Play Out:Włókniarz Pabianice - AZS KK Jelenia Góra

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 22 marca 2009, 10:43

ze tak powiem niespecjalnie obwinianie zawodniczki (jednej :!: ) za porazke zespolu jest na miejscu. tak jak Szymon napisal. dla mnie Pabianice zasluguja na ekstra, a jesli szukac by kogos kto jest winnny tego ze, teraz juz chyba powiedziec to trzeba, włokniarz tam nie zara, to sadze ze ktos tam na gorze kto zatrudnil a potem dostatecznie szybko nie zwolnil 'lysiejacego nauczyciela wf-u'.... :x :(
Obrazek

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 22 marca 2009, 10:52

Dzieki Szymon :D
Chciałbym aby za każdym moim ryknięciem każdy dawał z siebie wszystko i głośno darł ryja dla dziewczyn ale z meczu na mecz widze coraz większą niechęć,tak jakby ich zmuszali zeby przyszli na sektor A.
A prawda jest taka,że niekt ich nie zmusza :roll: nie chce sie dopingować to zapraszam na sektor B dla totalnych pikników którzy nawet rakiety nie robią z nami.
Mam nadzieję,że to nie bedzie koniec kosza w Pabianicach mocno w to wierzę. 8)
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

koszykarz

Postautor: koszykarz » 22 marca 2009, 11:57

nie możecie obwiniać Bogackiej za spadek !!! Przecież to nie ona była podstawową zawodniczką w tym roku. SPADEK zawaliły INNE koszykarki - no i trener oczywiście..

Nie ukrywajmy tego ale w przekroju sezonu Włókniarz miał personalnie zdecydowanie najslabszy zespół.

Gdyby przed sezonem doszły do was PAGE i SADIQ to byście NA BANK walczyli o play off bo te nowe są całkiem dobre...

Z pewnością panią PROSZCZENKO to można u was zapisać jako największą pomyłkę w tym roku

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 22 marca 2009, 12:44

Ten mecz Bogackiej nie wyszedł to fakt. Ale sami powiedzcie ile takich meczy nie wysżło waszym zawodniczkom kazdej po kolei. Do teraz pamietam mecz w Toruniu i to co zrobiła ...Proschenko (dała sie zablokowac) a wystarczyło lekko sie połozyc na Q i upasc przy naszych wspaniałych arbitrach byście mieli 3 osobiste i by było po meczu!
Pamietam jak grał wasz zespół przed sezonem na turnieju w Toruniu. WTEDY TO BYŁA TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!P. Sławomir Depta potrafił poukładac drużyne.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 22 marca 2009, 12:53

P. Sławomir Depta potrafił poukładac drużyne.

proszę powiedz, że zartujesz :roll:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 22 marca 2009, 13:07

P. Sławomir Depta potrafił poukładac drużyne.

:lol: :lol: :lol: dobre naprawde dobre :D
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 22 marca 2009, 13:11

Dla mnie Depta jest w top 3 trenerów w PLKK. Dwaj pozostali pracują w Wiśle.. Nieco wyprzedzają duet Orczyk - Gajic. Potem Trześniewski.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 22 marca 2009, 13:25

a widzieliśćie PTK przed sezonem? Jezeli grały w turnieju z juniorkami Nitry i ...z nimi przegrały a później w miare przyzowicie radza sobie w lidze to co Depta ich nie poukładał? Waszym dziewczynom zabrakło jednego zwyciestwa z drużyna z pierwszej 6.Wtedy by uwierzyły ze mozna wywalczyc utrzymanie!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 22 marca 2009, 13:30

hermes46 pisze:a widzieliśćie PTK przed sezonem? Jezeli grały w turnieju z juniorkami Nitry i ...z nimi przegrały a później w miare przyzowicie radza sobie w lidze to co Depta ich nie poukładał? Waszym dziewczynom zabrakło jednego zwyciestwa z drużyna z pierwszej 6.Wtedy by uwierzyły ze mozna wywalczyc utrzymanie!

taaa, poukładał, ciekawe gdzie...
Depta zepsuł wszystko co się dało w Chełmie, teraz to samo zrobił niestety w Pabianicach :(
sory za off topa, ale to tak jakbyś napisał, że Wisła zdobyła PP dzięki wiślackiemu super duetowi na ławce trenerskiej, bo coś tam poukładał.doświadczone zawodniczki nie potrzebują panów którzy nazywają siebie trenerami, bo same najlepiej wiedzą jak grać. takie zawodniczki są w Pabach, tylko że czasem pseudotrenerzy przeszkadzają...
Ostatnio zmieniony 22 marca 2009, 13:38 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 22 marca 2009, 13:37

hermes46 pisze:a widzieliśćie PTK przed sezonem? Jezeli grały w turnieju z juniorkami Nitry i ...z nimi przegrały

A widziałes skałd z tamtego meczu? Bez: Sadiq, Page, Szyćko, Jankowskiej i Głaszcz? Te zawodniczki grały w meczu z Toruniem w sumie przez ok 120 min, i zdobyły 57 (z .. 65) punktów drużyny.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 22 marca 2009, 13:41

kto powiedział działaczom ze ta 5 sie przyda do meczów ligowych? Facet od mopa czy jedank Depta? Ludzie a wsumie co to zmieni?

