Mecze o 3 miejsce:Orzeł Polkowice-TS Wisła Kraków 55-59(2-3)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
tak ale na tej zasadzie zamykamy droge dla niektórych zespołow. Zdobycie mistrzostwa nie daje gwarancji gry w Eurolidze!!! A chyba nie oto chodzi! Graja obecnie TRZY najlepsze zespoły i jest git.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
59-55 dla Wisły i brąz.
Dobrze, że dziewczyny podniosły się po trzecim meczu i zrobiły to co powinny.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
- Paul_Banks
- Nowy na forum
- hellraiser
- Junior
Wszystko dobrze co się dobrze kończy. Jest szansa ze te 3 miejsca w Eurolidze będą dłużej niż 1 sezon.
CCC może też być dumne z postawy bo nie czarujmy się bez Planety to jest jedna b.dobra druga dobra amerykanka plus reszta Polki. Teraz personalnie coś na poziomie Energi Toruń a mimo to zawalczył.
Dla Wisły z perspektywy czasu to może się okazać fantastyczny sezon. Jest najważniejsze-Euroliga a zmiana koloru medalu by kilku ludzi w Krakowie coś zrozumiało to cena którą by zapłacił każdy kibic białej gwiazdy. CZASEM PORAŻKI OKAZUJĄ SIĘ ZWYCIĘSTWAMI.
CCC może też być dumne z postawy bo nie czarujmy się bez Planety to jest jedna b.dobra druga dobra amerykanka plus reszta Polki. Teraz personalnie coś na poziomie Energi Toruń a mimo to zawalczył.
Dla Wisły z perspektywy czasu to może się okazać fantastyczny sezon. Jest najważniejsze-Euroliga a zmiana koloru medalu by kilku ludzi w Krakowie coś zrozumiało to cena którą by zapłacił każdy kibic białej gwiazdy. CZASEM PORAŻKI OKAZUJĄ SIĘ ZWYCIĘSTWAMI.

Cieszę się bardzo z 3 miejsc w Euro. Patrząc na Gorzów - drużyna pewnie jeszcze się wzmocni. Na pewno Anosike jest dziewczyną, która może grać na poziomie Euroligi. Trzeba znaleźć jeszcze dobrą rozgrywajkę... Przy założeniu, że Justyna i Zohnova będą się rozwijać może być fajna ekipa.
a my czekamy na nowy skład chyba;)
a my czekamy na nowy skład chyba;)
Graty dla Wisły za medal i za Marte Fernandez, jest świetna jak Wisła ją zatrzyma i wzmocni zawodniczkami na jej poziomie to bedzie ciekawie w Krakowie.
Orzeł - dobry sezon. Jak w Polkowicach mówiono przed sezonem o ósemce, a my lądujemy na 4 miejscu to jest na prawdę nieźle. Korsak w wypowiedzi dla TVP3 wspomniał, że chciałby zatrzymać wszystkie koszykarki i dodatkowo wzmocnić zespół konkretem zza oceanu.
Choć bardzo ciężko będzie zatrzymać choćby Carter, której cena rynkowa po tym sezonie pójdzie "lekko" do góry. Szkoda końcówki sezonu, kontuzji Planety i Julki kto wie jak by się potoczyły mecze o brąz gdyby te zawodniczki nie miały kłopotów zdrowotnych. Ale Można teraz gdybać i gdybać. Jeszcze raz wielkie GRATY dla Wisły za medal, a dla Orła za cały sezon walki o każdy cent parkietu. Wielka wola walki i zadziorność tak chciałbym zapamiętać dziewczyny z Polkowic po tym sezonie.
Orzeł - dobry sezon. Jak w Polkowicach mówiono przed sezonem o ósemce, a my lądujemy na 4 miejscu to jest na prawdę nieźle. Korsak w wypowiedzi dla TVP3 wspomniał, że chciałby zatrzymać wszystkie koszykarki i dodatkowo wzmocnić zespół konkretem zza oceanu.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Wygrał zespół, który zachował więcej sił i popełnił trochę mniej głupich strat.
Fajnie, że na koniec dość smutnego sezonu mieliśmy w Polkowicach swoją chwilę radości.
Brawa dla wszystkich Wiślaczek za ambitną walkę w meczu wczorajszym. Szczególne brawa dla Marty: wczoraj/dziś za uratowanie przewagi i przechwyt w końcówce uruchamiający kontrę Skery, a potem piękny blok na Agacie, i za całe bardzo dobre play-offy.
Fajnie, że na koniec dość smutnego sezonu mieliśmy w Polkowicach swoją chwilę radości.
Brawa dla wszystkich Wiślaczek za ambitną walkę w meczu wczorajszym. Szczególne brawa dla Marty: wczoraj/dziś za uratowanie przewagi i przechwyt w końcówce uruchamiający kontrę Skery, a potem piękny blok na Agacie, i za całe bardzo dobre play-offy.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Szczere gratulacje dla Krakowa
Niestety nasz sezon miał być taki sobie...nagle otworzyła szansa na srebro minimum ... a skończyło się na najgorszym czwartym miejscu...
Okropny żal Darii, ambicja, wola walki i umiejętności a na koniec łzy
smutny obrazek ale jeżeli zostanie w Polkowicach, zostanie Agata
to już dzisiaj możemy z niecierpliwością oczekiwać najbliższego sezonu
Niestety, kibicowsko wypadamy przeciętnie, w moim odczuciu bardzo słabo. Jakieś konflikty, rozłamy, komuś miejsce nie pasuje... Czasami mam myśli rzucić to w cholerę bo najlepiej będzie razem z całą halą krzyczeć CCC(albo Durex w przyszłości lol) Eh tyle o ty mówiłem ale jak zwykle 100 tysięcy mądrzejszych i wygodniejszych ale dać coś od siebie to rzadkość ...
Niestety nasz sezon miał być taki sobie...nagle otworzyła szansa na srebro minimum ... a skończyło się na najgorszym czwartym miejscu...
Okropny żal Darii, ambicja, wola walki i umiejętności a na koniec łzy
Niestety, kibicowsko wypadamy przeciętnie, w moim odczuciu bardzo słabo. Jakieś konflikty, rozłamy, komuś miejsce nie pasuje... Czasami mam myśli rzucić to w cholerę bo najlepiej będzie razem z całą halą krzyczeć CCC(albo Durex w przyszłości lol) Eh tyle o ty mówiłem ale jak zwykle 100 tysięcy mądrzejszych i wygodniejszych ale dać coś od siebie to rzadkość ...

hellraiser pisze:
Tez na to liczę.. i chyba nie tylkp ja
A mecz taki jak sie spodziewałem; dużo walki, jeszcze więcej nerwów. Jednak nasza wygrana zasłużona, cały czas to my odskakiwaliśmy na te parę punktów a Polkowiczanki odrabiały straty.
Gratulacje dla druzyny z Polkowic, rozegrały bardzo dobry sezon.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”