Meblotap : Polfa 59:73
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
i juz po meczu
Oprocz pierwszej i drugiej kwarty wszystko naprawde bylo ladnie. Po 1 polowie balam sie ze bedzie taki pogrom jak z Wisla. Ale okazalo sie ze idze nam coraz lepiej. W 3 kwarcie juz tylko 10 pkt roznicy. Uwazam ze za wynik nie nalezy sie wstydzic i jest on naprawde dobry. Bardzo walczenie gral Meblotap i mimo wielu strat dziewczyny wlozyly cale serce w ten mecz. O mecze barazowe jestem spokojna! Jezeli z Polfa przegrywamy 14 pkt kiedy Natalce MArynie i Agnieszce prawie nic nie wchodzi to jest naprawde dobrze. Dobry mecz Daria. Lauren i Ludmila tez nie najgorzej. Slabiutko Agnieszka. BArdzo slabiutko. A NAtalia dzisiaj rozegrala chyba najgorszy mecz w tym sezonie
Ale teraz bedzie juz tylko lepiej. I ja w to wierze. Wygramy z Ostrovia WYgramy Wygramy!!!!!!!! Olenka Proszczenko byla u nas na hali:P

Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
Seba pisze:Szymon pisze:Po dwóch kwartach
AZS Chełm- Włókniarz Pabianice 24-52
A wczoraj napinacz internetowy z Chełma coś tam bredził, że nie przegrywają wysokoA tu SUPRISE... po klęsce z Wisłą, 20-punktami z AZSem Poznań, kolejny pogrom u siebie
BRAWO WŁÓKNIARZ!!
jeżeli do mnie pijesz to ci odpowiem( trochę po czasie ponieważ byłem na meczu).jako stary kibic koszykówki powinieneś wiedzieć ,że jest to gra błędów,a mecz trwa 40 min.
Wstyd aby jakiś napinacz internetowy uczył cię tak prostych i oczywistych faktów.
-
Gość
Pierwszej polowy nie bede komentowal.Druga polowa to wiele bledow Polfy co spowodowale, ze udalo nam sie tak zniwelowac przewage.A co do Karli to jeden z najlepszych transferow jakie mielismy w tym sezonie,jej gra jest naprawde super.Gratuluje Polfie drugiego miejsca po rundzie zasadniczej, co bylo niemozliwe stalo sie realne 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”