Coś o kibicach

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 08 marca 2009, 22:44

Endrju pisze:PS(dzisiaj dopiero zauwazylem ;) Ktos z Leszna fajna vlepe dał :D... tzn 3 przy sobie... AZS-u Teczy.. i kogos jeszcze :D)

Jedna była AZS-u, a dwie pozostałe Tęczy, tyle tylko, że jedna z nich była przeróbką vlepki bardzo "lubianego" przez AZS i Tęczę klubu.

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

aniuh
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: aniuh » 08 marca 2009, 22:47

tadziu pisze:
Endrju pisze:PS(dzisiaj dopiero zauwazylem ;) Ktos z Leszna fajna vlepe dał :D... tzn 3 przy sobie... AZS-u Teczy.. i kogos jeszcze :D)

Jedna była AZS-u, a dwie pozostałe Tęczy, tyle tylko, że jedna z nich była przeróbką vlepki bardzo "lubianego" przez AZS i Tęczę klubu.

nie prawda Tadziu :lol: :lol:
:twisted:

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 09 marca 2009, 16:29

tadziu pisze:

Jak te vlepki są tak fajne to może zrobicie zdj. i pokażecie wszystkiim forumowiczom jaki ktoś ma talent do robienia vlep.;)
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 marca 2009, 20:47

LoL jednak to nie byly Vlepy kibiców Teczy :lol: :lol: :lol:

PrImACeR pisze:
tadziu pisze:

Jak te vlepki są tak fajne to może zrobicie zdj. i pokażecie wszystkiim forumowiczom jaki ktoś ma talent do robienia vlep.;)

Wpadnij do Gorzowa :D masz duzaa okazje juz w Niedziele :D a moze ja zobaczysz :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 30 marca 2009, 22:12

Obrzucenie siatkarek rolkami z serpentynami, grożenie organizatorom i odpalanie w hali rac to tylko niektóre z zachowań, jakie zaprezentowali kibice (?) Piasta Szczecin podczas spotkania I ligi kobiet pomiędzy Organiką Budowlanymi Łódź a szczecińską drużyną, donosi Gazeta Wyborcza.
Piast Szczecin i Organika Budowlani Łódź to drużyny walczące o awans do PlusLigi Kobiet. Pierwsze dwa spotkania w Łodzi zostały stosunkowo łatwo wygrane przez miejscowe, co, jak donosi Gazeta Wyborcza, nie spodobało się przybyłym na spotkanie pseudokibicom ze Szczecina.

Jak informuje gazeta, kiedy po zakończeniu niedzielnego pojedynku obie drużyny dziękowały sobie za grę, niezadowoleni z rozstrzygnięcia szczecinianie obrzucili zawodniczki ciężkimi rolkami z taśmą, która wykorzystywana jest jako serpentyny. Pseudokibice obrażali również sędziów i grozili spikerowi, bo ten, w trakcie przerw... puszczał muzykę.

co to się dzieje :wink:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 31 marca 2009, 21:44

Marco pisze:
Obrzucenie siatkarek rolkami z serpentynami, grożenie organizatorom i odpalanie w hali rac to tylko niektóre z zachowań, jakie zaprezentowali kibice (?) Piasta Szczecin podczas spotkania I ligi kobiet pomiędzy Organiką Budowlanymi Łódź a szczecińską drużyną, donosi Gazeta Wyborcza.
Piast Szczecin i Organika Budowlani Łódź to drużyny walczące o awans do PlusLigi Kobiet. Pierwsze dwa spotkania w Łodzi zostały stosunkowo łatwo wygrane przez miejscowe, co, jak donosi Gazeta Wyborcza, nie spodobało się przybyłym na spotkanie pseudokibicom ze Szczecina.

Jak informuje gazeta, kiedy po zakończeniu niedzielnego pojedynku obie drużyny dziękowały sobie za grę, niezadowoleni z rozstrzygnięcia szczecinianie obrzucili zawodniczki ciężkimi rolkami z taśmą, która wykorzystywana jest jako serpentyny. Pseudokibice obrażali również sędziów i grozili spikerowi, bo ten, w trakcie przerw... puszczał muzykę.

co to się dzieje :wink:

słaaaaabo :)
w czasie studiów w Sze nie pamiętam aby siatkówka kobiet w tym mieście cieszyła się takim zainteresowaniem :)
a pseudo znajdą się wszędzie ..

