Półfinał: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 52:68,

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: bigbird » 28 marca 2009, 21:25

Gratki dla Gorzowa! Spogladam na wynik i oczom nie wierze... a juz totalny szok, ze AZS do zwyciestwa poprowadzila Zohnova, ktorej mialo w tym meczu w ogole nie byc :shock: Bardzo przyjemna niespodzianka, bo chcialem zeby Gorzow wygral ale realistycznie patrzac nie wierzylem ze moze to sie udac. A jednak :) Marzy mi sie final Lotos-AZS, dzis juz pierwsze kroki w tym kierunku zostaly poczynione, oby tak dalej :)

friel
Kadet

Postautor: friel » 28 marca 2009, 22:01

no to trzymaj za nas kciuki my za was trzymamy gorąco

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 marca 2009, 22:07

gratulacje dla Gorzowa, zespół minimalnie lepszy, ale jednak. Nasze bez Planety z chorą Amisha (III kwarta - dla niej to już było za dużo...) nie miały atutu i w koncowce brakło wsparcia pod deską. jest 0:1, jutro boje sie pogromu, bo ławka AZSu znacząco się wydłużyła, a nasza - przeciwnie.

Odnosnie LT i KZ - wiadome było, że mniejszy lub większy przekręt. tak jak ktoś wspomniał wcześniej - potrzebujemy drugiej Darii, by zneutralizować Katkę, bo z Lindsay jakos sobie radzimy ;-) jednak sama DD Anybanany i Czeszki nie upilnuje ;-)

odnosnie sedziow - bez zbednego komentarza. Calik i przyjaciele ;-)

do zobaczenia jutro na meczu i niech wygra lepszy.

Gorzowski_Kibic
Nowy na forum

...

Postautor: Gorzowski_Kibic » 28 marca 2009, 22:10

Widzę Kuba jak ty nie napiszesz na Gorzów złego słowa to chory jesteś... Poluzuj zwieracze nasze był lepsze i wygrały..U was Amisha chora i Planette kontuzja jakaś, a u nas LT po kontuzji i Katka też po kontuzji zresztą Kaczmarczyk tez miała problemy.
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !

marcinek1989
Żak

Re: ...

Postautor: marcinek1989 » 28 marca 2009, 22:18

Gorzowski_Kibic pisze:Widzę Kuba jak ty nie napiszesz na Gorzów złego słowa to chory jesteś... Poluzuj zwieracze nasze był lepsze i wygrały..U was Amisha chora i Planette kontuzja jakaś, a u nas LT po kontuzji i Katka też po kontuzji zresztą Kaczmarczyk tez miała problemy.

A ja widzę że jak złego słowa na Kubę nie napiszecie to też zdrowi nie jesteście. O odpowiednim przygotowaniu katki może świadczyć fakt że zdobyła ponad 24 pkt anie 5 i zagrał 30 minut. NO bez bez treningów musiała zagrać. Dupy wam uratowała bo wątpie że bez niej coś byście ugrali w tym, więc przestań p... że po kontuzji bo tylko wam się wydaje jacy to wy cwani jesteście i i le to osób oszukaliście. :evil:

feri
Młodzik

Postautor: feri » 28 marca 2009, 22:35

Gratulacje dla lekarzy i ludzi od odnowy AZS. Złamana ręka to nie ściema, rentgen nie kłamie... Potwierdza to długa absencja Katki. Szokuje natomiast zaskakujący powrót i to od razu w jakiej formie?!?!! :shock: Klasa Katka i klasa panowie z AZS... trenerka, odnowa, w ogóle zarządzanie klubem. Jutro powtorka, ale lzej nie bedzie, bo juz nie bedzie elementu zaskoczenia.

friel
Kadet

Postautor: friel » 28 marca 2009, 22:41

marcinek1989 pisze:
Gorzowski_Kibic pisze:Widzę Kuba jak ty nie napiszesz na Gorzów złego słowa to chory jesteś... Poluzuj zwieracze nasze był lepsze i wygrały..U was Amisha chora i Planette kontuzja jakaś, a u nas LT po kontuzji i Katka też po kontuzji zresztą Kaczmarczyk tez miała problemy.

A ja widzę że jak złego słowa na Kubę nie napiszecie to też zdrowi nie jesteście. O odpowiednim przygotowaniu katki może świadczyć fakt że zdobyła ponad 24 pkt anie 5 i zagrał 30 minut. NO bez bez treningów musiała zagrać. Dupy wam uratowała bo wątpie że bez niej coś byście ugrali w tym, więc przestań p...ć że po kontuzji bo tylko wam się wydaje jacy to wy cwani jesteście i i le to osób oszukaliście. :evil:

Zapraszam na gorzów24.pl trener mówił że katka trenuje cały czas caluśki czas ja mogę poświadczyć bo obok mnie na siłowni zasuwała :D

Co do uratowania tyłka jak by nie ona to Ana by to zrobiła ale Polkowice nie maja na boisku dwóch Dari M.

