Play Out:Włókniarz Pabianice - AZS KK Jelenia Góra

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 marca 2009, 11:33

koszykarz pisze:
ann pisze:
hermes46 pisze:kto powiedział działaczom ze ta 5 sie przyda do meczów ligowych? Facet od mopa czy jedank Depta? Ludzie a wsumie co to zmieni?

lol
a skąd Ty wiesz, że Depta miał jakikolwiek wpływ na to jakie zawodniczki zostały ściągniete do Pabianic?
nic to nie zmieni, tylko proszę nie pisz, że Włókniarz coś temu panu zawdzięcza.

Mimo lokalnego patriotyzmu - muszę sie zgodzić z koleżanka z Krakowa - pan DEPTA tak naprawdę wszystko spieprzył... DEPTA+ PROSZCZENKO = SPADEK a raczej upadek....

Rozwalił Lublin / Chełm - teraz znowu spuścił klub...

Choć po cichu liczę że jednak Pabianice - moze jakoś dzieki dzikiej karcie pozostaną w tej lidze bo jak patrze na poziom I ligi to jedynie bym dodał Lidera Pruszków i już.....

A rywala zza miedzy byś nie chciał?? Czyli Bydgoszczy?? 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 23 marca 2009, 12:15

trudno powiedziec!
Z jednej strony zpwne 1-2 zawodniczki by do nich odeszły.no wtedy bym znów zapuścił długie włosy (sponsorem Kadusa jest hurtownia fryzjerska). A Wy byście nie chcieli zeby Olimpia wykupiła Dzika Karte? Ale byscie mieli derby!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 23 marca 2009, 14:12

dzika karta to jedyna szansa :?
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Perla_Rafal
Nowy na forum

Postautor: Perla_Rafal » 23 marca 2009, 21:04

Oj źle się już dzieje, kiedy kibice jednej drużyny wrzucają na siebie.
A podobno w jedności siła!!!

koszykarz

Postautor: koszykarz » 23 marca 2009, 22:58

Siero pisze:dzika karta to jedyna szansa :?

i to właśnie powinni zrobić włodarze klubu z Pabianic .

PLKK i FGE powinny w przyszłym roku dać ponownie szansę Włókniarzowi - bynajmniej nie za zasługi - ale zwyczajnie . ten klub absolutnie nie oodstawał poziomem od zespołów 8-12...

Dodatkowo wątpię by ktoś poza Liderem Pruszków w I lidze miał kasę w obliczu kryzysu.

Dodatkowo wcale nie jest powiedziane że ŁKS , Rybnik czy Jelonka wystartują za rok...

Tak więc szansa jest i tego powinniście sie trzymać :D :P

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 23 marca 2009, 23:09

koszykarz pisze:Dodatkowo wcale nie jest powiedziane że ŁKS , Rybnik czy Jelonka wystartują za rok...

Tak więc szansa jest i tego powinniście sie trzymać :D :P

akurat tego "się trzymać" to ani nie ładnie ani nie miło... :?

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 24 marca 2009, 06:06

koszykarz pisze:
PLKK i FGE powinny w przyszłym roku dać ponownie szansę Włókniarzowi - bynajmniej nie za zasługi - ale zwyczajnie . ten klub absolutnie nie oodstawał poziomem od zespołów 8-12...
P

A jak dla mnie odstawał zdecydowanie. W tym momencie ma ponad 2 razy mniej wygranych spotkań niż kolejna drużyna. To przepaść. Również różnica koszy to potwierdza: ok -400, zespoły z miejsc 8-12 ok -200. Przepaść.

