Dzisiaj Anosike z Gorzowa dostała faul niesportowy i jak to sam trener Krysiewicz powiedział 'ciągle Dominika Nawrotek dostaje od gwiazd z USA'
Puchar Polski
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
niestety wystepy niejakiej pani Reese ogladam juz od poczatku stycznia i uwierz mi ze dotychczas nie biegaly za nia Beard czy Matowic tylko Krysiewicz Gawronska Wlazlak i Sibora i prezentowala sie dramatycznie...a co do Ristic nawet ich dwoch nie porownuje z wyraznym wskazniem na Ristic....zaufaj mi bo w kilku meczach ja widzialem:)))
ginda pisze:Znów po meczową sesje fotograficzną sobie zrobiły czy tylko tańczyły Razz Question Question Question
tylko taniec.. najpierw razem przed rozgrzewką a później Planeta już sama się bawiła
Marek1990 pisze:Nie pojawiła się może Jennifer Lacy dzisiaj w Gdyni...![]()
A była, była.
Szukaj zdjęć na stronce internetowej, na pewno na jakimś będzie

Endrju nie panikuj uwielbiam naszą panią kapitan ale myślę że z kim jak z kim ale z Wisłą sobie poradzimy Kasia/sam Edzia niestety sama Ana sama
Kaczmarczyk /Taylor/Anosike pełna rotacja anosike może grać na pozycji 4 i 5 nie widzę problemu bardziej mi będzie Katki brakować w tym meczu
Może nasz trenejro da pograc młodym i otrzaskać się choć szczerze mówiąc co się stało z formą Justyny M. ? ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
A tak propo co z Pietraszek?
Kaczmarczyk /Taylor/Anosike pełna rotacja anosike może grać na pozycji 4 i 5 nie widzę problemu bardziej mi będzie Katki brakować w tym meczu
Może nasz trenejro da pograc młodym i otrzaskać się choć szczerze mówiąc co się stało z formą Justyny M. ? ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
friel pisze:Endrju nie panikuj uwielbiam naszą panią kapitan ale myślę że z kim jak z kim ale z Wisłą sobie poradzimy Kasia/sam Edzia niestety sama Ana sama
Tak piszesz jakbysmy w mocno oslabionym skladzie byli faworytem meczu z Wisla, bez przesady. Powalczyc powalczymy ale co z tego wyjdzie....zobaczymy
rzymi pisze:Nie, nie. Bond to nie była.. Jutro się dowiem, jak ma na nazwisko.
LaTanya Johnson
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”