http://www.youtube.com/watch?v=-G63qpv4 ... re=channel
TAK SIĘ BAWI TAK SIE BAWI A Z S !
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
OP1983 pisze:Koszykówka kobiet: AZS Gorzów Wlkp. - Orzeł Polkowice (40).
Fani Orła Polkowice docierają do Gorzowa w 40 osobowej sile. Pomarańczowi prowadzili doping, który stał na wysokim poziomie, urozmaicony duża ilością piosenek. Na samym początku mieli problemy z wejściem na halę. Chwilę po prezentacji na parkiet poleciało ok 50 serpentyn. Po pierwszym gwizdku sędziego w górę poleciało konfetti wraz z kolejna porcją serpentyn. Gospodarze wystawili 50 osobowy młyn z przeciętnym dopingiem. - Z legialive.pl
Endrju pisze:OP1983 pisze:Koszykówka kobiet: AZS Gorzów Wlkp. - Orzeł Polkowice (40).
Fani Orła Polkowice docierają do Gorzowa w 40 osobowej sile. Pomarańczowi prowadzili doping, który stał na wysokim poziomie, urozmaicony duża ilością piosenek. Na samym początku mieli problemy z wejściem na halę. Chwilę po prezentacji na parkiet poleciało ok 50 serpentyn. Po pierwszym gwizdku sędziego w górę poleciało konfetti wraz z kolejna porcją serpentyn. Gospodarze wystawili 50 osobowy młyn z przeciętnym dopingiem. - Z legialive.pl
W Wa-wie interesuja sie meczem AZS-u i CCC ?![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wiem skad takie bajki zes wytrzasnal![]()
![]()
Moze ktos z Polkowic do nich napisal a oni to umiescili ?
Najwidoczniej tak byłoLegiaLive pisze:Kibiców innych drużyn zachęcamy do wysyłania własnych relacji, liczb wyjazdowych itp. na adres ultras@legialive.pl - aby nasze raporty były jak najbardziej rzetelne.
tankista pisze:Endrju pisze:OP1983 pisze:Koszykówka kobiet: AZS Gorzów Wlkp. - Orzeł Polkowice (40).
W Wa-wie interesuja sie meczem AZS-u i CCC ?![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wiem skad takie bajki zes wytrzasnal![]()
![]()
Moze ktos z Polkowic do nich napisal a oni to umiescili ?Najwidoczniej tak byłoLegiaLive pisze:Kibiców innych drużyn zachęcamy do wysyłania własnych relacji, liczb wyjazdowych itp. na adres ultras@legialive.pl - aby nasze raporty były jak najbardziej rzetelne.
ginda pisze:Ja tam nie mam pomysłu kto to mógł od nas napisać, jeszcze na stronie Legii. Ale widzę Endrjusza, że zdezo masz.
oni tez k... jada tysiac przyspiewek typu PAokara czy cos pozzynali wszystko z jutuba a to trzeeba miec skład zeby spiewac takie rzeczy
Endrju pisze:ginda pisze:Ja tam nie mam pomysłu kto to mógł od nas napisać, jeszcze na stronie Legii. Ale widzę Endrjusza, że zdezo masz.
Wiesz wali mnie to
Życzę temu "panu" co pisał tą relacje aby u niego na hali była kiedys taka atmosfera jak w GorzowieGdzie momentami było prawdziwe piekło...
Doping Klubu Kibica w Gorzowie nie ma być piekny...(przez kopiowanie licznych pioseczek) a efektywny. Ma porywać całą halę do dopingu (stworzenia "6" zawodnika) i pomoc w wygraniu spotkania.
Co nam sie coraz czesciej udaje.
A wy sobie spiewajcie: (komentarz osoby posredniej)oni tez k... jada tysiac przyspiewek typu PAokara czy cos pozzynali wszystko z jutuba a to trzeeba miec skład zeby spiewac takie rzeczy
i myslcie ze pomagacie swojemu klubowi odnosic sukcesy![]()
Pozdrawiam :]
ann pisze:to nie miejsce na takie dyskusje, załóżcie sobie temat tutaj
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewforum.php?f=31
bo może np. pikniki nie mają ochoty czytać o dopingu i klubie kibica.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości