Ostrovia vs Meblotap
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Matii pisze:KIBIC pisze:Ja chcę żeby dwie drużyny zostały![]()
Ale fakt jest taki , że jakaś musi odpaść
off top
jeśli kogoś to interesuje to mogę dać link do fotek
z meczu Lotos Meblopap , które sam zrobiłem
jasne, wrzuce na stronke Meblotapu i podpisze je Twoim nickiem badz imieniem i nazwiskiem,
na strone się fotki nie nadają bo dopiero się ucze robić dobre zdjęcia
ale link do obiecanych fotek
http://meczlotosu.freecoolsite.com/index.php
niedługo wrzuce z meczu z Ostrovią jak mi sie uda
bo juz jest zajęte 75mb ze 100 darmowych
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Postanowiłem odkopać ten temat. Nie będziemy zakładać nowego a tytuł jego:
PRZED MECZAMI: Meblotap Chełm- Ostrovia Ostrów
12 marca- Chełm- godzina 20
13 marca- Chełm- godzina 18
ew. następny tydzień...ale mam nadzieję, że nie będzie konieczny!
A więc...kto wygra? czy Ostrovia wytrzyma psychicznie to spotkanie? Czy Saquala Williams przyjmie się w zespole? Czy zaaklimatyzuje się w Polsce? Jak zagra Karolina Kaczmarek co można od niej wymagać? (przypomnijmy powrót po kontuzji). Czy Ilona Mądra poprowadzi zespoł do wygranej? Czy Meblotap ma taką liderkę? (Marchanka?) Wiele pytań...a więc dyskutujmy!
A więc...kto wygra? czy Ostrovia wytrzyma psychicznie to spotkanie? Czy Saquala Williams przyjmie się w zespole? Czy zaaklimatyzuje się w Polsce? Jak zagra Karolina Kaczmarek co można od niej wymagać? (przypomnijmy powrót po kontuzji). Czy Ilona Mądra poprowadzi zespoł do wygranej? Czy Meblotap ma taką liderkę? (Marchanka?) Wiele pytań...a więc dyskutujmy!
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Na pewno nie bedzie to latwe spotkanie dla obu zespolow. Jak wiadomo w ostatnich meczach najwiekszy problem mielismy z kondycja. Dziewczyny na pare dni wrocily do domow, do rodzin, by wrocic i budowac forme na mecze barazowe. Jak sie przyjmie Williams? Uwazam ze nie bedzie z tym problemow, przeciez ominela tylko jeden mecz i doslownie pare treningow. Z aklimatyzacja tez nie powinno byc najmniejszego problemu. Co do liderki w klubie.... napewno bedzie nia Natallia. Jak by nie patrzec w kazdym meczu grala swoje, jest najrowniejsza zawodniczka w zespole, zdobyla najwieksza liczbe punktow w Meblotapie, nawet ostatni mecz z Polfa, byl chyba jej najslabszym, a mimo tego rzucila 10pkt., zebrala 8 pilek i miala 10 asyst.
Trudno jest mi cos powiedziec na temat psychicznego nastawienia Ostrovii, tak samo trudno orzec co mozna wymagac od Kary. Nie wiem od kiedy trenuje, i jak wygladaja jej treningi. To chyba najlepiej mati i Zizu beda wiedzieli.
Co do Madrej. Wiadomo. Lider Ostrovii Ostrow Wlkp. Majac w pamieci nasze mecze z Ostrovia w tym sezonie oraz mecze Wolomina z Ostrovia z poprzedniego sezonu, ciekawie zapowiada sie "bitwa" pomiedzy Luska a Dzida
Chyba tyle.....
Trudno jest mi cos powiedziec na temat psychicznego nastawienia Ostrovii, tak samo trudno orzec co mozna wymagac od Kary. Nie wiem od kiedy trenuje, i jak wygladaja jej treningi. To chyba najlepiej mati i Zizu beda wiedzieli.
Co do Madrej. Wiadomo. Lider Ostrovii Ostrow Wlkp. Majac w pamieci nasze mecze z Ostrovia w tym sezonie oraz mecze Wolomina z Ostrovia z poprzedniego sezonu, ciekawie zapowiada sie "bitwa" pomiedzy Luska a Dzida
Chyba tyle.....
Oczywiscie wygra Meblotapmati pisze:Postanowiłem odkopać ten temat. Nie będziemy zakładać nowego a tytuł jego:
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
mati pisze:Postanowiłem odkopać ten temat. Nie będziemy zakładać nowego a tytuł jego:
- A więc...kto wygra?
Ten kto wygra 3 lub 2 mecze
- czy Ostrovia wytrzyma psychicznie to spotkanie?
Ty nam mozesz to powiedziec
- Czy Saquala Williams przyjmie się w zespole?
Nie widze problemu po prostu miala "dluzszy urlop"
- Czy zaaklimatyzuje się w Polsce?
Tak
- Jak zagra Karolina Kaczmarek co można od niej wymagać?
Kontuzja byla dosc powazna i moze jej przeszkodzic ale czy "jest usztywniona" itd. to pewnie widzisz na treningach i moglbys sie ta wiedza z nami podzielic
- Czy Ilona Mądra poprowadzi zespoł do wygranej?
Poprowadzi zespol ale czy do wygranej to sie okaze
- Czy Meblotap ma taką liderkę? (Marchanka?)
Jednej nie ma. Mamy pare zawodniczek mogacych wziasc na swe barki wynik meczu. Marczanka, Williams, Agnieszka Pazur... Mnie ciekawi bardziej jak nasze zawodniczki wytrzymaja przy obecnym cyklu treningowym jedno spotkanie po drugim. Mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiony do idei ze to Meblotap obroni sie przed spadkiem. Choc bedzie bardzo ale to bardzo ciezko.
Cavek
Ostatnio zmieniony 06 marca 2005, 19:08 przez Cavek, łącznie zmieniany 1 raz.
nie sądzę aby Karolina Kaczmarek zagrała w Chełmie,zbyt poważny uraz i trener nie zaryzykuje odnowienia kontuzji.Jeżeli nawet zagra ,po tak długiej przerwie i braku treningów nie powinna być tak groźna jak w ostatnim meczu w Chełmie.W tej sytuacji mamy ogromną szansę odnieść dwa zwycięstwa a na wyjazdach gramy lepiej niż u nas w hali.Z tego wniosek ,że to my utrzymamy się w lidze 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”