Puchar Polski

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 13 lutego 2009, 16:50

bart_81 pisze:
Michu23 pisze:w sumie nie ma tylko Zohnovej i Żurowskiej...

W wiśle nie ma przecież Wielebny , a i Hodsclaw nie gra póki co... więc siły wyrównane...

przecież jak Gorzów wygrywał w lidze z Wisła to Wisla też grala bez Kobryn i Holdsclaw - mówie tu o drugim meczu...

Ważne żeby obie drużyny miały PEŁNE SKŁADY na play off - wtedy się będzie porównywało siły obu zespołów...

Tylko ze w Wisle przyszla Dupree w miejsce kontuzjowanej Wielebnowskiej

Nie. Dupree (albo inna amerykanka) przyszłaby i tak . A brak Wielebnej to olbrzymi problem bo oznacza karnet dla Doris. (przy filozofii pana WDZ)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 13 lutego 2009, 16:58

bart_81 pisze:

W wiśle nie ma przecież Wielebny , a i Hodsclaw nie gra póki co... więc siły wyrównane...

przecież jak Gorzów wygrywał w lidze z Wisła to Wisla też grala bez Kobryn i Holdsclaw - mówie tu o drugim meczu...

Ważne żeby obie drużyny miały PEŁNE SKŁADY na play off - wtedy się będzie porównywało siły obu zespołów...

Dupree wcale nie przyszła w miejsce Wielebnowskiej. Na pewno dołaczyłaby trzecia Amerykanka do Wisły. Kontuzja Wielebnowskiej wymusiła jednak szybsze ściągnięcia Dupree. Ponadto kontuzja Claw spowodowała, że na Euroligę trzeba było kogoś wartościowego ściągnąć.

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 13 lutego 2009, 17:03

kristofer pisze:
bart_81 pisze:

Dupree wcale nie przyszła w miejsce Wielebnowskiej. Na pewno dołaczyłaby trzecia Amerykanka do Wisły. Kontuzja Wielebnowskiej wymusiła jednak szybsze ściągnięcia Dupree. Ponadto kontuzja Claw spowodowała, że na Euroligę trzeba było kogoś wartościowego ściągnąć.

Niemniej u nas nowe zawodniczki przyszly na wymiane a w Wisle przyszla Dupree ekstra, o to mi chodzilo

Awatar użytkownika
Paul_Banks
Nowy na forum

Postautor: Paul_Banks » 13 lutego 2009, 17:09

No i właśnie pani Dupree szaleje :)
a raczej wraca do formy z tamtego sezonu .....

koszykarz

Postautor: koszykarz » 13 lutego 2009, 17:09

Greebo pisze:
bart_81 pisze:

Nie. Dupree (albo inna amerykanka) przyszłaby i tak . A brak Wielebnej to olbrzymi problem bo oznacza karnet dla Doris. (przy filozofii pana WDZ)

Greebo - fajnie to ująleś : karnet dla Doris :lol: :lol: ale chodzi o karnet na minuty na parkiecie czy na solarium ? :lol: :lol: :lol: (Bez urazy mam nadzieję)

a co do drużyny Gorzowskiej - szkoda że coach Maciejewski nie ryzykuje grą na 2 wysokie Taylor i Anosike . Ja bym tak spróbował :P

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 13 lutego 2009, 17:12

bart_81 pisze:Niemniej u nas nowe zawodniczki przyszly na wymiane a w Wisle przyszla Dupree ekstra, o to mi chodzilo

:shock: :roll: Ale przecież to nieważne, bo:

friel pisze:Endrju nie panikuj uwielbiam naszą panią kapitan ale myślę że z kim jak z kim ale z Wisłą sobie poradzimy
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."
Rick Barry
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 lutego 2009, 17:17

BlackJuRy pisze:
bart_81 pisze:Niemniej u nas nowe zawodniczki przyszly na wymiane a w Wisle przyszla Dupree ekstra, o to mi chodzilo

friel pisze:Endrju nie panikuj uwielbiam naszą panią kapitan ale myślę że z kim jak z kim ale z Wisłą sobie poradzimy

ano :D :D :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 13 lutego 2009, 17:19

BlackJuRy pisze:

Nie wazne bo friel tak napisal? Tylko ze on sie tylko za siebie wypowiada. Jestesmy po 3 kwartach i nasze graja slabo mimo ze w niepelnym skladzie. Poza Breitreiner i Anosike nie ma komu grac za bardzo

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 13 lutego 2009, 17:20

I wszystko jasne :)
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."

Rick Barry

Obrazek

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 13 lutego 2009, 17:22

a jak dzisiejsze wyniki...bo mi strona plkk nie chce się wczytać....

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 13 lutego 2009, 17:22

a na tym forum były krzyki, ze losowanie było ustawione itp. a okazuje się, że podczas Pucharu Polski Wiśle i Lotosowi nikt nie może podskoczyć. Więc finał PP jak najbardziej zasłużony. Choć Lotos nie grał jeszcze półfinału, to można na 99,9% obstawiać że spokojnie wygra z Energą Toruń.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 13 lutego 2009, 17:25

7 min do końca, 20 pkt do przodu, a na parkiet wchodza Ewka Skera i Doris . Po co?

2 sprawa: ogólnie wygląda ze niemal cały mecz byl pod kontrola, poza 5 ostatnimi minutami 2 kwarty gdy znów próbowany był wariant z Mique na 2 i Doris na 3..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 lutego 2009, 17:32

kristofer pisze:a na tym forum były krzyki, ze losowanie było ustawione itp. a okazuje się, że podczas Pucharu Polski Wiśle i Lotosowi nikt nie może podskoczyć. Więc finał PP jak najbardziej zasłużony. Choć Lotos nie grał jeszcze półfinału, to można na 99,9% obstawiać że spokojnie wygra z Energą Toruń.

Z czyjej strony krzyki ??

A co do finalu ... Gorzów sie na Puchar nie napinał specjalnie... Maciejewski powiedzial ze nie bedzie odkrywał kart. Wczoraj jeszcze postawił kropke nad i mowiac (bez wzgledu na stan zdrowia Justyny) ze nie wystapi... bo nie ma co ryzykowac kontuzji.

Fajnie ze mlode pograły... Wynik nieistotny ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 13 lutego 2009, 17:34

Endrju pisze:
kristofer pisze:a na tym forum były krzyki, ze losowanie było ustawione itp. a okazuje się, że podczas Pucharu Polski Wiśle i Lotosowi nikt nie może podskoczyć. Więc finał PP jak najbardziej zasłużony. Choć Lotos nie grał jeszcze półfinału, to można na 99,9% obstawiać że spokojnie wygra z Energą Toruń.

Z czyjej strony krzyki ??

A co do finalu ... Gorzów sie na Puchar nie napinał specjalnie... Maciejewski powiedzial ze nie bedzie odkrywał kart. Wczoraj jeszcze postawił kropke nad i mowiac (bez wzgledu na stan zdrowia Justyny) ze nie wystapi... bo nie ma co ryzykowac kontuzji.

Fajnie ze mlode pograły... Wynik nieistotny ;)

poszperaj, to zobaczysz. Mi szkoda czasu na szukanie i przypominanie. Ale były lamenty z tego powodu.

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 13 lutego 2009, 17:39

Na pewno nie ma co robic tragedii z tej porazki, bo mozna sie bylo jej spodziewac. Dla nas najwazniejsza jest liga. Fajnie Ze Agatka coraz wiecej gra i coraz lepiej jej to wychodzi :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”