Gorzowska_Kibicka pisze:czekolada pisze:O której jest w sobotę mecz w Gorzowie?
Mecz jest o 16:15 bo jest to mecz telewizyjnyWkońcu!
Ale na plkk jest o 18 i że to Lotos jest w tv
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
friel pisze:i to jest badziewna decyzja bo mecz AZS z CCC jest ciekawszy bardziej zacięty z całym szacunkiem dla Wisły ale oddaje Lotosowi finał prawie za darmo
friel pisze:Endrju Wisła przechodzi koło tych półfinałów łukiem tak szerokim że szok
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:mi sie wydaje ze awans do finału rostrzygnie sie w Krakowie.Moze w pierwszy dzień Lotos przegra, bop Wisła ma nóż na gardle, ale drugi dzień bedzie decydujacy dla tej pary.
flash pisze:Podobno Pierson wyjeżdża z Polkowic. To chyba koniec marzeń CCC o finale i w ogóle jakimkolwiek medalu w tym sezonie...
Daty ci sie pomyliły o dwa dni.flash pisze:Podobno Pierson wyjeżdża z Polkowic. To chyba koniec marzeń CCC o finale i w ogóle jakimkolwiek medalu w tym sezonie...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 108 gości