Awatar użytkownika
Paul_Banks
Nowy na forum

Postautor: Paul_Banks » 28 marca 2009, 23:06

bo z Lindsay jakos sobie radzimy

Hehehe
Nie chcę się czepiać, ale 3/3 w kilka minut to chyba nie za bardzo sobie radzicie z nią ;)
oczywiście za 2 pkt

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 28 marca 2009, 23:07

W CCC nieco dystansują się od informacji wypływających z obozu rywala.
- Historia sportu zna przypadki cudownych ozdrowień, dlatego przygotowujemy się na Gorzów w najsilniejszym wydaniu - mówią w Polkowicach.

Jutro powtorka, ale lzej nie bedzie, bo juz nie bedzie elementu zaskoczenia.

Będzie tak samo, może wynik inny, lepszy.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 marca 2009, 23:09

ja widze, że tu ktoś inny ma problem ze zwieraczami :lol: wskaż mi proszę syneczku, gdzie napisalem na Gorzów złe słowo? pogratulowałem ładnie, powiedziałem, że byliście zespołem lepszym - nieprawdaż? więc z łaski swojej - przestań się ośmieszać szukając wszędzie powodu do zaczepki i awantury.

nie radzę kontynuować dyskusji w takim tonie, jak zaprezentowałeś w cytowanym poście. można (i trzeba) rozmawiać kulturalnie.

mimo wszystko - pozdro

Gorzowski_Kibic
Nowy na forum

Postautor: Gorzowski_Kibic » 28 marca 2009, 23:59

Kuba pisze:

wskaż mi proszę syneczku,

Synem twoim nie jestem więc inaczej się proszę do mnie zwracaj... Jak chciałem dziś pogadać to się nawet nie odwróciłeś... bałeś się?? Nie ma czego się bać. Mi chodziło o normalną rozmowę a nie napinkę.

A jeśli dawanie ostrzeżeń sprawia Ci radość... to proszę bardzo wal śmiało;)

Pozdrawiam.. i mam nadzieję , że jutro odważysz się porozmawiać...
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 29 marca 2009, 00:03

Gorzowski_Kibic pisze:
Kuba pisze:

Synem twoim nie jestem więc inaczej się proszę do mnie zwracaj... Jak chciałem dziś pogadać to się nawet nie odwróciłeś... bałeś się?? Nie ma czego się bać. Mi chodziło o normalną rozmowę a nie napinkę.

A twój podpis Patykowski NIE RÓB WIOSKI to tez pewenie nie jest napinka;)
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 29 marca 2009, 00:15

Post bywalca hali w Polkowicach, także nie traktować tego jako "mojej wizjii meczu"
nie ma co ukrywać. CCC było lepsze. Bardzo brutalna, wręcz bokserska gra AZS'u miała poparcie w sędziowaniu trzech łosiów z calikiem na czele! Jeżeli trzech sędziów nie widzi, jak zawodniczka sobie podrzuca i łapie piłkę - i nikt kroków nie gwiżdże... TO CO ONI ROBIĄ W EKSTRAKLASIE?!?! Sędziowie popełnili 6 karygodnych błędów. Po których AZS zdobywał punkty. Co daje im około 15pkt (tak naliczyłem), zamiast CCC conajmniej 6 (bo tyle by się pewnie chociaż udało)! a jaki by to dało wynik? CCC 68-52 AZS! Jest różnica prawda?! ale to tylko kilka błędów niby! O faulu na Pierson już nie wspomnę... GDZIE ONI MIELI OCZY?!?! zreszta jak się się stoi 1m od zawodniczki która ewidentnie wybija pilke, a on wskazuje, ze ona ma rozpoczac... TO OCZY MIAL PEWNIE W D**PIE!
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Gorzowski_Kibic
Nowy na forum

Postautor: Gorzowski_Kibic » 29 marca 2009, 00:16

PrImACeR pisze:
Gorzowski_Kibic pisze:
Kuba pisze:

A twój podpis Patykowski NIE RÓB WIOSKI to tez pewenie nie jest napinka;)

To nie jest napinka...;) To jest prośba.
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 29 marca 2009, 00:51

WALCZYC ORZEŁ!!!
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”