Puchar Polski
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Z tego co Maciejewski powiedział w wywiadzie dla programu o koszykówce na gorzow24, można wywnioskować, że raczej walki o puchar w tym sezonie nie będzie.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
Obserwator
- Nowy na forum
-
Obserwator
- Nowy na forum
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Mocne uderzenie w 3 kwarcie... czyli 0:9...
Leszno 20 fauli... poczatek 3 kwarty...
Nawrotek spada za 5 przewinien...
po 3 kwartach: 54:70... Justyna kontuzja kostki
Leszno 20 fauli... poczatek 3 kwarty...
po 3 kwartach: 54:70... Justyna kontuzja kostki
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Longerinho pisze:Mineło 5 minut 4 kwarty a wynik w niej to 2:2 -hehe łądnie ładnie
a skonczylo sie 10:9
koncowy wynik 64:79...
AZS pierwszym półfinalista...
Mam nadzieje ze niegrozna kontuzja Justyny
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
No i gratulacje dla AZS-u, to była tylko formalność, choć po pierwszej kwarcie uwierzylem, ze nasze naprawde chca o cos powalczyc, w gruncie czego Gorzów w kolejnych dwoch cwiartkach wlaczyl piaty bieg i bylo "po ptokach". Strasznie nas wygwizdali sędziowie, po dwoch kwartach mielismy 20 fauli, a krotko pozniej Dominika spadla za 5 przewinienie. Widac, ze Krysiewicz ten mecz potraktowal bardzo ulgowo wpuszczajac juz w drugiej kwarcie na parkiet Krol, a w koncowce nawet Dagmara doczekala sie debiutu w barwach Tęczy i to od razu w oficjalnym meczu. Cieszy kolejny dobry juz mecz Oli, niepokoi za to postawa Zanety ktora poki co jeszce dosc czesto sie gubi, widac ze tak bylo i dzisiaj - liczba strat porazajaca. Mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu meczu pomiedzy tymi zespolami bedzie zdecydowani lepszy i mimo wszystko troche bardziej wyrownany.
-
Obserwator
- Nowy na forum
-
Obserwator
- Nowy na forum
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”