AZS Gorzów - Orzeł Polkowice [Zbiorczy]
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Gorzowski_Kibic
- Nowy na forum
,
sdgfsd
Ostatnio zmieniony 30 marca 2009, 17:34 przez Gorzowski_Kibic, łącznie zmieniany 1 raz.
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !
- tankista
- Żak
- Kontaktowanie:
Re: rgtd
tadziu pisze: w GW za takie teksty bez podstawy i kozaczenie nie wiadomo jakie gubi się zęby, więc uspokój kolana.
Gorzowski_Kibic pisze:
A i jeszcze chciałem dodać że jeden z kibiców Polkowic miał duże szczęście ,że nie dał rady się przedostać do naszego sektora bo dostał by parę tub na twarz i tak by się skończyła jego eskapada do naszego sektora.
Widzę ,że w Gorzowie to sama chuliganka...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: rgtd
tankista pisze:tadziu pisze: w GW za takie teksty bez podstawy i kozaczenie nie wiadomo jakie gubi się zęby, więc uspokój kolana.Gorzowski_Kibic pisze:
A i jeszcze chciałem dodać że jeden z kibiców Polkowic miał duże szczęście ,że nie dał rady się przedostać do naszego sektora bo dostał by parę tub na twarz i tak by się skończyła jego eskapada do naszego sektora.
Widzę ,że w Gorzowie to sama chuliganka...![]()
To nie chuliganka
Moze w kolejnej rundzie bedzie juz spokoj na trybunach
Jędor_azs pisze:
Mam pytanie odnośnie tych dwóch ,, Holiganow" w dresie , czy oni napewno dobrze trafili? Bo nie wydaje mi się zeby sobie poradzili w tych dresach xxxxl po tacie, jak by doszlo do konfrontacjii, i takie male pytanko czy oni beda na meczu w Gorzowie?
Masz coś do tego że nosze luźne ciuchy? I ch*ja wiesz jak myślisz ze sobie nie można poradzić...
Ps.. Nie 4xl tylko xxl...
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!
-
Gorzowski_Kibic
- Nowy na forum
PrImACeR pisze:Jędor_azs pisze:
Mam pytanie odnośnie tych dwóch ,, Holiganow" w dresie , czy oni napewno dobrze trafili? Bo nie wydaje mi się zeby sobie poradzili w tych dresach xxxxl po tacie, jak by doszlo do konfrontacjii, i takie male pytanko czy oni beda na meczu w Gorzowie?
Masz coś do tego że nosze luźne ciuchy? I ch*ja wiesz jak myślisz ze sobie nie można poradzić...![]()
i ni są po tacie
![]()
i pojawie się w Gorzowie jak tlyko kase bede miał... Z kolege sie nie wypowiadam
![]()
![]()
![]()
Ps.. Nie 4xl tylko xxl...
No ty w tych spodniach wyglądasz jakbyś nasrał w gacie:]
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gorzowski_Kibic pisze:A i jeszcze chciałem dodać że jeden z kibiców Polkowic miał duże szczęście ,że nie dał rady się przedostać do naszego sektora bo dostał by parę tub na twarz i tak by się skończyła jego eskapada do naszego sektora.
hahahahahahahahahaha
szkoda tylko ze byliscie tak zszokowani ze nie wiedzieliscie co robic.. wiec prosze Cie pare tub na twarz by dostal? Ciekawe od kogo.. hahaha nikt by reki nawet nie podniosl ajjj hahahaha
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.