Mam sentyment do Włókniarza i życzę mu by stale występował w PLKK, ale prawo do tych występów powinien wywalczyć na parkiecie a nie przy zielonym stoliku.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
DanielPce
Żak

Postautor: DanielPce » 24 marca 2009, 09:02

to co ja słyszałem to jeśli nasz Włókniarzyk pozostałby w e-klasie, to pan Furman(sponsor) powiedział oficjalnie, że stworzy w Pabianicach prawdziwą drużynę koszykówki z prawdziwym budżetem klubowym.
pozostaje nam grzecznie czekać na rozwój sytuacji....
Obrazek

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 24 marca 2009, 10:06

Ale nie zostanie. :(
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

gucio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gucio » 24 marca 2009, 10:39

Nie zostanie, nie będzie potęgi.
Łatwo powiedzieć z góry wiedząc że już po ptakach.
A my będziemy kibicować teraz koszykarkom PUKS-u Pabianice.
Może choć one zostana dobrze poprowadzone i doczekamy się z nich pociechy w dorosłej koszykówce.
Włókniarz potęga jak za czasów Langierowicza.
Czy ktoś pamięta piątkę (Kozera,Piotrkiewicz,Sidoruk,Seroka,Stodulska)?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 marca 2009, 16:24

Niby Grebo masz rację (a nawet nie niby tylko w 100%) ale wydaje mi się, że autor wypowiedzi miał na myśli "teraz" - dziś, po wzmocnieniach, które... niestety były za późni i do tego niekompletne.

Oczywiście zwłaszcza w walce o utrzymanie liczy się cała liga a nie pięć ostatnich meczów - czy też niedoszłych przyszłych... Nie można uznać, że ktoś kto zakontraktuje jak Lotos kiedyś na finał jakąś gwiazdę czy dwie - zasługuje na utrzymanie. Fakty - czyli punkty - są tu całkowicie demaskujące dla takiej tezy.

Jednocześnie wspomniane wcześniej w mojej ocenie niekompletne wzmocnienia - mam tu na myśli wcale nie wzmocnienie poprzez zatrudnienie tylko poprzez zwolnienie - a konkretnie jego brak. W ostatnich derbach przecierałem oczy ze zdumienia obserwując popisy Proszczenko na "rozegraniu" i jednocześnie szczerze zastanawiałem się co w takim zespole jak Włókniarz robi bezpośrednie (dla mnie) sprawczyni naszej porażki w Pabianicach - Szymańska.

Sądzę, że skoro dokładnie cała liga wie jak grać przeciw obwodowym ŁKS tak, by się słaniały po boisku -to Depta też wie - ale albo nie wie, albo mu Proszczenko wmawia, że jest agresywna... :wink:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 24 marca 2009, 22:53

simon pisze:Niby Grebo masz rację (a nawet nie niby tylko w 100%) ale wydaje mi się, że autor wypowiedzi miał na myśli "teraz" - dziś, po wzmocnieniach, które... niestety były za późni i do tego niekompletne.

Oczywiście zwłaszcza w walce o utrzymanie liczy się cała liga a nie pięć ostatnich meczów - czy też niedoszłych przyszłych... Nie można uznać, że ktoś kto zakontraktuje jak Lotos kiedyś na finał jakąś gwiazdę czy dwie - zasługuje na utrzymanie. Fakty - czyli punkty - są tu całkowicie demaskujące dla takiej tezy.

Jednocześnie wspomniane wcześniej w mojej ocenie niekompletne wzmocnienia - mam tu na myśli wcale nie wzmocnienie poprzez zatrudnienie tylko poprzez zwolnienie - a konkretnie jego brak. W ostatnich derbach przecierałem oczy ze zdumienia obserwując popisy Proszczenko na "rozegraniu" i jednocześnie szczerze zastanawiałem się co w takim zespole jak Włókniarz robi bezpośrednie (dla mnie) sprawczyni naszej porażki w Pabianicach - Szymańska.

Sądzę, że skoro dokładnie cała liga wie jak grać przeciw obwodowym ŁKS tak, by się słaniały po boisku -to Depta też wie - ale albo nie wie, albo mu Proszczenko wmawia, że jest agresywna... :wink:

oczywiście SIMON !!!

Chodziło mi o siłę Włókniarza po dojściu Page i Sadiq :P Świetne transfety - gdyby taki skład pozostal to dodać do tego lepszą rozgrywajkę i Włókniarz mógłby walczyć za rok o play off..

jesłi będą gwarancje finansowe z Pabianic - to może dzika karta ? Czemu nie :wink:

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 26 marca 2009, 20:05

Simon chyba miales na mysli Szemraj i jej rzuty za 3pkt? Czy Szymanska tak wtedy dobrze zagrala?
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”