagają, wiem, że mogły mecz w Gdyni zwyczajnie olać (aczkolwiek w to nie wierzę), no ale kurde. Sopron rzucił 39pkt w 40 minut a Leszno w jakieś 17? WTF?

Nie widziałem meczu w Gdyni, więc się nie podejmę jakichś analiz, ale generalnie solidaryzuję się ze stwierdzeniem, że to jakieś kuriozum w wykonaniu Krakowa. Sabotujemy trenera?
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2009, 20:12 przez przemoe, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 10 lutego 2009, 20:09

teraz wsyzstko w rkeach z dziewczyn z Leszna musimy wygrac z Rybnikiem Muksem i no coz Torun tez mozna lyknac :PP play offy jzu mamy toco zrobimy ponad to bedzie juz tylko nasze :P

przemoe jesli chodzi o sedziow to ncinam nie pomagali ...wrecz przeciwinie wygladalo to tak jakby nie chcieli skrrzywdzic Wisly dopiero w ostatniej odslonie 4 Wisla szybko zlapala 5 przewinien i dziewczyny sobie wolne mogly rzucac...a tak wogole zajrzyj na nasze podforum jest tma wypowiedz trenera z gali sportu w Lesznie bodajze i jzu wtedy okreslal cel na Lotos i Wisle.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 lutego 2009, 20:11

GRATULACJE :D :D :D

PS wyobrazam sobie co sie dzialo po meczu :D

(Trzymam teraz kciuki za POLKOWICE i TECZE i oczwiscie AZS :D :D :D)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Pietrula1334
Nowy na forum

Postautor: Pietrula1334 » 10 lutego 2009, 20:14

Mecz zajebisty sensacja stało sie sensacja.!!! :D
teraz Gorzow Łykniemy :lol: xD
Dla tych chwil warto zyc zeby Mistrza Pokonac..wszyscy wierzyslismy w koncowy sukcesz i sie udało.! :D
Leszno naszym miastem, Tecza naszym klubem.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 10 lutego 2009, 20:15

Mozarthio pisze:teraz wsyzstko w rkeach z dziewczyn z Leszna musimy wygrac z Rybnikiem Muksem i no coz Torun tez mozna lyknac :PP play offy jzu mamy toco zrobimy ponad to bedzie juz tylko nasze :P

przemoe jesli chodzi o sedziow to ncinam nie pomagali ...wrecz przeciwinie wygladalo to tak jakby nie chcieli skrrzywdzic Wisly dopiero w ostatniej odslonie 4 Wisla szybko zlapala 5 przewinien i dziewczyny sobie wolne mogly rzucac...a tak wogole zajrzyj na nasze podforum jest tma wypowiedz trenera z gali sportu w Lesznie bodajze i jzu wtedy okreslal cel na Lotos i Wisle.

Nie chodzi o sędziów, tylko o ściany ;)
Drobna różnica (aczkolwiek czasami sędziowie orientują się, że znajdują się wewnątrz ścian :) ) ale jednak.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”