Mecze o 3 miejsce:Orzeł Polkowice-TS Wisła Kraków 55-59(2-3)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ja bym chciał, żeby dziś przegrały - wtedy mecze fetorkowo-smrodkowe będą miały jakiś dreszczyk emocji
ale z drugiej strony oglądanie uśmiechniętej mordy Gburczyk o jeden mecz więcej... nie!! zmieniam zdanie kończcie to szybko!!
ale z drugiej strony oglądanie uśmiechniętej mordy Gburczyk o jeden mecz więcej... nie!! zmieniam zdanie kończcie to szybko!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

- hellraiser
- Junior
wielkie gratulacje dla Polkowic!
a Wisła... cóż bardzo mnie nie dziwi ze grają jak grają. jak się od początku sezonu na treningach(choć nie powinno nazywać się tego treningiem, tylko SKSem, w końcu cóż innego może zorganizować wuefista) ćwiczy dwutakt, ewentualnie rzuca się od czasu do czasu zza 6,25 to cóż. zagrywki się same nie wymyśliły jednak. i to ma być k... trener aktualnych wciąż mistrzyń Polski? no bez żartów!
mogliby jednak pana WDZ wywalić przed końcem sezonu, może dziewczyny skończyłyby to w środę, bo inaczej to mogą to zrobić ale Polkowice.
a Wisła... cóż bardzo mnie nie dziwi ze grają jak grają. jak się od początku sezonu na treningach(choć nie powinno nazywać się tego treningiem, tylko SKSem, w końcu cóż innego może zorganizować wuefista) ćwiczy dwutakt, ewentualnie rzuca się od czasu do czasu zza 6,25 to cóż. zagrywki się same nie wymyśliły jednak. i to ma być k... trener aktualnych wciąż mistrzyń Polski? no bez żartów!
mogliby jednak pana WDZ wywalić przed końcem sezonu, może dziewczyny skończyłyby to w środę, bo inaczej to mogą to zrobić ale Polkowice.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Ann spokojnie! Najpiwer musicie sie pozbyc Dariusza07 no i oczywiście WDZ 
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
koszykarz
Gratulacje dla Polkowic. Wczoraj (choć meczu nie widziałam) wydawało mi się, że skończy się 3-0, po meczu dzisiejszym nie zdziwi mnie 5 spotkań...
to co mnie dziś zaskoczyło to fakt, że zawodniczkom Wisły (pomijam Dupree, bo to osobny temat ) się dość chciało, owa widziana momentami ambicja, to chyba wszystko na co je stać w obecnej sytuacji, kiedy mają już siebie, a przede wszystkim panów trenerów totalnie dość. Najlepszym dowodem są na to "czasy", które na ławce Wisły wyglądają tragikomicznie.
Jednak w miarę ambitna postawa na dobrze grające Polkowice to za mało, w sytuacji gdy: zespół nie ma żadnej zagrywki (a może ma, ale na meczach nie pokazuje...widział ktoś w tym sezonie jakąś zagrywkę????), strefą broni żenująco, zgrany ze sobą kompletnie nie jest, w dodatku na ławce ma pana, który kompetentnie podaje tylko czas pozostający do końca spotkania, Polki czyli 2/5 zespołu, a momentami i 3/5 grają żenująco (choć się wszystkie 3 starały), a największa gwiazda Dupree jest cieniem siebie (choć trzeba przyznać, że dziś na wyjście z cienia swojej gumy do żucia nie dostała za wielu okazji).
to co mnie dziś zaskoczyło to fakt, że zawodniczkom Wisły (pomijam Dupree, bo to osobny temat ) się dość chciało, owa widziana momentami ambicja, to chyba wszystko na co je stać w obecnej sytuacji, kiedy mają już siebie, a przede wszystkim panów trenerów totalnie dość. Najlepszym dowodem są na to "czasy", które na ławce Wisły wyglądają tragikomicznie.
Jednak w miarę ambitna postawa na dobrze grające Polkowice to za mało, w sytuacji gdy: zespół nie ma żadnej zagrywki (a może ma, ale na meczach nie pokazuje...widział ktoś w tym sezonie jakąś zagrywkę????), strefą broni żenująco, zgrany ze sobą kompletnie nie jest, w dodatku na ławce ma pana, który kompetentnie podaje tylko czas pozostający do końca spotkania, Polki czyli 2/5 zespołu, a momentami i 3/5 grają żenująco (choć się wszystkie 3 starały), a największa gwiazda Dupree jest cieniem siebie (choć trzeba przyznać, że dziś na wyjście z cienia swojej gumy do żucia nie dostała za wielu okazji).
