Półfinał: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 52:68,
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wasze dyskusje sa chore... Zarowno AZS, jak i CCC w pelni zasluzyly sobie na miejsca, jakie zajely po sezonie zasadniczym, i nikt tu nie mial zadnego farta ani pecha! W ubiegly weekend AZS byl po prostu lepszy od CCC i trzeba to przyjac do swiadomosci! Ale to nie znaczy, ze dzisiaj sprawy nie moga sie obrocic o 180 stopni, przeciez pilka nadal jest w grze! Wiec skonczcie z tym bo to sie robi smieszne zeby az tak przezywac sytuacje.
Gorzowski_Kibic pisze:taktak pisze:prezenty się skończyły i dlatego dzisiaj Orzełek wygra jak i jutrzejszy mecz i spotkamy się w P-cePozdro.
Żebyś się nie osrał czasami ; ]
Kur*a ale ty jestes gosciu pewny swego.. juz jest 3-0 ? nie. Już Gorzów jest w finale? nie. Wiec jeszcze sprawa jest otwarta i wszystko jest mozliwe. Poczekaj chociaz do godziny 19.. wtedy bedziemy wiedziec wiecej
Pozdro.
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
bigbird pisze:Wasze dyskusje sa chore... Zarowno AZS, jak i CCC w pelni zasluzyly sobie na miejsca, jakie zajely po sezonie zasadniczym, i nikt tu nie mial zadnego farta ani pecha! W ubiegly weekend AZS byl po prostu lepszy od CCC i trzeba to przyjac do swiadomosci!
Dokładnie
ALe co niektórym ciezko sie z tym pogodzic
Gramy jeszcze dalej... Czy sie to dzisiaj zakonczy dowiemy sie przed 19
------------------------------------------------
Kuba pisze:obyś dzieciaku musiał odszczekiwać te wszystkie brednie, co tu wypisujesz. czego sobie i państwu życzę.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Mały pisze:co do Julki to sam mialem nadzieje, ze to moze walek... ale niestety widzialem ja dzisiaj na rynku o kulach i w bucie ortopedycznym co jednak jest potwierdzeniem jej jutrzejszej nieobecnosci
jeśli jest o kulach i gipsie - to co jeszcze robi w Polkowicach ???
Powinni ją odesłać....
Swoją drogą - kto wie - JULKA Robbins będzie bardzo porządaną koszykarką w przyszlym roku i kto wie czy Polkowice będzie na nią stać..
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Michu23 pisze:Mały pisze:co do Julki to sam mialem nadzieje, ze to moze walek... ale niestety widzialem ja dzisiaj na rynku o kulach i w bucie ortopedycznym co jednak jest potwierdzeniem jej jutrzejszej nieobecnosci
jeśli jest o kulach i gipsie - to co jeszcze robi w Polkowicach ???
Powinni ją odesłać....
Swoją drogą - kto wie - JULKA Robbins będzie bardzo porządaną koszykarką w przyszlym roku i kto wie czy Polkowice będzie na nią stać..
Gips a but ortopedyczny robi roznice ...
No trudno, niestety zostało walczyć o brąz ... niby plan spełniony ale niedosyt zostaje zawsze, tym bardziej zwazywszy na to, jak wielka szansa na final byla...
Lorenzo pisze:buhahaha gorzowiacy żałosni jestescie jak was czytam,przed półfinalami płakaliście z powodu braku dwóch zawodniczeka, teraz wielcy fachowcy z was wszyscy!Żenua!!!prostatctwo i nic wiecej ale w finale szybko was sprowadza na ziemie...Gorzów cooooo 3:0 hahahaha....
Zamilcz ! i basta !
Wielkie brawa dla orzełka pokazały klasę dziewczyny naprawdę przez 3 kwarty wykorzystywały wszystkie nasze błędy grały z zębem stworzyły piękne widowisko życzę im brązu z szczerego serca
- hellraiser
- Junior
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
LbN pisze:Krótko i na temat:
Cześć cześć cześć! Gorzów żegna wieś! ;]
3:0 i finał!
Jest już bardzo dobrze, może być wspaniale dziewczyny! :]
Ja jestem dumny z mojej wsi
Gratulacje dla Gorzowa, zasłużony finał.
Do boju Gdynia.

Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować