Wiele osób pisze, że AZS grał osłabiony. W Odrze również nie grała podstawowa zawodnicza, kapitan drużyny Eliza Gołumbiewska.
A tak ogólnie w meczu Odra grała tylko 6 zawodniczkami + krótki epizod Eweliny Buszty. AZS mimo wszystko grał 8 zawodniczkami.
To powinno mieć jakieś odzwierciedlenie w wyniku, bo zawodniczki Odry miały prawo być zmęczone.
Tak więc usprawiedliwianie porażki brakami kadrowymi jest według mnie nieco niepoważne. Gorzów ma kryzys formy, a Odra zagrała bardzo dobre zawody.
XXIII kolejka FGE:Cukierki Odra Brzeg - AZS PWSZ Gorzów Wlkp
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
No cóż, bez 2 najlepszych zawodniczek szanse na zwycięstwo z tak zdeterminowanym przeciwnikiem maleją. Dodatkowo widać już od meczu z Lesznem obniżkę formy pozostałych zawodniczek. Mam nadzieje, że to chwilowe i dołek minie za wczasu. Z Anosike to jeszcze poczekajmy, optymalna forma przyjdzie na play off, ona wciąż się zgrywa z zespołem. I tak już widać, że jest lepsza od Crawford, a kto z Crawford w składzie wygrał 11 pierwszych meczów z rzędu? No kto?
Ja uważam, że z Lindsay, Katką, "dotartą" Anosike i gdy Sam i Edzia będą w swojej najlepszej dyspozycji a Justyna i Agnieszka dołożą cegiełkę - dotrzemy do finału z Lotosem. Powiem więcej, jeżeli będziemy w pełnym składzie jestem o to spokojny.
Ja uważam, że z Lindsay, Katką, "dotartą" Anosike i gdy Sam i Edzia będą w swojej najlepszej dyspozycji a Justyna i Agnieszka dołożą cegiełkę - dotrzemy do finału z Lotosem. Powiem więcej, jeżeli będziemy w pełnym składzie jestem o to spokojny.
-
Roberto930
- Żak
Myślę, że wielu zainteresuje, ponieważ znalazłem relacje z całego sobotniego meczu Odry z AZS-em. Nie jest najlepszej jakości, ale spokojnie można pooglądać
Proszę o to link:
http://ww6.tvp.pl/15872,20090303888005.strona
TVP Opole
Proszę o to link:
http://ww6.tvp.pl/15872,20090303888005.strona
TVP Opole
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”