Otwarty trening selekcyjny MUKS Poznań
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
wrzuć sobie w google koleś....hala na Chwialka i hotel pod kaczorem Piotrowo .... to odpowiesz sobie na pytanie, i bedziesz wiedział ile to kilosów-porostu przegięcie, dojeżdżaj sobie po 2 h na mecz heheee ale już kluby sie zbuntowały!!! i dobrze, jak ktos nie ma warunków na org. to sie nie pchamy !!!
ciekawy jestem skąd masz takie sensacyjne informacje ???Anonymous pisze:Tylko trzeba zapytać jeszcze czy w MUKSie dotrzymuja słowa jesli chodzi np o warunki bytowe odpłatność za to co obiecują że bedzie za darmo itp! Z relacji rodziców niektórych wynika że z tym jest baardzo krucho!!!Jak sie zrobi pare razy ludzi w balona to potem trzeba szukać właśnie na takich spendach niestety!
-
Gość
Anonymous pisze:Z reguły ( to tak dla przypomnienia zasad języka)![]()
Wkurzające jest, nie samo werbowanie zawodniczek kolego. Wkurzające jest: chwalenie się na cała Polskę super szkoleniem młodzieży, choć ta młodzież już w dużym stopniu przychodzi do MUKS-a wyszkolona oraz przede wszystkim- nie wywiązywanie się z obietnic danym zawodniczkom i ich rodzicom!!!
To może tak trochę szczegółów na natemat obietnic, bo na razie to same ogólniki i trochę zachowujesz się jak rzecznik prasowy( czyli brak konkretów ubranych ładnie w słowa). Gratuluję wysokiej oceny( lub samooceny) wyszkolenia zawodniczek. I jeszcze raz powtarzam pytanie- dlaczego dziewczyny przychodzą do MUKS, który "oszukuje, nie wywiązuje się z obietnic, itp.", a nie zostają w klubach, w których zostały świetnie wyszkolone.
"wrzuć sobie w google koleś....hala na Chwialka i hotel pod kaczorem Piotrowo .... to odpowiesz sobie na pytanie, i bedziesz wiedział ile to kilosów-porostu przegięcie, dojeżdżaj sobie po 2 h na mecz heheee ale już kluby sie zbuntowały!!! i dobrze, jak ktos nie ma warunków na org. to sie nie pchamy !!!"- parę razy dziennie przejeżdżam tę drogę "koleś"- 2 godziny jedzie się stamtąd na Chwiałkę rowerem,38 kilometrów od Poznania jest Kościan, zajrzyj jeszcze raz w google, trochę więcej dokładności.
-
Gość
-
kibol
Oberwując tą całą dyskusję "gości" zastanawiam się nad jednym. Jak to jest, że w czasach, w których drużyny ekstraklasowe przejeżdżają często 200-300 kilometrów, aby rozegrać mecz, bo brakuje kasy na nocleg, dla drużyn juniorskich, a może bardziej ich opiekunów, problemem wagi prawie państwowej staje się przejechanie 40 kilometrów. Drodzy panie i panowie " goście"- pomyślcie zanim coś napiszecie, a jak te 40 kilometrów ma tak mocno zaszkodzić waszym drużynom, to pewnie w Poznaniu znajdą się hotele blisko hali,najprawdopodbniej nie są tanie, ale są blisko.
-
Gość
Anonymous pisze:41,6 KM...SPRAWDZIŁEM..A KORKI, ITP..???? mam do Leszna stamtąd z 45 km, takze wyluzuj i nie bron tak swojego
Stamtąd do Leszna 45 km, z Poznania do Leszna 75 km-coś się nie zgadza w Twoich rachunkach. Jesteś przygotowany teoretycznie, ale nie do końca, bo gdybyś sprawdził mapę, to nie pisałbyś o korkach, bo nie trzeba wjeżdżać do Poznania by dojechać na Chwiałkę z Piotrowa, jest autostrada.
-
Gość
- CiekawyLogin
- Nowy na forum
-
Gość
Re: Otwarty trening selekcyjny MUKS Poznań
MUKS podbiera kolejne zawodniczki rozmawiając z rodzicami a nie z klubem szczegóły wkrótce.
-
Gość
Wiedziałem że MUKS to złodzieje czekam na szczegóły.
