Play Off(miejsca 5-8):Tęcza Leszno - AZS Poznań 77:91,

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 06 kwietnia 2009, 11:44

Szkoda, że nie leciała retransmisja z tego spotkania... Z miłą chęcią obejrzał bym jeszcze raz - na spokojnie... Wystarczy spojrzeć na ilość fauli po stronie Tęczy... Ci Panowie nas po prostu wygwizdali....
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2009, 13:07 przez Marek1990, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 06 kwietnia 2009, 12:54

Wielkie gratulacje dla naszego zespołu. Myśle, że w przekroju całego sezonu AZS bardziej zasłużył na to by grać o piąte miejsce aniżeli zespół Tęczy. :wink: Co do kibiców z Leszna powiem krótko: DNO :!:
NIE DLA PSA KIEŁBASA
NIE DLA MUKSu EKSTRAKLASA!!!

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 06 kwietnia 2009, 13:47

kristofer pisze:
ajaja pisze:
kristofer pisze:chyba Skobelek w Poznaniu na dłużej nie zostanie. Wydaje mi się, że Lotos sięgnie po tą zawodniczkę.

Jak mu się uda doprowadzić do rozwiązania jeszcze rocznej umowy Skoblita z AZS :lol:

z niewolnika nie ma pracownika ;-)
więc myślę, że tutaj może być rozwiązanie umowy za porozumieniem stron.

Skobel i Mieloszyńska to mogą być dobre kąski dla zespołów, które zagrają w Eurolidze.

a po cholerę klub miałby rozwiązywać kontrakt? Pewnie w twoim mieście takie są zwyczaje, tu nie za bardzo

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 06 kwietnia 2009, 15:46

Hamplik pisze:Wielkie gratulacje dla naszego zespołu. Myśle, że w przekroju całego sezonu AZS bardziej zasłużył na to by grać o piąte miejsce aniżeli zespół Tęczy. :wink: Co do kibiców z Leszna powiem krótko: DNO :!:

Mówisz ze dno , tylko zastanawia mnei w jakim sensie dno , bo jesli chodzi o kibicowanie i o liczebnosc , to wy mieliscie cały sezon tzw. DNO
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 06 kwietnia 2009, 16:26

Maras ale najpierw my jedziemy do Was. Oj bedzie sie działo!!!!!!!!!!!! :lol: :D
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

czuken88
Nowy na forum

Postautor: czuken88 » 06 kwietnia 2009, 16:45

Longerinho pisze:
Hamplik pisze:Wielkie gratulacje dla naszego zespołu. Myśle, że w przekroju całego sezonu AZS bardziej zasłużył na to by grać o piąte miejsce aniżeli zespół Tęczy. :wink: Co do kibiców z Leszna powiem krótko: DNO :!:

Mówisz ze dno , tylko zastanawia mnei w jakim sensie dno , bo jesli chodzi o kibicowanie i o liczebnosc , to wy mieliscie cały sezon tzw. DNO

Nie tylko ten sezon , jesli my to dno to na was nie ma tak niskiej miary, zenada zenada zenada, smieszny klub kibica i tyle

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 kwietnia 2009, 20:17

czuken88 pisze:
Longerinho pisze:

Nie tylko ten sezon , jesli my to dno to na was nie ma tak niskiej miary, zenada zenada zenada, smieszny klub kibica i tyle

weź się nie wymadrzaj i zajmij sie swoim podwórkiem. Jeszcze pare lat temu doping w Lesznie NIE ISTNIAŁ. Bywaliśmy na Waszej hali, a nasza flaga wisiała dokłądnie w tym miejscu gdzie teraz jest Wasz sektor. Więc troche szacunku i kultury :!: :!: :!:
z resztą co ja sie dziwie - kibice z Leszna w przeciągu tego sezonu pokazują swoją prawdziwą jakość - najpierw ekscesy na hali w Jeleniej, potem kradzież szalika sześcioosobowej grupce kibiców AZSu i teraz te wypowiedzi. Staczacie się w dół (nie mówie tu o dopingu, ale o kulturze i zachowywaniu dobrych obyczajów) i czym prędzej powinniście sobie to uświadomić.
oczywiście Hamplik wyskoczył z tym swoim stweirdzeniem jak Filip z konopii, ale skoro macie troche oleju w głowie (a sądzię, ze macie) to powiniście to olać. A tak każdy sie bedzie teraz wyzywał i probował udowodnić gdzie jest większe "dno". Rece opadają.
reloaded :]

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 06 kwietnia 2009, 20:35

No sorki, ale gdy Tęcza grala jeszzce w pierwszej lidze, to 'młyn' byl.... OK 10/15 osob zawsze w Lesznie 'krzyczało'. Później weszliśmy do e-klasy i Ci Panowie, którzy się bawili w kibicowanie jakoś nie mieli przebicia przy komplecie publiczności.... Owszem, przyjechaliście do Leszna i dopingu z naszej strony (jeszzce nie istniejącego KK) nie było!!!

