OSTRZEŻENIA

podforum organizacyjno - porządkowe
Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 kwietnia 2009, 12:16

Ban dla Endrju. Dałem od razu 5 "plusów", zeby został nałożony natychmiast. Jak Admini przyjdą - prosze o zablokowanie jego IP, wtedy zdejmiemy 2 ostrzezenia (zeby byly 3), a za dwa tygodnie (24 IV) zdejmiemy blokadę...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 kwietnia 2009, 13:24

wnoszę o zamknięcie tematu w aktualnościach odnośnie meczu finałowego. zrobił się tam mega śmietnik, a do pierwszego meczu jeszcze mnóstwo czasu...

przy pozytywnym rozpatrzeniu tegoż pomysłu otworzę ten temat we wtorek. w dniu meczu.

edit:

Kuba pisze:Ban dla Endrju. Dałem od razu 5 "plusów", zeby został nałożony natychmiast. Jak Admini przyjdą - prosze o zablokowanie jego IP, wtedy zdejmiemy 2 ostrzezenia (zeby byly 3), a za dwa tygodnie (24 IV) zdejmiemy blokadę...

to samo z "Gorzowski_kibic"

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 10 kwietnia 2009, 13:56

Ip do zbanowania:

89.228.131.23 -Endrju
81.190.171.135-Gorzowski Kibic

i jak ktoś z moderatorów, administratorów ma jakis pomysł żeby zapanować nad tym co się ostatnio dzieje na forum to proszę o interwencje.
mnie już brak pomysłów i chęci chyba też.
niestety z debilami( sory za mocne słowo, ale inaczej się nie da) nie można zrobić nic innego jak tylko pobanować.

aha i temat został chwilowo zamkniętydopóki admini nie zadecydują co dalej z w.w. forumowiczami..8 stron i pierd.o niczym jakiego dawno to forum nie widziało :x :shock:
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2009, 14:12 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 kwietnia 2009, 14:12

Wiecie co?? Według mnie forma ostrzeżeń totalnie nie działa!!! Dlaczego?? Ano dlatego, że jak jakiś "poeta" dostanie bana na dwa tygodnie to momentalnie zakłada nowe konto, pisze dalej i ma nas słowo!!! Uważam, że powinnismy skupić się na tym by uniemożliwić takim delikwentom zakładać nowe konta (nie wiem, jakaś weryfikacja czy coś takiego) to wtedy nałożenie bana spełniałoby swoją funkcję "wychowawczą"!!!
Tylko nie wiem czy są takie możliwości techniczne????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 10 kwietnia 2009, 14:13

Uważam, że powinnismy skupić się na tym by uniemożliwić takim delikwentom zakładać nowe konta (nie wiem, jakaś weryfikacja czy coś takiego) to wtedy nałożenie bana spełniałoby swoją funkcję "wychowawczą"!!

jestem jak najbardziej ZA!!!
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 kwietnia 2009, 14:14

Na wielu forach coś takiego jest. Byłoby to na pewno duze ułatwienie.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 10 kwietnia 2009, 14:14

Z tego co wiem od Ann to AZS Gorzow = Endrju. Jak tak to powinien wylecieć na forum raz na zawsze (zwłaszcza ze to nie pierwszy jego ban). Oczywiscie o ile to możliwe, bo odgraża mi sie ze i tak będzie pisał..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 kwietnia 2009, 14:20

Greebo pisze:Z tego co wiem od Ann to AZS Gorzow = Endrju.

i z tego co widze, siedzi na podforum "Ogłoszenia" wiec pewnie zaraz mozemy sie spodziewać litanii, jak to mu źle, niesprawiedliwie itd... :?

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 13 kwietnia 2009, 09:55

Plusik dla PiwoToMojePaliwo za:

Zaraz, zaraz, jak to było?
"-Gorzów w finale? -To niemożliwe!"

"Finał to będzie wisła vs. lotos"

(....)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 13 kwietnia 2009, 09:57

nie no jesli to zasługuje na plusik no to wszyscy w tym temacie powinni poleciec
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 13 kwietnia 2009, 11:00

elen pisze:nie no jesli to zasługuje na plusik no to wszyscy w tym temacie powinni poleciec

Jakby pisał Gorzów z małej to może by to tak tendencyjnie nie wyglądało i by + nie dostał :wink: bo wtedy można by było stwierdzić, że nie chodził na j. polski. :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 14 kwietnia 2009, 09:03

elen pisze:nie no jesli to zasługuje na plusik no to wszyscy w tym temacie powinni poleciec

wybacz ale całośc jego wpisu wygląda tak:

Zaraz, zaraz, jak to było?
"-Gorzów w finale? -To niemożliwe!"

"Finał to będzie wisła vs. lotos"

I tego typu różnie dziwne i dzikie pierdzenie nadaje się do badania temperatury herbaty za pomocą roweru.

Kolejny raz Gorzów zlekceważony...i kolejny raz Gorzów coraz lepszy, a właśnie za to najbardziej KOCHAM GORZÓW - za Darka i to co wyprawia z dziewczynami!

shift i caps lock obcy nie był, wyjątkowo popsuł się przy nawie Wisła i Lotos
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 26 kwietnia 2009, 19:50

MIneło już dwa tygodnie banicji Endrju i Gorzowski Kibic. Prosze o odblokowanie
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 kwietnia 2009, 19:53

nie do końca się zgodzę... myślę, że 2 tygodnie minie jakoś w środę, bo należałoby liczyć bany od czasu powrotu Simona i rzeczywistego Bana na tych użytkowników. bo oni nawet specjalnie sie nie kryli, ze po blokadzie nicków piszą pod innymi. 2 tygodnie, to 2 tygodnie. takie moje zdanie.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 26 kwietnia 2009, 21:23

Kuba pisze:nie do końca się zgodzę... myślę, że 2 tygodnie minie jakoś w środę, bo należałoby liczyć bany od czasu powrotu Simona i rzeczywistego Bana na tych użytkowników. bo oni nawet specjalnie sie nie kryli, ze po blokadzie nicków piszą pod innymi. 2 tygodnie, to 2 tygodnie. takie moje zdanie.
Jakoś w środę to konkretny termin. Może jakaś środę w lipcu, albo sierpniu.
Nie czepiam się, tylko że jak już szalejemy z plusami na prawo i lewo, to ta osoba co stawia, była zobowiązana do pilnowania terminów.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Wróć do „Wsparcie”