zdjecie w oprawke
ps skonczcie ten durny temat
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

paulo2907 pisze:Z porażki Wisły nie powinni cieszyć się kibice w Gorzowie (a co niektórzy odtrąbili niemal święto narodowe), bo jak słusznie tutaj zauważył Greebo - znacznie zmalały szanse AZS-u na pierwsze miejsce przed play off. Gdyby dzisiaj wygrała Wisła, to w przypadku status quo do ostatniej kolejki, wygrywając z Lotosem, utorowałaby gorzowiankom pierwsze miejsce. Ale kibice AZS-u chyba o tym wiedzieli. :wink:

Endrju pisze:paulo2907 pisze:Z porażki Wisły nie powinni cieszyć się kibice w Gorzowie (a co niektórzy odtrąbili niemal święto narodowe), bo jak słusznie tutaj zauważył Greebo - znacznie zmalały szanse AZS-u na pierwsze miejsce przed play off. Gdyby dzisiaj wygrała Wisła, to w przypadku status quo do ostatniej kolejki, wygrywając z Lotosem, utorowałaby gorzowiankom pierwsze miejsce. Ale kibice AZS-u chyba o tym wiedzieli. :wink:
"Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem..."
Rozpisywaliscie przez cały sezon ze FINAŁ bedzie Lotos - WISŁA... a teraz trwierdzicie ze AZS miałby szanse zajac 1 miesce... i nie trafic w polfinalach na ktorys z tych zespolow...![]()
![]()
![]()
![]()
Co niektorzy widze ze jak choragiewki... zalezy z ktorej strony zawieje... takie maja poglady...
Jedno wyklucza drugie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oczywiscie z jednej strony Greebo ma troche racji, co mu wczesniej napisalem ze ew. Zwyciestwo Wisly przekresla szanse AZS-u na 1 miejsce... jednak w ostatniej kolejce to Wisla z Lotosem rozdawałaby karty.
Teraz natomiast moze zdazyc sie taka sytuacja ze w ostatniej kolejce karty moze rozdawac Gorzówpo ew. Wygranej CCC w Polkowicach z Wisła
(i bardziej w to mozna bedzie uwierzc niz w ewentualne zwyciestwo Wisły z Lotosem... które przeszlo juz do histori spekulacji... a szkoda bo szykowałem pieniazki do bukmacherów
)
Z mojej stony... nie bede plakał jak trafimy nawet na Wisłe z przewaga własnego parkietu bo uwazam ze jestesmy wyjsc w tym starciu zwyciezko. Co nie zmienia faktu ze mecze z Polkowicami były by wygodniejsze;)
Hell skancz z ta wazelinka... bo juz nudzisz;) ( i tez wielokrotnie sobie zaprzeczasz... piszac w jednych postach ze FINAŁ pewny... w innych ze to co na papierze sie nie lidzy ... blablabla... itp )![]()
![]()
Po zwycieztwie Teczy wyobrazam sobie hale w Gorzowie za 1,5 tygodniabedzie sie dzialo
oby taka forme utrzymali
JaroTS pisze:Co roku nam jeden mecz ze słabsza druzyna nie wychodzi!
W tamtym z katarzynkami teraz z Tęczą!
Policzymy się w maju...
Właśnie dlatego sport jest taki piękny...dla nas byłoby to kolejne zwycięstwo a dla Leszna to święto!\
Szkoda tylko że mecz z Lotosem będzie już o czapkę gruszek!
Drużyna jest w dołku to oczywiste ale do PO jeszcze daleko forma przyjdzie jestem spokojny...te nazwiska muszą zacząć grać!!!!!!
A finał Lotos-Wisła? no nie może być inaczej...
mały finał Polkowice-AZS no też nie może być inaczej...
Tak typowałem przed sezonem i tak wszystko się układa!
Gdybyśmy dzisiaj wygrali półfinał Lotos-Wisła mógłby być realnym faktem...
Endrju pisze:
Z mojej stony... nie bede plakał jak trafimy nawet na Wisłe z przewaga własnego parkietu bo uwazam ze jestesmy wyjsc w tym starciu zwyciezko.
patrese pisze:Nie odkryję chyba Ameryki gdy powiem, że wydalenie pań S. oraz M. oczyściło nieco atmosferę w drużynie, co odbiło się od razu na lepszej grze i przyniosło efekt w postaci historycznego zwycięstwa z potentantem naszej ligi.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 87 gości