Ale sadząc po Twojej wypowiedzi, odnosze wrazenie, że Wy w 10 osób "ogarneliście" cały TRAPEZ...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 kwietnia 2009, 20:40

Marek1990 pisze:No sorki, ale gdy Tęcza grala jeszzce w pierwszej lidze, to 'młyn' byl.... OK 10/15 osob zawsze w Lesznie 'krzyczało'. Później weszliśmy do e-klasy i Ci Panowie, którzy się bawili w kibicowanie jakoś nie mieli przebicia przy komplecie publiczności.... Owszem, przyjechaliście do Leszna i dopingu z naszej strony (jeszzce nie istniejącego KK) nie było!!!

Ale sadząc po Twojej wypowiedzi, odnosze wrazenie, że Wy w 10 osób "ogarneliście" cały TRAPEZ...

nie, wcale nie. Swoją wypowiedzią chciałem zwrocic uwage na fakt, że tradycja dopingu u Was jest o wiele krotsza niż u nas. I choćby z tego powodu wypadałoby zachować minimum kultury i powstrzymac się od określeń typu: "zenada zenada zenada, smieszny klub kibica i tyle", nie sądzisz?
Hamplik oczywiscie tez sie powinien powstrzymac - ale o nim napisalem juz powyzej.
pozdr:]
reloaded :]

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 06 kwietnia 2009, 21:17

mocno boli głowa ? poza falstartem Leszna nie widzialem i nie slyszalem zebyscie byli znacznie lepsi w przekroju sezonu ...dostajac w srodku tego sezonu 2 razy lejty w pucharze i raz w trapezie po zacietym meczu...nei zmienia to faktu ze wy zajmujecie 6 miejsce a my 7 no coz tak bywa za to gratki ale bez przesady od paru sezonow sie krecicie wokol srodka tabeli i jestescie rowni i chwala wam za to jednak takie bunczuczne stwierdzenia mijaja sie z prawda...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Marcino2413
Nowy na forum

Postautor: Marcino2413 » 06 kwietnia 2009, 21:24

Drodzy panowie z Poznania po pierwsze to w jeleniej gorze zabrano szalik jednej osobie od nas ktora jest niepolnosprawna i koles sie cieszyl jakby ogladal dobranocke o 19.Jezeli chodzi o was do wasz doping w Lesznie w stylu jelenia gora lub zapraszamy na bulgarska byly zenujace :D jezeli chodzi o was szalik to bedziecie mogli odebrac w przyszlym sezonie chyba ze stracicie drugi :D pozdrawiam TYLKO TECZA LESZNO

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 kwietnia 2009, 22:31

Marcino2413 pisze:Drodzy panowie z Poznania po pierwsze to w jeleniej gorze zabrano szalik jednej osobie od nas ktora jest niepolnosprawna i koles sie cieszyl jakby ogladal dobranocke o 19.Jezeli chodzi o was do wasz doping w Lesznie w stylu jelenia gora lub zapraszamy na bulgarska byly zenujace :D jezeli chodzi o was szalik to bedziecie mogli odebrac w przyszlym sezonie chyba ze stracicie drugi :D pozdrawiam TYLKO TECZA LESZNO

Dziecko weź sie nie kompromituj, specjalnie sobie zadałeś trud i założyłeś nowy login :lol: :lol: Swoją drogą żebyś ty nie stracił czegoś innego np zębów :lol: chyba że masz jeszcze mleczaki :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

czuken88
Nowy na forum

Postautor: czuken88 » 07 kwietnia 2009, 14:23

Dobra bez komentarza, ile razy bylem u was na meczu, tyle razy widzialem to samo i takie sa moje odczucia i mam prawo je tu wyrazic. Wiec nie pouczajcie nas , tylko spojrzcie na siebie, a z ta bulgarska to juz wogole smiech na sali. Chcecie sobie do KK przypiac Wiare Lecha ? :D

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 kwietnia 2009, 16:03

czuken88 pisze:Dobra bez komentarza, ile razy bylem u was na meczu, tyle razy widzialem to samo i takie sa moje odczucia i mam prawo je tu wyrazic. Wiec nie pouczajcie nas , tylko spojrzcie na siebie, a z ta bulgarska to juz wogole smiech na sali. Chcecie sobie do KK przypiac Wiare Lecha ? :D

Chyba gadasz do kogo innego bo u nas żadnego KK nie ma i nie będzie :lol: :lol: A jak od was ktoś w szalu Unii jechał do Polkowic to nikt niczego nie wypominał, a teksty były pod wpływem emocji bo niektórzy widzowie od was nagle poczuli sie mocni w gębie.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 07 kwietnia 2009, 18:34

Słowo "DNO" do kibiców z Leszna było użyte z mojej strony zbyt ogólnie i sorry za to. Do waszego dopingu nic nie mam. Cenie go i uważam, że fajnie to robicie.
Teraz sprostowanie. Chodziło mi tu oczywiście o kulture oraz zachowanie pewnych standardów, które w waszym wykonaniu nie istnieją. Z drugiej jednak strony można było się tego sensu domysleć. Następnym razem będe pamietał, żeby wam wszystko ładnie i precyzyjnie omówić :wink:
NIE DLA PSA KIEŁBASA
NIE DLA MUKSu EKSTRAKLASA!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”