friel pisze:szkoda że działacze w Gdyni się nie zgodzili
Każdy chce grać weekendy: sobota-niedziela.
A nie wtorek,środa,czwartek czy piątek.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
hellraiser pisze:friel pisze:szkoda że działacze w Gdyni się nie zgodzili
Każdy chce grać weekendy: sobota-niedziela.
A nie wtorek,środa,czwartek czy piątek.
isio_veb pisze:wiecie czy bilety na mecze w Gorzowie na ten weekend, bedzie trzeba wymienic, czy bedą obowiązywać w nowym terminie?
www.gorzow24.pl pisze:Mecze zostały przełożone, ale wejściówki są ważne. Na bilety sobotnie z datą 18 kwietnia będzie można wejść na trzeci mecz, planowany na czwartek 23 kwietnia. Na niedzielne wejściówki na 19 kwietnia, będziemy wpuszczać na czwarte spotkanie serii, które odbędzie się w piątek 24 kwietnia.
friel pisze:No statystykami mnie zaskoczyłeś nie myślałem że AZS tu wygrywa
Greebo pisze:friel pisze:No statystykami mnie zaskoczyłeś nie myślałem że AZS tu wygrywa
bo nie wygrywa. takie porównania najlepszych zawodniczek w danej kategorii sa bezsensowne, gdyby na nich podstawie oceniać sile drużyn, to pewnie wygrałby MUKS.
friel pisze:Greebo pisze:friel pisze:No statystykami mnie zaskoczyłeś nie myślałem że AZS tu wygrywa
bo nie wygrywa. takie porównania najlepszych zawodniczek w danej kategorii sa bezsensowne, gdyby na nich podstawie oceniać sile drużyn, to pewnie wygrałby MUKS.
Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? bardzo przepraszam ale jeszcze umiem odejmować i w tych podanych statystykach wygrywa
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 82 gości