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
podpisuje sie pod tym co napisała Ałgaja.. niech ten sezon sie juz kończy.. niech te panie (i 2 panów) sobie ida.. i - w większości - niech nie wracają...
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:podpisuje sie pod tym co napisała Ałgaja.. niech ten sezon sie juz kończy.. niech te panie (i 2 panów) sobie ida.. i - w większości - niech nie wracają...
Zespół, znaczy się ten zlepek osób jest już sobą bardzo zmęczony, sezonem, osobami trenerów i swoją obecnością.
Szczerze pani Canty i Dupree, wręczyłbym już bilet do USA i krzyżyk na droge. Z mojej prespektywy ich obecność wynika z braku ostatniego przelewu od Can-Packu w tym sezonie.
Jak to powiedział pewien trener - oglądając trening Wisły - "Tragedia"
A ja mu na to :" Że tak tu jest drugi sezon"
Z tym brązem może być różnie, jeżeli przegrana z Lotosem była gwoździem do trumnny, to niebawem możemy być 2m pod ziemią, Bo po co Can-Packowi zespół grający tylko w PLKK

krysti10 pisze:hermes46 pisze:Ann spokojnie! Najpiwer musicie sie pozbyc Dariusza07 no i oczywiście WDZ
a jak jest z ich kontraktami ?? czy wygasają po tym sezonie ??
Ta dwójka asów polskiej koszykówki miała postawiony jden cel: MP i chyba raczej go nie zrealizuje! Wiec kontrakty ich powinny byc z automatu rozwiazane!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Tedan pisze:Greebo pisze:podpisuje sie pod tym co napisała Ałgaja.. niech ten sezon sie juz kończy.. niech te panie (i 2 panów) sobie ida.. i - w większości - niech nie wracają...
Zespół, znaczy się ten zlepek osób jest już sobą bardzo zmęczony, sezonem, osobami trenerów i swoją obecnością.
Szczerze pani Canty i Dupree, wręczyłbym już bilet do USA i krzyżyk na droge. Z mojej prespektywy ich obecność wynika z braku ostatniego przelewu od Can-Packu w tym sezonie.
Jak to powiedział pewien trener - oglądając trening Wisły - "Tragedia"
A ja mu na to :" Że tak tu jest drugi sezon"
Z tym brązem może być różnie, jeżeli przegrana z Lotosem była gwoździem do trumnny, to niebawem możemy być 2m pod ziemią, Bo po co Can-Packowi zespół grający tylko w PLKK
Coz.. Canty i tak sie bardziej chce niz np Skerze..
A Puchar jakis i tak mamy "pewny" bez wzgledu na to czy bedzie to 3 czy 4 miejsce..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
koszykarz
Kurde - co się stało z Dupree ? Jest chyba w TOP20 WNBA - tak mi się wydaje. a w Krakowie momentami ....Gburczyk więcej wnosiła do gry...
Coś się wydaje że Candice też już raczej nie zostanie...
Szykuje się chyba mocne przemeblownie ,,aktualnego'' wciąż mistrza Polski...
Skera , Canty , Boba , Gburczyk , Candice - chyba OUT...
Ewka , Marta - bym zostawił . no i Wielebna wróci być może...
Coś się wydaje że Candice też już raczej nie zostanie...
Szykuje się chyba mocne przemeblownie ,,aktualnego'' wciąż mistrza Polski...
Skera , Canty , Boba , Gburczyk , Candice - chyba OUT...
Ewka , Marta - bym zostawił . no i Wielebna wróci być może...
zalezy na co klub pojdzie? Zostawiamy Cyrk i ciagniemy to dalej.
Tu ogromny problem beda miec chyba z kibicami!
Czy pozbywamy sie składu i budujemy nowa (młodsza) druzyne
Tu chyba byłaby aporbata kibiców i czesciowo działaczy klubu! A głownie wszystko zalezy od p. Mietty i sponsorów.
Tu ogromny problem beda miec chyba z kibicami!
Czy pozbywamy sie składu i budujemy nowa (młodsza) druzyne
Tu chyba byłaby aporbata kibiców i czesciowo działaczy klubu! A głownie wszystko zalezy od p. Mietty i sponsorów.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”