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 22 marca 2009, 13:44

hermes46 pisze:kto powiedział działaczom ze ta 5 sie przyda do meczów ligowych? Facet od mopa czy jedank Depta? Ludzie a wsumie co to zmieni?

lol
a skąd Ty wiesz, że Depta miał jakikolwiek wpływ na to jakie zawodniczki zostały ściągniete do Pabianic?
nic to nie zmieni, tylko proszę nie pisz, że Włókniarz coś temu panu zawdzięcza.

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 22 marca 2009, 14:56

ann pisze:
hermes46 pisze:kto powiedział działaczom ze ta 5 sie przyda do meczów ligowych? Facet od mopa czy jedank Depta? Ludzie a wsumie co to zmieni?

lol
a skąd Ty wiesz, że Depta miał jakikolwiek wpływ na to jakie zawodniczki zostały ściągniete do Pabianic?
nic to nie zmieni, tylko proszę nie pisz, że Włókniarz coś temu panu zawdzięcza.
Aniu może Poronienko i jej spełnienie :D on jest dnem myliłem się mysłem ze coś tu dobrego zrobi :x
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

koszykarz

Postautor: koszykarz » 22 marca 2009, 17:59

ann pisze:

lol

Mimo lokalnego patriotyzmu - muszę sie zgodzić z koleżanka z Krakowa - pan DEPTA tak naprawdę wszystko spieprzył... DEPTA+ PROSZCZENKO = SPADEK a raczej upadek....

Rozwalił Lublin / Chełm - teraz znowu spuścił klub...

Choć po cichu liczę że jednak Pabianice - moze jakoś dzieki dzikiej karcie pozostaną w tej lidze bo jak patrze na poziom I ligi to jedynie bym dodał Lidera Pruszków i już.....

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 22 marca 2009, 23:10

Na wstepie przykro mi, ze stalo sie to, czego obawialem sie od pierwszego dnia, kiedy to Depta objal posade trenera w Pabach.

To, ze ten wuefista nigdy nie bedzie trenerem, nie trzeba dyskutowac. Jednak pisanie, ze to Depta rozwalil kosza w Lublinie/Chelmie, a teraz w Pabianicach, jest malym naduzyciem. Owszem to on jest odpowiedzialny za wyniki, to on uklada zespol i ma czytac gre, by szybko reagowac w trakcie meczu. Jednak podejrzewam, ze podobnie jak i u nas, tak i w Pabach do tej calej tragedii cegielke, a moze kilka, dolozyli dzialacze. U nas Depta nic by nie zdziala (tak szybko jak wylecial nigdy by nie wrocil) gdyby nie grabaze - dzialacze AZS Lublin. Tu mozna wymienic wiele nazwisk, jednak ja wymienie jedno - Zolnierowicz. Gdyby nie ten czlowiek i jego swita w Lublinie nadal bylby Start Lublin w ekstraklasie mezczyzn i Meblotap Chelm w ekstraklasie kobiet. To Zolnierowicz uniemozliwial nam zwolnienie Depty, to on wraz z zarzadem utrudniali sprowadzanie wielu koszykarek... m.in. tych, ktore zrobily taka furore w Jeleniej Gorze w porzednim sezonie, az wreszcie to Zolnierowicz z AZSem Lublin kradli pieniadze na potege, oszukujac i tym samym zrazajac wszystkich miejscowych sponsorow. Teraz siedzi w Piasecznie i tam buduje koszykowke wraz z Mołłowem (tez epizod w AZS Meblotap Chełm).

Mysle wiec, ze zrzucanie calej winy na Depte, jest mala niesprawiedliwoscia, bo zarowno u nas jak i u Was, ktos ciagle przyzwalal na to co wyprawial ten czlowiek. Przykre, ale prawdziwe...

My z kazdym sezonem mielismy coraz mniej do powiedzenia, z kazdym sezonem mielismy coraz to wieksza ochote pogonic ich w cholere. W koncu zostalo postawione ultimatum. Albo my jako Chelm trzymamy reke na finansach i rozliczeniach, jak rowniez my podejmujemy decyzje transferowe wraz z trenerem, albo niech AZS Lublin robi sobie kosza u siebie. Zolnierowicz nie zgodzil sie na taki uklad, co bylo do przewidzenia, bo odlaczylby siebie i swoich przydupasow od zrodelka, wiec zabral wszystko do Lublina. Na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac :) Najpierw AZS Lublin wycofalo sie z PLKK, pozniej AZS Lublin zostal rozwiazany z powodu ogromnych dlugow itp. A wczesniej chyba jeszcze wywalone z Akademickiego Osrodka Sportu, nalezacego do UMCSu, za ogromne dlugi wynikajace z wynajmu lokalu. Ott... przyklad jak garstka ludzi nie liczy sie z tradycjami, nie liczy sie z pasjami, biora kase, kradna bez wzgledu na efekt koncowy....
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”