Gość pisze:MUKS podbiera kolejne zawodniczki rozmawiając z rodzicami a nie z klubem szczegóły wkrótce.
W szczegółach koniecznie podaj numer ustawy, która sankcjonuje Twoją głupotę. Jeżeli zawodniczka jest niepełnoletnia, to najważniejsi są rodzice, nie klub. Jeżeli wszystko jest w porządku w papierach, to klubowi należy się ekwiwalent zgodny z tabelą i tyle ma do gadania, jeżeli zawodniczka nie jest związana kontraktem. Z tego co mi wiadomo na finałach juniorek było w Poznaniu kilkoro rodziców i rozmawiali z Jabłońskimi i to oni zdecydują, gdzie ich córki będą trenować.
-
Gość
[quote="romek"][quote="Gość"]MUKS podbiera kolejne zawodniczki rozmawiając z rodzicami a nie z klubem szczegóły wkrótce.[/quote]
W szczegółach koniecznie podaj numer ustawy, która sankcjonuje Twoją głupotę. Jeżeli zawodniczka jest niepełnoletnia, to najważniejsi są rodzice, nie klub. Jeżeli wszystko jest w porządku w papierach, to klubowi należy się ekwiwalent zgodny z tabelą i tyle ma do gadania, jeżeli zawodniczka nie jest związana kontraktem. Z tego co mi wiadomo na finałach juniorek było w Poznaniu kilkoro rodziców i rozmawiali z Jabłońskimi i to oni zdecydują, gdzie ich córki będą trenować.[/quote]
Ja mam nadzieję że słynący ze szkolenia młodzieży MUKS nie będzie szukał furtek prawnych a zajmie się szkoleniem. Mam nadzieję że złodzieje Jabłońscy się opanują. Niech zaczną pracować z młodzieżą a nie kraść. Jeżeli nie to na tym forum opiszę każdy szczegół włącznie z kwotą zaproponowaną rodzicom. Jabłońskich będę nazywał złodziejami.
W szczegółach koniecznie podaj numer ustawy, która sankcjonuje Twoją głupotę. Jeżeli zawodniczka jest niepełnoletnia, to najważniejsi są rodzice, nie klub. Jeżeli wszystko jest w porządku w papierach, to klubowi należy się ekwiwalent zgodny z tabelą i tyle ma do gadania, jeżeli zawodniczka nie jest związana kontraktem. Z tego co mi wiadomo na finałach juniorek było w Poznaniu kilkoro rodziców i rozmawiali z Jabłońskimi i to oni zdecydują, gdzie ich córki będą trenować.[/quote]
Ja mam nadzieję że słynący ze szkolenia młodzieży MUKS nie będzie szukał furtek prawnych a zajmie się szkoleniem. Mam nadzieję że złodzieje Jabłońscy się opanują. Niech zaczną pracować z młodzieżą a nie kraść. Jeżeli nie to na tym forum opiszę każdy szczegół włącznie z kwotą zaproponowaną rodzicom. Jabłońskich będę nazywał złodziejami.
-
Gość
[quote="Gość"][quote="romek"][quote="Gość"]MUKS podbiera kolejne zawodniczki rozmawiając z rodzicami a nie z klubem szczegóły wkrótce.[/quote]
Ja mam nadzieję że słynący ze szkolenia młodzieży MUKS nie będzie szukał furtek prawnych a zajmie się szkoleniem. Mam nadzieję że złodzieje Jabłońscy się opanują. Niech zaczną pracować z młodzieżą a nie kraść. Jeżeli nie to na tym forum opiszę każdy szczegół włącznie z kwotą zaproponowaną rodzicom. Jabłońskich będę nazywał złodziejami.[/quote]
VII. Nie kradnuj.
Ja mam nadzieję że słynący ze szkolenia młodzieży MUKS nie będzie szukał furtek prawnych a zajmie się szkoleniem. Mam nadzieję że złodzieje Jabłońscy się opanują. Niech zaczną pracować z młodzieżą a nie kraść. Jeżeli nie to na tym forum opiszę każdy szczegół włącznie z kwotą zaproponowaną rodzicom. Jabłońskich będę nazywał złodziejami.[/quote]
VII. Nie kradnuj.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”