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 01 kwietnia 2009, 15:50

raczej u nas na meczu z Budowlanymi zachowywali sie przyzwoicie. No ale co nas siatka inetresuje!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 kwietnia 2009, 15:59

hermes46 pisze:raczej u nas na meczu z Budowlanymi zachowywali sie przyzwoicie. No ale co nas siatka inetresuje!!!!

Zaraz zaraz... i kto to mówi :lol: :lol: :lol:

hermes46 pisze: O Za miesiac bedzie zuzel to co wpadniesz na forum zużlowe? Bo Wy Gorzowie to tacy sezonowi kibice!!!!

no popatrz :lol: :lol: :lol:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 01 kwietnia 2009, 16:08

Endrju!
Ale to jest forum o koszykówce (tak mi sie wydaje) wiec co mnie obchodzi co sie dzieje w siatkówce czy w hokieju? A kibicach Piasta czytałem z gazety wychodzacej w Toruniu.
Ps. Podobno w Gorzowie bedzie od nowego sezonu drużyna hokiejowa! :wink:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 01 kwietnia 2009, 16:13

hermes46 pisze:Endrju!
Ale to jest forum o koszykówce (tak mi sie wydaje) wiec co mnie obchodzi co sie dzieje w siatkówce czy w hokieju? A kibicach Piasta czytałem z gazety wychodzacej w Toruniu.
Ps. Podobno w Gorzowie bedzie od nowego sezonu drużyna hokiejowa! :wink:

to że forum koszykarskie nie znaczy, że nie można wspomnieć o tym co działo się na trybunach w siatkówce kobiet .. inna sprawa gdyby chodziło o siatkówkę mężczyzn czy też piłkę nożną .. chyba, że w kobiecym wykonaniu :) jak wiadomo sporty męskie cieszą się w naszym kraju większym zainteresowaniem jeżeli chodzi o doping ..

co do hokeju fajnie by było z chęcią bym pochodził na hokej :)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 01 kwietnia 2009, 16:16

Cesare moze Wam podpasuje w przyszłym roku :lol: Jak cos zapraszam bo jednak hokiej jest o wiele szybsza gra od koszykówki lub piłki nożnej!

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 01 kwietnia 2009, 16:20

hermes46 pisze:Cesare moze Wam podpasuje w przyszłym roku :lol: Jak cos zapraszam bo jednak hokiej jest o wiele szybsza gra od koszykówki lub piłki nożnej!

czemu piszesz o mnie jako całym KK :)?
napisałem to we własnym odczuciu .. bo nie powiem ale czasami oglądam mecze NHL .. a na zimowych igrzyskach czekam właśnie na hokej ..

po drugie to, że moim ulubionym sportem jest nasza kopana nie znaczy, że wszyscy z KK chodzą na Stilon :P

więc nie wiem do czego pijesz :]

a tak wracając do tematu to Marco podał tekst aby pokazać, że doping na meczach koszykówki kobiet w stosunku do tego co pokazali chłopaki ze Szczecina jest jednak kulturalny :)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 01 kwietnia 2009, 16:28

Do niczego nie pije! Bedziesz w Toruniu (moze bedzie w tym samym dniu co hokiej) możesz to zobaczyc! Najlepsze jest to ze lodowisko i hala Spożywczak sa bardzo blisko siebie. Za 10-11 dni sa w Toruniu MS grupy B ale raczej sie na ta impreze nie wybiore (praca) a warto by było!
Nawet nie mysle ze Wasz KK chodzi wyłacznie na Stilon!

Gorzowski_Kibic
Nowy na forum

Postautor: Gorzowski_Kibic » 01 kwietnia 2009, 16:57

hermes46 pisze:Do niczego nie pije! Bedziesz w Toruniu (moze bedzie w tym samym dniu co hokiej) możesz to zobaczyc! Najlepsze jest to ze lodowisko i hala Spożywczak sa bardzo blisko siebie. Za 10-11 dni sa w Toruniu MS grupy B ale raczej sie na ta impreze nie wybiore (praca) a warto by było!
Nawet nie mysle ze Wasz KK chodzi wyłacznie na Stilon![b/]

Zapewniam Cię że tak nie jest ; )
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 01 kwietnia 2009, 18:59

A u Was jest tez taka "miłość" miedzy kibicami Stilonu i Stali? :lol:

Wróć do „Kibice”